Blogg

Spela in samtal på din iPhone med Call Recorder - Spara och lyssna-appen

Att leva i en mobil ålder har sina egna fördelar och problem. Medan du kan driva ditt företag på din iPhone och iPad med bästa produktivitets- och affärsappar bör samtalsinspelning inte missas. För alla affärsmän, läkare, advokater eller aktiemäklare är deras mobila samtal viktiga. För dessa människor, ring inspelningar så att de kan gå tillbaka till dessa samtal för att förstå allt. Ibland kan människor i andra ändar bli fientliga mot sina åtaganden i telefon. Det här är när du kan påminna dem om deras ord inspelade på dina iOS-enheter. Eftersom marknaden är rörig med så många appar för samtalsinspelning för iPhone är det en skrämmande uppgift att hitta den bästa samtalsinspelaren.

Som turen vill ha, snubblade jag på den här samtalsinspelaren från Madduck. Jag kan använda den här appen för att spela in samtal, spara dem och lyssna på dessa inspelningar i framtiden. Den gratis nedladdningsbara appen erbjuder köp i appen för att spela in inkommande och utgående samtal på din iPhone och iPad. Det är en funktionsrik app som erbjuder några coola faciliteter förutom att bara spela in samtal. Förmodligen skulle du vilja läsa den här recensionen.

Call Recorder - Spara och lyssna på iPhone-appen för att spela in samtal och röstmeddelanden och förvandla röstinspelningar till text

Spela in samtal

De flesta iPhone-inspelningsappar erbjuder antingen en inspelningsanläggning för inkommande eller utgående samtal. Även om du betalar för sådana appar kan du spela in de första minuterna av dina konversationer. Detta är inte fallet med Call Recorder. Du kan spela in alla dina samtal tills du avslutar samtalet. Att spela in samtal är super enkelt på din iOS-enhet.

Appen kommer att be dig komma åt dina kontakter; när du har tilldelat dina kontakter kan du börja spela in samtal på din enhet med den här appen. Observera att du måste prenumerera på den här appen för att spela in inkommande och utgående samtal. När prenumerationen har betalats följer du stegen nedan.

Appen är indelad i tre huvudkategorier: Hjälp, Spela in och Inställningar.

På hjälpsidan kan du hitta metoder för att spela in inkommande och utgående samtal; på inspelningssidan kan du faktiskt spela in dina samtal och röstmemo; och på sidan Inställningar kan du göra nödvändiga ändringar.

Spela in utgående samtal på iPhone

Steg 1. Öppna Call Recorder på din iPhone. Om du är på hjälpsidan, sveper du åt vänster för att visa inspelningsskärmen och trycker på inspelningsknappen (du kan se telefonikonen.)

Steg 2. Du är nu på skärmen Samtalsinspelning med en knappsats; tryck på numret du vill ringa eller tryck på Lägg till kontakt för att hämta din kontakt.

Steg 3. Klicka sedan på samtalsikonen nedifrån.

Steg 4. Ett nummer dyker upp från botten av din iPhone-skärm; du måste trycka på det numret. Det här numret kanske inte är det du ringer; förmodligen kan den tilldelas av appen från sin server.

Steg 5. När det här samtalet är anslutet visas popup- fönstret igen med det faktiska numret som du vill spela in. Tryck på den.

Steg 6. När mottagaren tar emot ditt samtal trycker du på slå samman samtal.

Nu börjar appen spela in ditt utgående samtal.

När samtalet är avslutat stänger du knappsatsen och kontrollerar dina inspelningar. Svep uppåtpilen och se din inspelning. Alla dina inspelningar kommer att kategoriseras i Alla, Viktiga och Text.

Det kan ta några minuter att visa din senaste samtalsinspelning; så vänta i fem udda minuter, så kan du ladda ner dina samtalsinspelningar.

Spela in inkommande samtal på iPhone

Steg 1. När någon ringer till dig, acceptera samtalet och gå till startskärmen. Öppna Call Recorder App.

Steg 2. Klicka på inspelningsknappen för att börja spela in det inkommande samtalet.

Steg 3. Då kan du se ett nummer dras upp från botten av telefonskärmen; tryck på det numret.

Steg 4. När samtalet är anslutet trycker du på ikonen för sammanfogning av samtal .

Ditt inkommande samtal spelas in och du kan komma åt inspelningen på samma sätt som du har gjort för utgående samtal.

Skydda dina inspelningar

När du spelar in dina telefonsamtal är de nödvändiga för dig, och du skulle aldrig tillåta någon att lyssna på dessa konversationer. Företaget respekterar integritet och därför krypteras poster innan de lagras. Därför har ingen tillgång till poster utom användaren.

Om du ofta måste överlämna din iPhone till andra personer kan du låsa dina inspelningar i den här appen. I inställningarna kan du slå på en omkopplare bredvid lösenordet och alla dina inspelningar skyddas av ett lösenord. Därefter måste du ange det lösenordet varje gång du vill lyssna på samtalsinspelningar.

Andra anmärkningsvärda funktioner

Appen har andra viktiga funktioner som du kan använda i ditt rutinliv. Jag gillar särskilt dess förmåga att spela in röstmemo, röst till text, automatiskt namnge posterna för personer du ringer, spara dina inspelningar i Favoriter, byta namn på inspelningar och mer. För att få ut det mesta av iOS 13 stöder appen också mörkt läge; Widget, Face ID och Touch ID är bland andra anmärkningsvärda funktioner i den här appen.

Pris: Gratis (3-dagars testversion)

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Gillar du den här appen?

Med tanke på betydelsen av att spela in samtal i den här åldern är appen en av de måste på din iOS-enhet. Eftersom det har förstklassiga funktioner, motiverar det köp i appen. Du kan prova den här appen de första tre dagarna och sedan bestämma dig för att gå längre.

Vill du prenumerera på Call Recorder-appen? Lämna ditt svar i avsnittet Kommentarer nedan.

Du kanske också vill läsa:

  • Hur man tar bort flera iPhone-kontakter
  • Ändra sorteringsordningen för iPhone-kontakter
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found