Blogg

Bästa iPhone SE Power Banks 2021

Kraftbanker är viktiga tillbehör för din iPhone SE. Din iPhone kan skyddas utan fodral och skärmskydd; du kan prata med någon utan handsfree; du kan använda din iPhone utan tangentbord. Men vad gör du om din iPhone SE tar slut på batteri? Utan batteriet är din iPhone lika värdelös som ett metallblock. Detta har skapat ett behov av bärbar batteriström för iPhone. Och den passande lösningen är kraftbanker. Vi har listat de bästa kraftbankerna du kan bära för att ladda din iPhone SE.

1. Jackor

Jackery presenterar en elegant powerbank som kan vara din bästa följeslagare när du reser med din iPhone SE. Den här är en perfekt bärbar reseladdare för dina långa flyg, vägresor etc.

Denna kraftbank ger dig 2-3 fulla avgifter på din smartphone och surfplatta. Dess snygga och kompakta design hjälper dig att placera bekvämt i din resväska. 6000 mAh Li-ion-polymercells batterikapacitet kan också ladda din iPhone och iPad.

USP: LED-ficklampa för nödsituationer

Kolla in på Amazon

2. BENANNA

Kraftbanken från Benanna har ett 10000 mAh Li-polymer batteri och ett smart säkerhetssystem. Den levereras med en 3ft MFi-certifierad iPhone-kabel. Du har frihet att ladda kraftbanken antingen med Micro-USB- eller iPhone-kabel. Kraftbanken levereras också med ett läderfodral för sig själv; du behöver inte göra något extra köp för det.

Powerbankens kropp är tillverkad av aluminiumlegering, den är tunn och lätt och den är också resistent mot fingeravtryck. Slutligen finns det fyra färgalternativ tillsammans med alternativ för att inkludera laddningskablar eller utesluta dem om du redan har det.

USP: Läderfodral för powerbank ingår tillsammans med MFi-certifierad laddningskabel

Kolla in på Amazon

3. Luxtude

Om du letar efter en lätt och tunn powerbank kan den här från Luxtude passa perfekt. Den har en kapacitet på 5000 mAh, MFi-certifierad laddningskabel och UL-certifierat batteri. Powerbanken kan enkelt bäras i din hand tillsammans med din iPhone SE, eller så kan du också bära i fickan.

Den här laddar verkligen iPhone mycket snabbare jämfört med den ursprungliga laddaren. 5000mAh är lite mindre men det är värt för människor som vanligtvis inte har slut på batteri, och powerbank är mest för backup. Slutligen finns det tre färgval tillgängliga.

USP: Smal och lätt

Kolla in på Amazon

4. iWalk

Denna kraftbank ska vara något större än ditt kreditkort. Den är kompakt i design så att du enkelt kan lägga den i fickan och bära bort den. 9000 mAh-batteriet kan ladda din iPhone SE mer än tre gånger.

Funktionaliteten inkluderar en snabb laddning, inbyggd kabel och korrekta säkerhetsmätningar. Den här passar perfekt för någon som behöver mer kraft utan att kompromissa med storleken på kraftbanken. Dessutom får du också välja mellan tre färgalternativ som passar din stil.

USP: Extremt kompakt 9000 mAh powerbank

Kolla in på Amazon

5. POWERADD

Kolla in den här kraftbanken med en kompakt design och kraftfull kapacitet. Den har en ny anodiserad yta och en aluminiumlegeringskropp med en unik fingeravtrycksdesign. Den har en uppladdningsbar kapacitet på 12000 mAh för att hålla enheten på språng.

Vidare upptäcker den automatiskt laddningskravet från dina enheter och möjliggör samtidig laddning. Den har också en säkerhetsmekanism mot överladdning, överhettning, urladdning och kortslutning. Välj mellan sex vackra färgalternativ.

USP: Färgalternativ

Kolla in på Amazon

6. Xcentz

Xcentz har framstått som ett av de mest kraftfulla varumärkena inom tillbehör till iPhone och iPad. Denna kraftbank är utan tvekan den bästa följeslagaren för din iPhone Se. Apples relativt mindre enhet körs på batteriet på 1624 mAh, och därför är en kompakt kraftbank som den här den bästa lösningen.

Om du tittar på storleken på Xcentz powerbank kan du se att den är mindre än ett kreditkort och lätt som en baseboll. Du kan bära denna kraftbank i dina händer, ficka eller handväska. Finns i tre nyanser, den här powerbanken är din laddare varje dag.

USP: Kompakt storlek

Kolla in på Amazon

7. XO och Z

Om trådlös laddning tillsammans med trådbunden laddning är din prioritet, så passar den här kraftbanken perfekt. Med ett batteri på 10000 mAh kan det ladda din iPhone SE flera gånger medan du samtidigt kan ladda andra kompatibla enheter för trådlös laddning. Powerbanken har också en blixtkontakt, så du behöver inte bära eller köpa en ny för att använda den.

Det finns inga tillgängliga färgalternativ, men funktionerna är oemotståndliga. Det är en perfekt produkt om du har en iPhone 8 eller iPhone X i din familj. Det löser dubbla syften till priset av ett.

USP: Trådlös laddningsanläggning

Kolla in på Amazon

8. Varumärke Q

Brand Q Power Bank är en allt-i-ett-lösning för de flesta av dina enheter. Den har en inbyggd blixtkabel för din iPhone SE, USB-C och även en Micro-USB-kabel för att stödja de flesta av dina enheter. Oroa dig inte för att bära de trassliga kablarna hela tiden. Utöver det behöver du inte ens en kabel för att ladda kraftbanken. Den levereras med en fast nätkontakt och du ansluter strömbanken till en nätadapter för att ladda den.

Intelligent strömhanterings-IC garanterar säkerheten för alla dina enheter. Den tar hand om överladdning, strömförändringar, överhettning och överström. Du får inga färgval här, men det är värt vartenda öre.

USP: AC-kontakt för laddning av elbanken

Kolla in på Amazon

9. BONAI

Med 30000mAh batteri under huven kommer du aldrig att ta slut på ström när du använder iPhone SE. Utöver det har powerbanken också ett inbyggt LED-ljus som är användbart i mörkret. Det finns fyra USB-portar som kan ladda flera enheter samtidigt.

Förutom det är kraftbanken utrustad med alla säkerhetsfunktioner som skydd mot överladdning, överström, kortslutning och överhettning. Slutligen kan du välja mellan tre olika färger.

USP: Inbyggd fackla

Kolla in på Amazon

10. Anker

Anker är utan tvekan det mest kända namnet inom iPhone-tillbehör. Genom att välja den här produkten blir du en av de stolta kunderna tillsammans med mer än 20 miljoner andra som litar på detta varumärke. Denna kraftbank har den extremt höga kapaciteten 20100 mAh; du kan ladda din iPhone Se nästan tio gånger med den här kraftbanken.

När kraftbanken är tömd kan du ladda den på bara 10 timmar med en laddare med två ampere. Det är en säker produkt du som Ankers säkerhetssystem med flera skydd och LG-battericeller erbjuder fullt skydd för dig och din iPhone.

USP: Ultrahög kapacitet

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Avslutar…

Vi fortsätter att uppdatera listorna så snart det finns alternativ tillgängliga på marknaden. Så se till att du antingen bokmärker den här sidan eller besöker igen snart. Fram till dess, håll ögonen öppna och ha det trevligt.

Du kanske också vill hänvisa till:

  • Bästa iPhone Power Banks
  • Dockningsstationer för iPhone SE
  • Bästa iPhone SE billaddare

Vilken gillade du från listan? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found