Blogg

De mest användbara Siri-genvägarna för Reddit

Siri Shortcuts utökar räckvidden eftersom du kan integrera den här appen i flera appar från tredje part. Efter att du har skapat Siri-genvägar för produktivitet och Apple Music kanske du också vill använda en social media-app, Reddit på din iOS-enhet. För din bekvämlighet har jag skapat en lista över de bästa Reddit Siri-genvägarna.

Reddit är en oerhört populär social media-plattform, där människor från olika samhällsskikt samlas för att diskutera idéer. Med daglig användning av Reddit är det bättre att skapa genvägar på din iPhone som kör iOS 12.

Siri-genvägar för Reddit

Observera att du behöver IFTTT-appen på din iPhone för att köra en av de två genvägarna nedan. Så ladda ner först IFTTT på din iPhone från App Store och fortsätt sedan.

Skicka länk till Reddit

För vanliga Reddit-användare är den här genvägen till stor hjälp. Genom att använda den här genvägen kan du dela länkar till en subreddit från webbläsaren Safari. När du har installerat den här genvägen måste du ställa in en IFTTT-applet.

Få genvägen

Bläddra bland favoritunderreddits

Börja din morgon med toppinlägg från dina favoritunderreddits. Den här genvägen fungerar med Safari-appen på din iPhone. Till skillnad från ovanstående genväg kräver den här inte IFTTT. Du kan enkelt skapa den här genvägen på din iPhone och öppna ditt val av Subreddits i Safari-appen. När genvägen körs uppmanas du att gå direkt till Reddit-appen.

Få genvägen

Läs Reddit

Den här genvägen hämtar inlägg, som för närvarande är högst upp i dina favoritunderrediter. Jobbet är ännu inte gjort; genvägen läser inläggen för dig i bakgrunden. Du ska inte välja något specifikt Reddit-inlägg. Den här genvägen använder ett Reddit API för att dra inläggen och läsa den för dig.

Få genvägen

Reddit Video Downloader

Med den här genvägen kan du ladda ner Reddit-videor utan att använda någon app eller verktyg från tredje part på din iPhone. När du har fått genvägen i din iPhone öppnar du Reddit-appen och väljer den video du vill ladda ner. Klicka sedan på knappen Dela från botten och tryck på genvägsappikonen från delningslistan. Det är allt! Genvägen gör resten.

Få genvägen

Det är allt folk!

Summering…

Med tanke på populariteten för Reddit kommer sannolikt Apple att införa fler Reddit-genvägar för användarna. Jag vill använda några genvägar för att läsa nyheter om mina favoritämnen, se chattrum snabbt och läsa meddelanden som levereras till min Reddit-inkorg.

Du skulle vilja titta på:

  • Så här använder du genvägsappen på iPhone och iPad
  • Bästa iOS-appar med Siri-genvägsintegration: Dags att klippa jakten
  • Bästa Siri-genvägar för Spotify: Använd tungan för att hälla musik i dina öron

Vilken Siri-genväg vill du använda för Reddit? Dela din favorit Siri-genväg med oss ​​i kommentarfältet.