Blogg

Bästa HomeKit-aktiverade smarta pluggar 2021

Din hemautomationsövning ger dig full kontroll över alla elektroniska enheter med en touch eller röst. För att bygga ett smart hem kan du antingen använda HomeKit-kompatibla enheter eller så måste du installera smarta pluggar för att dina apparater ska lyssna på dig. Men innan du köper en, se till att du väljer de bästa HomeKit-smarta kontakterna. Medan du letar efter en HomeKit-aktiverad smart kontakt eller uttag bör du vara försiktig med att du väljer en perfekt produkt som inte överskrider din budget. Det finns några märken som har huggit ut en nisch i detta segment. Och de säljer de bästa HomeKit-kompatibla smarta kontakterna till överkomliga priser. Så, låt oss navigera in i den här exklusiva listan och välja den bästa smarta kontakten för ditt hem.

1. VOCOlinc

VOCOlinc har utformat en platsbesparande smart kontakt för att styra dina elektroniska enheter. När du har anslutit kontakten till ditt Wi-Fi-nätverk kan du styra den var som helst från Apple Home (iOS) eller VOCOlinc-molnet, som fungerar på Android-enheter.

En anmärkningsvärd funktion i den här kontakten är schemaläggning. Du kan ställa in scheman för att automatiskt slå på och av din elektronik; detta sparar verkligen din tid på morgonen. Denna kompakta konstruktion blockerar aldrig ett annat uttag.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

2. Koogeek

Koogeek är den bästa smarta pluggen som finns tillgänglig under $ 20. Det eliminerar behovet av att använda ett nav för att styra dina hemapparater; istället kan du styra elektroniken från din Apple HomeKit eller Koogeek-app och röst genom Siri-kommandot. Följ Koogeek-guiden för att ansluta den här kontakten till ditt 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk.

Denna mini-smarta plug Mini-storlek kan väcka dig med lampor på och kaffe klart på morgonen. Ställ in timers för luftfuktare, fläktar och andra enheter med hjälp av Koogeek Home-appen.

USP: Skapa anpassade scener

Kolla in på Amazon

3. Eve Energy

Eve tar med sig en energieffektiv smart kontakt och mätare för ditt hem. Förutom att slå på och stänga av dina apparater kan du använda dess effektmätare för att kontrollera hur mycket ström dina anslutna apparater använder. Denna funktion hjälper dig att välja rätt enhet för ditt hem.

Den smarta kontakten är utrustad med inbyggda scheman för att automatiskt slå på och av kaffemaskinen, luftfuktare, fläktar och andra viktiga enheter hemma.

USP: Effektmätare

Kolla in på Amazon

4. Satechi

Gör ditt liv enkelt med Satechis HomeKit-kompatibla smarta kontakt, som kan styras via Apples HomeKit-app eller Satechis gratis iOS-app. Detta dubbla smarta uttag ansluter till ditt befintliga 2,4 GHz trådlösa nätverk. För att spara tid och energi kan du skapa scener och schemalagda rutiner.

Om du använder kraftfulla apparater kan du övervaka strömförbrukningen i realtid. Du kan minska strömförbrukningen genom att schemalägga apparater så att de stängs av när de inte behövs.

USP: Övervakning i realtid

Kolla in på Amazon

5. iDevices

iDevices har installerat oberoende uttagskontroll i den här smarta kontakten så att du kan använda båda uttagen oberoende med appen eller röstkommandon. Utan att använda någon hubb eller ytterligare hårdvara kan du använda dina elektroniska apparater var som helst med iOS-enhet eller iDevices-appen.

Ett vägguttag kan installeras direkt i ditt hem befintliga kraftsystem och det gelar bra med andra möbler. När du använder iDevices-appen på din iPhone eller iPad kan du kontrollera strömförbrukningen för varje enhet; På så sätt kan du sänka elräkningen varje månad.

USP: Osynligt smart

Kolla in på Amazon

6. Leyeet

Leyeet har smart designad kontakt för att ansluta två elektroniska enheter samtidigt. Dessutom är kontakten utrustad med två universella USB-portar så att du kan ladda dina iOS-enheter samtidigt. Denna platsbesparande design är extremt populär i stadslandskapet.

Dessutom, för att tillhandahålla strömförbrukning i realtid för enheter, kan du också kontrollera historiska data om hur mycket energi enheterna förbrukade under tidigare månader. Genom att göra det kan du jämföra elkostnaden hemma.

USP: Två universella USB-portar

Kolla in på Amazon

7. SYLVANIEN

Sylvania är en smart HomeKit-kompatibel kontakt som drivs av Bluetooth-teknik. Så när du är hemma kan du använda din iPhone för att styra dina elektroniska apparater. En anmärkningsvärd funktion i den här kontakten är anpassning. Du kan namnge ditt uttag och lägga till det i ett rum.

Vidare, när du inte kommer ihåg om du lämnade en enhet på, kan du övervaka och styra enheten med Apple HomeKit. Det är super enkelt att ställa in den här kontakten eftersom du kan använda din iPhone och ett uttag för att ställa in den.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

8. WeMo

WeMo är ett ledande varumärke inom tillverkning av smarta pluggar för hemautomation. Den här HomeKit-kompatibla kontakten är faktiskt smart eftersom du kan använda AwayMode, som tänder och släcker lampor. Detta skapar en illusion om att du är hemma och rånare tänker knappt på att bryta hemma. Således kan du skydda ditt hem även när du är borta från din bostad. Denna funktion är till hjälp i frånvaro av HomeKit-kompatibla smarta dörrlås.

Du kan styra dina elektroniska enheter från soffan, kaféet eller Karibien genom att använda gratis WeMo-appen på din iOS-enhet.

USP: AwayMode

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Avslutar…

En smart kontakt gör din vardag enkelt och bekvämt. Den verkliga idén att styra dina hushållsapparater med en touch eller röst är spännande. Om du har använt traditionella vägguttag i många år kan du börja med en enhet och sedan hela hemmet.

Relaterade inlägg:

  • Bästa smarta videodörrklockor
  • För att få meddelanden från HomeKit-tillbehör på iPhone och iPad

Vilken smart plugg planerar du att köpa? Lämna ditt svar i kommentarsektionen nedan eller så kan du dela din feedback med kommentaravsnittet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found