Blogg

Kan du inte titta på rippade videor i TV-appen på din iPhone? Prova dessa lösningar

Den helt nya TV-appen är perfekt för att titta på filmer eller TV-program. Det har ersatt den tidigare Video-appen i iOS 10.2 i USA. Tyvärr verkar TV-appen inte fungera bra med de rippade videorna eller innehållet som har rippats från DVD-skivor.

Medan vissa användare säger att de inte kan titta på rippade videor rapporterar andra att iTunes inte längre synkroniserar filmer eller videor till sin iOS-enhet. “ITunes kan inte synkronisera filmer eller videor till din iPhone eftersom Videos-appen inte är installerad. Du måste ladda ner Videos-appen från App Store för att synkronisera filmer eller videor. ”

Har du stött på samma problem, här är några lönsamma lösningar som kan hjälpa dig att felsöka det.

Kan du inte titta på rippade videor i TV-appen på iOS 10.2 på din iPhone? Hur man fixar

”Innan iOS 10.2 kunde jag se videon som jag hade rippat på Videos-appen i iOS. Processen jag använde var att riva videon och sedan importera dem till iTunes. Sedan synkroniserade jag min iPhone med iTunes och mina filmer hämtades och visades med appen Video.

iOS 10.2 inkluderar inte längre videoappen och den nya TV-appen tillåter inte att jag tittar på de här rippade videorna. Har någon en lösning eller saknar jag helt enkelt något? ” - Apple Support.

Lösning nr 1: Aktivera TV-widget i iOS 10.2 på iPhone

Vissa användare, som hade mött det här problemet, kunde titta på de rippade videorna efter att TV-widgeten var aktiverad. De kunde också synkronisera dem med iTunes. (Du kanske vill kolla in den här kompletta guiden för att lägga till / ta bort / ordna widgets)

Steg 1. Svep från vänster till höger på startskärmen för att komma åt låsskärmen. (Om din enhet är låst, väcker du skärmen och trycker sedan på hemknappen för att låsa upp den.)

Steg 2. Bläddra nu ner och tryck på knappen Redigera längst ner.

Steg 3. Därefter måste du rulla ner. Leta reda på TV-widget under avsnittet Inkludera inte. Tryck på “+” -knappen till TV-widgeten.

Steg 4. Tryck på Klar i det övre högra hörnet för att bekräfta.

Lösning 2: Uppdatera iTunes till den senaste versionen

Om iTunes inte låter dig synkronisera några nya videor till din iOS-enhet, se till att den är (iTunes) uppdaterad. När du har uppdaterat iTunes aktiverar du TV-widgeten på din iOS-enhet, startar om både din dator och iOS-enhet och försöker synkronisera videon igen. Det borde fungera.

Lösning 3: Ändra medieslag från musikvideo till hemvideo

Att byta medieslag från musikvideo till hemvideo kan göra jobbet åt dig. När du har bytt musikvideo till hemvideo och lagt till dem i en filmspellista bör de spela som vanligt.

Lösning 4: Använd appar från tredje part

Har du fortfarande problem och kan inte spela rippade videor eller synkronisera filmer till din iPhone? Testa appar från tredje part som Infuse eller VLC för att få videoinnehåll som inte är Apple på din iPhone.

Det är allt!

Jag hoppas att dessa lösningar kan låta dig åtgärda problemet. Om du känner till någon praktisk lösning på detta irriterande problem kan du gärna meddela oss det i kommentarerna.

Du skulle inte vilja vända dina ögon från dessa relaterade inlägg som

  • Hur man använder TV-appen på iPhone och Apple TV 
  • Så här rensar du TV-appens spelhistorik på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found