Blogg

Bästa OtterBox-fodral för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR

OtterBox har alltid producerat några av de finaste fodral för de senaste iPhones. Som väntat har den välkända tillbehörstillverkaren kommit med några förstklassiga fodral för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR.

Om du är ute efter att utforska de bästa fallen för dina 2018-iPhones bör du tänka på erbjudanden från OtterBox. De sticker ut i flera aspekter. Oavsett om det är imponerande design eller pålitlig hållbarhet, har de kvaliteten att vara premiumomslag för din enhet. Så låt oss ta reda på vilka OtterBox-fodral som kan matcha din nya iPhone!

# 1. FÖRSVARSSERIER

OtterBox-fodral DEFENDER SERIES har en utomordentligt hållbar konstruktion. Förpackade med flera lager skydd ger de din smartphone en 360-graders skärm.

Med det solida innerhöljet kan dessa täckningar motverka slag utan ansträngning. Dra nytta av bältesklämhöljet för att bära din enhet säkert och bekvämt under resan.

Och när du vill lyfta upp din filmtid kan hölstret också ta rollen som ett användbart kickstand. Dessutom finns DEFENDER SERIES-omslag i vissa iögonfallande färger som den mörka sjön, svart, lila nebulosa och mer.

USP: Robust konstruktion för förbättrad slagtålig

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 2. PENDELSERIER

COMMUTER SERIE-fodral är utformade för att ge smarttelefonen fullständigt skydd utan att få den att se ful ut. De kommer med dubbla lager av hölje och snäpps runt enheten obefläckat.

Omslagen har Apple-logotyputklipp på baksidan och har mycket lyhörda knappar. Dessutom har de en fickvänlig design som gör att de bekvämt kan glida i fickan.

På grund av den upphöjda stötfångaren glider skärmen på din smartphone inte på en plan yta. Dessutom väljer du omslag för COMMUTER SERIES i fyra färger som svart, rosa, blått och vattensegel.

USP:  Skydd utan att kompromissa med stil

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 3. Symmetri-serien

Symmetry Series-fodral är kända för sin stil och elegans och är de som vill få iPhone att se tilltalande ut. De finns i en mängd olika attraktiva färger och matchar smarttelefonen.

Men handlar dessa omslag bara om stil? Trots att de har en ganska tunn struktur kan Symmetry Series-fodral uthärda droppar och hålla repor borta.

För extra skydd för pekskärmen har de en avfasad kant. OtterBox erbjuder dessutom en begränsad livstidsgaranti i dessa fall.

USP: Elegant profil

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 4. STRADA-SERIEN

Ett premium läderfodral med vintage design! STRADA SERIES-fall har en stilfull känsla och skulle vara väl anpassade för din verkställande utflykt.

Omslagen är pansrade av en robust ram som hjälper dem att motstå chock. Och med de greppiga hörnen kommer din handflata att enkelt kunna hålla smarttelefonen.

Interiören har en vertikal spår som kan rymma lite kontanter eller ett kort för din användning på språng. Dessutom ser STRADA SERIES-omslag snygga ut i tre färger som skugga, kunglig rodnad och espresso.

USP: Snygg design med förbättrat grepp

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Varsågod! Det här är våra toppval från OtterBox.

Din favorit?

Förhoppningsvis har du gillat erbjudanden från OtterBox. En sak som sticker ut dem är den vackra balansen mellan skydd och elegans. Dessutom ger de också det välbehövliga greppy-greppet.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone Xs Max-fodral
  • iPhone Xs-fodral
  • iPhone XR-fodral
  • Bästa iPhone Xs Max Läderfodral

Vilket av ovanstående fall har du valt för din iPhone? Vi skulle gärna veta namnet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found