Blogg

Truffol Intelli Classic iPhone 6 Plånboksfodral

Sedan Apple Pay anlände ökar trenden med kontaktlösa kredit- och betalkort i USA. De flesta moderna handlare har redan infört kontaktlösa betalterminaler, och många strävar efter att göra det inom en snar framtid.

Truffol Intelli Classic iPhone 6 plånboksfodral har designats på ett briljant sätt för att hjälpa dig att göra en kontaktlös betalning. Med RFID-blockeringsficka och effektiv teknik kan detta fodral göra kontaktlös betalning otroligt enkelt förutom att ge absolut skydd mot all datastöld. Här är mer.

Kontaktlös betalning

Truffol Intelli har två kortplatser. Den yttre kortplatsen har utformats för att det kontaktlösa kortet ska användas för att betala som standard. Rör bara fallet mot betalterminalen så har du gjort ett köp! Du behöver inte göra ett köp genom att ta ut kortet ur fodralet. Det är så enkelt.

Kontaktlösa terminaler kan inte läsa det inre kortet

Den inre luckan har fodrats med en tunn Faraday-bur som kan blockera radiosignaler. Som ett resultat kan kontaktlösa terminaler inte läsa det inre kortet. Därför kan du göra kontaktlös betalning utan att bry dig om säkerheten för ett annat kort. Ärligt talat är det denna specialitet som gör detta plånboksfodral fantastiskt.

RFID-spärrficka

Detta fall ger absolut skydd mot all datastöld eller bedrägeri. Med RFID-blockeringsficka förblir dina RFID-kreditkort helt skyddade. RFID-blockeringsfickan har byggts för att förhindra att någon läser din kreditkortsinformation medan du betalar.

Kohudläder med grov yta

Detta plånboksfodral är tillverkat med kohudläder. Om du är charmad av plånboksfodral med mjuk textur, kanske det inte passar dig. Fallet kommer dock att bli ett bra par med din iPhone, om inte en snygg profil.

Bekvämlighet som bäst

Med hörsnäckans utskärning på framsidan behöver du inte fälla den främre luckan bakom din iPhone för att tala i telefonen. Det finns så många fall som inte ger denna bekvämlighet och därför måste du hålla bort den främre luckan varje gång du vill prata i telefon. Även om volymknappen och mute-omkopplaren täcks, har du inga problem när du använder dem medan du ringer.

Detta fodral levereras med ett skärmskydd, applikator och rengöringsduk. Det ger också ett års garanti. Tillgängligt till priset av $ 29,99, det kan vara ett stort värde för din iPhone 6.

Om alla funktioner och kvalitet beaktas verkar Truffol vara ett ganska solidt erbjudande. Du kommer att bli imponerad av hur det fungerar och den rika effektiviteten det ger när det gäller kontaktlös betalning.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found