Blogg

Bästa iPhone 7 Plus-fodral 2020

En av de viktigaste egenskaperna som jag i alla fall söker innan jag köper är förmågan att överleva de oavsiktliga dropparna. När allt kommer omkring vill jag inte att mitt fall ska gå sönder lätt när det stöter på stötar eller stötar. Därför ser jag till att gå med de militära fallprovade fallen för att förbli orolig vad gäller skydd såväl som hållbarhet.

Det här är den finaste samlingen av militära iPhone 7 Plus-fodral. Överlägsenheten i dessa fall för phablet ligger i den fullständiga skydd som de erbjuder. Dessutom får de iPhone att se riktigt snygg ut. Låt oss ta en titt på dessa högklassiga fall av militär kvalitet för iPhone 7 Plus!

Bästa fall av militär kvalitet för iPhone 7 Plus 2020

# 1. X-Doria Defense Lux-serien

Defense Lux Series-fodralet har en stenfast design. Den extremt robusta konstruktionen berikad av den bearbetade metallen tål droppar med beundransvärd känsla.

Medan det mjuka innerfodret förhindrar repor, ger den robusta utsidan av polykarbonat det nödvändiga skyddet från utsidan. Upphöjd läpp fungerar som ett skyddskåpa för skärmen på din iPhone 7 Plus. Dessutom kommer Defense Lux Series-fodralet i flera färger som svart och blå / guld.

USP: Mjukt innerfoder

Kolla in på Amazon

# 2. Kitoo

Titta bara på Kitoo så vet du att den är fullt utrustad för att överleva otäcka stötar. Kåpan har ett robust yttre skal som tål upp till 12 fot droppar.

Och med den robusta utsidan ger locket också ett gripande grepp. Om du gillar att använda din smartphone handsfree är chansen att du kommer att hitta den inbyggda kickstanden mycket märkbar.

Den upphöjda kanten på vardera sidan ger en extra skärm till både dubbelkamera och stor skärm. Slutligen kommer Kitoo kraftigt skydd i flera färger.

USP: Hopfällbar kickstand

Kolla in på Amazon

# 3. Speck CandyShell

CandyShell är ren elegans. Om du har en önskan att hitta avundsvärd design med militär hållbarhet behöver du inte titta längre än den.

Konstruktionen i ett stycke gör den otroligt tunn. Det mjuka interiören kan enkelt absorbera stötar. Gummilisterna ger bättre grepp. CandyShell finns i fyra fängslande färger.

USP: Gummierad interiör

Kolla in på Amazon

# 4. Urban Armor Gear

Om du vill gå för maximalt skydd kan Urban Armor Gear-fodral vara ett fantastiskt alternativ. Detta fall påstås uppfylla 2x militära fallteststandarder med fem lager av överlägsen konstruktion.

Urban Armor Gear har handgjorda mjuka stötdämpande kärnor samt bikakegrepp. De lyhörda taktila knapparna och den kompakta designen ger den ett muskulöst utseende. Ännu bättre, det här robusta fodralet finns i mer än 15 färger.

USP: Grepp för bikakestyrning

Kolla in på Amazon

# 5. Spigen Rugged Armor

Spigen Rugged Armor erbjuder ett säkert skydd till din smartphone utan att lägga till mycket bulk. Den enkelskiktade TPU-konstruktionen ger den ett formanpassat utseende. Kolfiberstruktur i kombination med den glansiga strukturen känns bekväm i handflatan och ger bättre grepp.

Luftdämpningsteknik ger strukturen ytterligare stöd och möjliggör fodralet utan stötar. Stigande läpp säkerställer att pekskärmen har det nödvändiga skyddet när den placeras med framsidan nedåt. Utöver skydd kommer Rugged Armor i två snygga färger: svart och midnattblått.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

# 6. Zizo

Zizo-ärendet har förberetts för tunga uppgifter. Den håriga strukturen förstärks av den slagtåliga tekniken, den kan hålla längre.

Den robusta designen ger den ett välbyggt utseende. Det inbyggda kickstanden gör handsfree-användning av din phablet till en bekväm affär. Dessutom finns det sju fängslande färger som svart / orange, guld / svart, silver / svart, röd / svart etc. att välja mellan.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

# 7. Ghostek Exec2

Om du vill ha ett mer funktionellt skyddsfodral skulle Ghostek Exec2 vara ett av de bättre alternativen för din iPhone. Väskan ser väldigt robust ut tack vare kombinationen av PC och TPU-material.

Det finns en upphöjd för att ge extra skydd till pekskärmen. Du kan behålla upp till fem kreditkort i det rymliga facket. Integrerad metallplatta hjälper den att arbeta med magnetiska bilfästen. Dessutom finns Ghostek Exec2 i fem färgalternativ inklusive rött, silver och svart.

USP: Integrerad metallplatta

Kolla in på Amazon

# 8. elago Glide

Som ett två-i-ett-fall? elago Glide med ett innerfodral har konstruerats för att erbjuda både överlägsna skydd för din iPhone och önskad stil för att sticka ut.

Detta fodral utmärker sig genom att ge fullständigt skydd mot repor och stötar. Det passar snyggt på smarttelefonen och erbjuder förbättrat grepp. Det bästa av allt är att Glide finns i mer än tio förtrollande färger så att du kan välja den perfekta passformen för din iPhone. Dessutom kommer fodralet med skärmskydd i härdat glas för att skydda skärmen från början.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 9. Zizo Static Series

Ännu en militärklassning som satsar stort på skydd! Zizo Static Series har en mäktig hållbar profil som kan absorbera stötar med liten ansträngning. Så du kan förbli bekymmersfri om din smarttelefons säkerhet under äventyrliga tider.

Kolla in det användbara kickstanden. Det kan komma in exceptionellt användarvänligt när du vill titta på videor bekvämt. Med stativet kan du föra upp din phablet både horisontellt och vertikalt. Utöver allt kommer Static Series i flera mörka färger.

USP: Stötsäker konstruktion med färgstark design

Kolla in på Amazon

# 10. YOUMAKER

YOUMAKER har både utseendet och styrkan att vara en pålitlig sköld för din smartphone. Tvåfärgade färger toppade av metallmålning förstärker dess design. Kombinationen av robust PC och extremt mjuk TPU har gett den en stötsäker design. Förhöjd kant ger extra skydd pekskärmen från grunden.

Den levereras med skärmskyddet för att ge 360-graders försvar till din phablet när det verkligen betyder mest. YOUMAKER finns dessutom i fem färger och finns med livstidsgaranti.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vad är din favorit?

Jag är säker på att dessa fall av militär klass för iPhone 7 Plus har klarat ditt test. Vilken har fått flest betyg från dig?

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 7 Plus skärmskydd
  • Plånboksfodral för iPhone 7 Plus
  • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
  • Bästa iPhone 7 Plus läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found