Blogg

Bästa stressavlastande appar för iPhone och iPad 2020

I den ständiga strävan efter lycka stöter vi ibland på situationer där stress och depression bryter ner vårt liv. Och det kommer en tid när vi börjar undra om vi någonsin kan komma ut i denna hagelstorm av oändlig frustration. Har du slagit på sådana spärrar? Ta en snabb titt på den här elitlistan över de bästa stressavlastande apparna för iPhone och iPad.

Stressavlastande appar kan visa sig vara en bra hjälp för att lindra din spänning. De kan vägleda dig för att återfå den förlorade lycka och få tillbaka det verkliga leendet. Så, introspektera och ta reda på rätt väg till härligheten förr än senare. Låt mig ta dig till de 10 bästa iPhone- och iPhone-apparna!

# 1. Headspace: Guidad meditation

Minska stressnivåerna med Headspace, en praktisk guidad meditationsapp. Det är verkligen en livsförändrande app som erbjuder oerhört hjälpsamma lektioner om stresshantering. Du kan lära dig olika färdigheter för att eliminera negativitet.

Headspace har ett gratis baspaket i butik för dig. Du kan få ut det mesta av det väsentliga. Det väsentliga hjälper dig att bli lyckligare och friskare. Lektionerna kommer att göra ditt sinne mer kraftfullt och stressfritt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Koppla av melodier

Relax Melodies är en ganska föryngrande app som får dig att sova med en fredlig inställning. Denna app erbjuder flera ljudmelodier att välja mellan. Med 52 ljudalternativ kan du njuta av att somna.

Kombinera melodier, justera volymen och skapa en blandad röst. Du kan använda den här appen medan du mediterar, kopplar av i spaet eller tränar yoga. Relax Melodies visar också hjärnvågsfrekvenser som hjälper dig att känna till det speciella tillståndet för sömn.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Sju - 7 minuters träningsutmaning

Seven - 7 Minute Training Training Challenge-appen är designad baserat på vetenskapliga studier och erbjuder praktiska lösningar för att minska stress. Oavsett om du reser någonstans eller sitter hemma kan du använda den här uppfriskande appen för att få tillbaka positivitet. Det är precis som att spela ett videospel.

Denna app kommer att motivera dig att fokusera på dina livsmål. Du kan också ställa in dagliga påminnelser så att du inte missar träningen. Deras hälsorelaterade utdelningar kommer att öka ditt självförtroende. Spåra snabbt framsteg och dela dina prestationer med dina nära och kära.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Inre balans

Med Inre balans blir din själ mer balanserad inifrån. Du kan enkelt minska din utmattning. Det är ett bra sätt att vara motståndskraftig och återhämta sig från stress.

Få de välbehövliga tipsen för att reda ut röran. Spåra din hälsa historia och livstid prestationer. Den bästa delen av den här appen är att den erbjuder HRV-övervakning i realtid. Dessutom kommer du också att få inspiration på skärmen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Pacifica

Kliv in i en fredlig värld med Pacifica. Den här appen är designad baserat på kognitiv beteendeterapi och låter dig känna dig avslappnad när du är deprimerad. Pacifica erbjuder 30+ avslappnings- / meditationsövningar som hjälper dig att uppnå fullständig lugn i livet.

Det finns en inbyggd humörspårare som betygsätter dina känslor dagligen och lägger till speciella anteckningar. Således kan du undersöka dina förbättringar i tid. Dessutom kommer du också att kolla in olika tips och vägledning för att upplysa ditt hjärta och upptäcka verklig glädje.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Happify

Letar du efter en lösning som renar ditt sinne? Happify gör det bra. När du är stressad eller deprimerad, börja använda Happify. Det kommer att göra dig stark känslomässigt genom att ta bort ångest.

Få ut det mesta av de vetenskapliga aktiviteterna och spelen för att uppmuntra ditt humör. Välj personligt lyckspår för att få omedelbar värme till ditt liv. Använd den guidade meditationen för att förstå den verkliga vägen till oändlig salighet. Ännu bättre, du kan också spåra din status och förbättra konsekvent.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Colorfy: Coloring konstspel

Färgning är en uppmärksam aktivitet som är känd för att minska ångest och få din hjärna i ett zen-läge. Denna app eliminerar behovet av att få fysiska målarböcker genom att tillhandahålla vackra illustrationer som du kan spendera timmar på att fylla i med färg som du vill.

Du kan måla mandalor, blommönster, bedårande djur och mycket mer, eller ladda upp dina egna mönster. Vidare tillåter det nya AR-virtuella galleriet dig att visualisera din konst i den verkliga världen och se hur den skulle se ut när den läggs upp på väggar. Utforska de olika verktygen och låt färgerna ta bort all din stress när du tappar dig själv i den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. App för stressavlastning och hantering

Ibland kan inspirerande citat från legender och framgångsrika människor arbeta underligt för att bli av med förtvivlan och misslyckanden och öppna porten till optimism.

Med den här appen till ditt förfogande kan du läsa en hel del anti-stress citat. De hjälper inte bara till att rycka bort besvikelsen över nedgångar utan också hjälpa dig att hitta en bättre väg. Dessutom kan du spara dessa dyrbara ord och också dela dem med dina vänner på Facebook.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. HelloMind

Här är en daglig guide som hjälper dig med depression. HelloMind gör det lättare för dig att förstå dina ohälsosamma vanor. Oavsett om du har problem med att gå upp i vikt, ha en ofullständig sömn eller någon annan, kommer den här praktiska appen att vara oerhört fördelaktig för att få orsaken till problemet och fixa det med effektiva tips.

För bättre resultat, sätt ett mål som du vill uppnå. Lyssna sedan på motiverande sessioner och följ vägledningen. Förbättra dig själv, ta med dig positiva tankar och känn dig stark inifrån. HelloMind kommer att hålla dig inspirerad hela tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Akupressur

Sträva efter att lära sig självläkande lektioner? Oroa dig inte, akupressur kommer att befria dig från spänningar och ge enkla lösningar för att vara lycklig. Appen har illustrerad guide som också fungerar offline. Du kan enkelt minska stress med dess flera viktiga läkningskurser.

Akupressur erbjuder 90 kombinationer att använda under olika omständigheter. Självtryckspunkter hjälper dig att sova djupt. Du kan också bli av med rökning, droger och minska ångest.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

Dags att slå ner stress för gott!

Jag har tyckte att dessa stressavlastande appar är ganska fördelaktiga. De upplyser inte bara dig utan hjälper också till att övervinna ångest. Ännu bättre, de fungerar också som en komplett guide till riktig lycka. Vilken har du valt för att upptäcka den verkliga vägen till lycka?

Du kanske också gillar:

  • Bästa sömnspårningsappar för iPhone och iPad
  • Yoga-appar för iPhone och iPad
  • Bästa hälsoappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone- och iPad-appar som hjälper dig att sluta röka
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found