Blogg

Bästa färgappar för iPhone och iPad 2020

Tycker du att det är svårt att stressa ner eller vill ha något riktigt coolt för att låta dig slappna av lugnt under din fritid? Ge färgläggning en chans att hjälpa dig att bli av med ångest med lätthet. Ta en snabb titt på de bästa färgapparna för iPhone och iPad för att välja ett utmärkt alternativ så att du kan möta obehagets bagage graciöst!

# 1. Colorfy

Colorfy är designad för både vuxna och barn. Det gör målarbilder till en fantastisk upplevelse. Allt du behöver göra är att bara välja din favoritpalett och trycka på för att färga. Du kan välja mellan ett antal penslar, lutningsfärger för att dekorera ditt foto efter ditt hjärta.

Du har mer än 1000 foton att måla. Eftersom det också fungerar offline, kommer du att kunna försköna bilder utan störningar. Dessutom kan du uppgradera Colorfy för att låsa upp fler funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Pigment

Pigment har länge varit en av de finaste målarböckerna för vuxna. Det som gör det till en stor ångestdämpare är det intuitiva användargränssnittet och tillgången på massor av underbara bilder samt färger som låter dig måla elegant.

Den enorma samlingen av handkurerade, professionellt ritade illustrationer ser väldigt tilltalande ut och fångar ögonen direkt. Med 21 olika sorters pennor, markörer och penslar kommer du att kunna liva upp din kreativitet. Det simulerar penn- och penseldrag för att låta dig måla effektivt. Slutligen är Pigment fullt kompatibelt med inte bara Apple Pencil utan även tredjepartspennan.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Målarbok för mig

Coloring Book for Me är mycket intuitivt och en absolut glädje för dem som älskar att måla. Appen har ett antal målarbok uppdelade i mer än 15 olika kategorier som, Djur, Blommor, Mandalaer, Barntid, Fantasi etc.

Eftersom innehållet ofta uppdateras kommer du alltid att ha något nytt att ta hand om. Med över 30 vackra förinställda färgpaletter har du tillräckligt med alternativ för att ge din bild ett önskat utseende.

Du kan också använda anpassade paletter för att få mer personalisering i spelet. Efter redigeringseffekter som att lägga till vinjettering, ändra konturer av bilden från svart till vitt kan du förbättra ditt mästerverk obefläckat.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Återfärg

Rekoloreringen är en av de mest älskade målarböckerna för iOS. Inkluderingen av mer än 1000 fantastiska färgbilder säkerställer att du har en mängd olika alternativ att måla. Tillgången på ett brett utbud av foton som Mandala, Djur, Buketter, Utsmyckningar, Lowpolys, Mortes låter aldrig din förkärlek bli uttråkad.

De vackra och harmoniska färgpaletterna ger inte bara liv till foton utan spelar också en viktig roll för att lindra din stress. Tidigare funktioner, dess prenumerationspriser är $ 3,99 varje vecka, $ 9,99 per månad och USD 59,99 per år.

Pris: prenumeration

Ladda ner

# 5. Färgterapi

Färgterapi är en seriös tävlande för att vara ditt älskvärda val. Vad rubriker för denna app är den massiva samlingen av mer än 2000 fantastiska målarbok. Från djur, konst, blommor, mode till anmärkningsvärd natur, appen har ett brett sortiment av bilder för att säkerställa att du aldrig tycker det är tråkigt.

Välj en annan ram som den klassiska ramen, ramlös för att anpassa bilder elegant. Ännu bättre, du kan också välja speciella efterbehandlingseffekter som metallisk, blank, dukmålning för att pryda dina bilder. Utöver funktionerna uppgår färgterapi till $ 2,99 per vecka, $ 7,99 per månad och $ 39,99 per år.

Pris: prenumeration

Ladda ner

# 6. Målarbok för vuxna App av App Labs

Om du letar efter en app som är helt gratis men har alla funktioner som krävs för att du ska kunna färga foton vackert, kan den här vara ett värt ett försök. Appen har en stor samling bilder av olika saker som mandalor, djur, porträtt, blommor, natur, förtrollad skog, hemlig trädgård, mönster, konst, mönster så att du kan måla, färga och rita efter din bästa smak. Det gör färgning ganska enkelt och enkelt. Dessutom är appen lämplig för både vuxna och barn.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Vuxens målarbok

När det gäller obegränsad kul och erbjuder massor av alternativ till färg, är Adult Coloring Book oöverträffad. Jag gillar dess enorma samling av vackert designade foton.

Det ger många olika färger så att du kan ge önskat utseende till ditt foto. Du kan prenumerera på dess premiumversion för att få tillgång till alla böcker och färgpaletter. Appen är tillgänglig för $ 2,99 per vecka, $ 4,99 per månad och $ 22,99 per år.

Pris: prenumeration

Ladda ner

# 8. Colorgram vuxen målarbok

Om du är ute efter en funktionsrik och mycket funktionell färgapp, gå till Colorgram Adult målarbok. Det är lätt att använda och kräver bara din beröring för att färga. Appen båtar överflöd av lutande och platta färger tillsammans med snygga färgpaletter för att du ska kunna försköna din kreativitet elegant.

Du får välja mellan 19 kategorier inklusive tjejer, djur, mode, mönster, katter, trädgårdscenerier, hundar, mandala, lugn, städer, fantasi, blommor etc. Men den största höjdpunkten i den här appen är att den låter dig titta på spela upp färgvideor. Dessutom kan du också lägga till musik i din video för att göra den mer tilltalande. Läs vår fullständiga recension om du vill veta mer om denna målarbok.

Pris: prenumeration

Ladda ner

# 9. Lotus

Lotus är utformat för att erbjuda avkoppling och fungerar på ett tillförlitligt sätt så att du kan förbättra din måla skicklighet. Du får välja mellan en stor samling böcker i olika kategorier som djur och mandalor.

Du kan välja mellan ett brett utbud av iögonfallande färger för att fylla dem. Eftersom det fungerar även offline, kommer du att kunna försköna dina bilder även utan internet. Dessutom är Lotus prenumeration tillgänglig för $ 29,99 i två månader.

Pris: prenumeration

Ladda ner

# 10. Färgblandning & måla

Letar du efter en trevlig färgapp för ditt barn? Color Mix & Paint kan vara ett bra val.

Appen kan hjälpa förskolebarn att lära sig att blanda färger. Den består av flera sidor och bakgrunder till färger. Därför kommer barnen att ha många alternativ att lära sig konsten att måla. Dessutom kan du också måla bilderna från din kamerarulle.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare! Förhoppningsvis älskade du att utforska dessa appar tillsammans med mig.

Vad är din favorit?

Vilken av dessa färgappar för iPhone har vunnit dig? Låt oss veta dess namn och de funktioner du har gillat i den.

Missa inte dessa inlägg också:

  • Bästa iPad Pro Drawing Apps
  • Bästa stylus för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found