Blogg

Bästa mus för Mac Mini 2018

Förutom en skärm och ett tangentbord kan du behöva en smart mus för att få ut det mesta av din Mac mini. Navigera genom denna serie av de bästa Bluetooth-musen för Mac mini 2018 för att välja en bättre tillgång som gör att du kan navigera i önskad takt. Vi har handplockat den trådlösa musen från flera anmärkningsvärda tillverkare. De har en trendig design och gör spårning till en tilltalande upplevelse. För att inte nämna, de är högt rankade på Amazon.

Bästa trådlösa möss för Mac Mini 2018

Har du satt en budgettröskel? Inga problem, nedanstående sammanfattning av Bluetooth-musen för Mac mini består av både premium- och prisvärda alternativ. Därför kan du få rätt enligt dina krav!

Snabb åtkomst:

 • TeckNet
 • Jelly Comb
 • VicTsing MM057
 • Apple Magic Mouse 2
 • PEIBO
 • PHILIPS
 • Pasonomi
 • Logitech M535
 • AmazonBasics
 • Tsmine

# 1. TeckNet

"TeckNet" har en ergonomisk design med gummierade sidor för exakt kontroll. Tru-Wave precisionsteknik säkerställer att du har en sömlös spårning.

Musen ger upp till 24 månaders batteritid och har en batterilampa. Och med automatisk viloläge minskar det onödig batteriförbrukning.

Det finns också en PÅ / AV-knapp för att spara batteriets livslängd. Dessutom finns TeckNet i fem färger som svart, blå, grå, lila och röd.

USP: Ergonomisk design med gummerade sidor

Kolla in på Amazon

# 2. Jelly Comb

Tycker du om färgstark design? Om ja, Jelly Comb borde vara ett fantastiskt val för dig.

Jelly Comb finns i så många som 33 färgvarianter med attraktiva mönster. Så du har många alternativ att utforska och välja en snygg följeslagare till din dator.

De som har fångat mina ögon är en amerikansk flagga, hamster, vit / guld etc. Utöver design har musen en kompakt design. Med rullningshjulet och de tre lyhörda knapparna kommer du snabbt att kunna gå igenom ditt arbete.

USP: Finns i flera färgglada varianter

Kolla in på Amazon

# 3. VicTsing MM057

Det är verkligen svårt att missa den produkt som har fått så höga betyg (fyra och en halv stjärnor av nästan 17 000 kundrecensioner).

VicTsing MM057 är utan tvekan en av de mest anmärkningsvärda mössen för Mac. Den har fem justerbara DPI-nivåer för bättre kontroll.

Det släta rullhjulet med gummi ger bättre grepp, så att du kan hålla musen bekvämt. En anmärkningsvärd funktion är alternativet att ändra markörkänslighet enligt din aktivitetstyp. Dessutom finns VicTsing MM057 i nio snygga färger som svart, blå, grå, silver och mer.

USP: Svettbeständig

Kolla in på Amazon

# 4. Apple Magic Mouse 2

Om din budget inte är stram och du är villig att välja en premiummus kan "Magic Mouse 2" vara värt att titta. Vad jag verkligen tycker om det är den estetiska designen som har skrivits överallt.

Det är extremt lätt och gör att du kan arbeta med önskad känsla. Det undre skalet och den snygga fotdesignen gör att den rör sig smidigt på skrivbordet.

Multi-Touch-yta gör att du enkelt kan utföra gester. Slutligen varar Magic Mouse 2 upp till en månad efter en enda laddning.

USP: Estetisk design

Kolla in på Amazon

# 5. PEIBO

PEIBO: s uppladdningsbara trådlösa mus är kompatibel med mer än 99,9% Bluetooth-enheter. Det inbyggda batteriet är enkelt att ladda och eliminerar behovet av extra AAA-batterier. Håll musens strömbrytare PÅ medan du laddar batteriet.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna mus är automatisk energisparläge. När du stänger av din Mac mini stängs musen automatiskt av. PEIBO: s li-polymerbatterier har en hög livslängd.

USP: Kompatibilitet med 99,9% Bluetooth-enheter

Kolla in på Amazon

# 6. PHILIPS

Musen "PHILIPS" har en mer pragmatisk design. Den har en hudslipad struktur som ger ett bekvämt grepp.

De ljudlösa klicken säkerställer att andra inte störs av ditt arbete. Utrustad med en överlägsen optisk spårningssensor, erbjuder den högprecisionsspårning.

Den är utformad för att fungera snabbt på många ytor inklusive bordsskiva, tyg, papper och mer. Med energisparläget minskar musen också onödig strömförbrukning.

USP: Hudslipstruktur

Kolla in på Amazon

# 7. Pasonomi

Enkelt uttryckt är Pasonomis mus redo att klara uppgiften mycket bra. Designen ser enkel ut och har en fingeravtrycksfinish.

Den har ett halkskyddande gummihjul som gör att du kan använda musen bekvämare. Det erbjuder lyhörd och tyst klick.

Det 450 mAh litium uppladdningsbara batteriet är tillräckligt starkt för att hålla i upp till 500 timmar. Och med det automatiska viloläget ökar det batteriets livslängd ytterligare.

USP: Anti-fingeravtryck finish

Kolla in på Amazon

# 8. Logitech M535

Gör en sammanställning av den bästa musen utan att inkludera detta välkända varumärke känns som att du begår ett brott. Det har alltid varit en förstklassig tillverkare och du bör alltid ge sina erbjudanden ett seriöst utseende.

Den böjda formdesignen med gummigrepp säkerställer att din handflata har komfortkomfort när du spårar. Optisk sensor av laserkvalitet gör att den fungerar perfekt på de flesta ytor. Dessutom ger navigeringsknappen och lutningshjulet dig bättre kontroll.

USP: Böjd formdesign

Kolla in på Amazon

# 9. AmazonBasics

För att vara ärlig har jag hittat detta erbjudande från AmazonBasics oöverträffat på flera fronter. Först och främst uppskattar jag den konturerade designen som gör det lättare att hålla.

Den optiska tre-knappen med nano-mottagare gör att den kan fungera tillförlitligt. Du kommer att kunna rulla, klicka och spåra i din egen takt.

AmazonBasics-musen är kompatibel för både Mac och Windows PC. Dessutom kommer du att kunna välja den i sex färger som lila, silver, blå, etc.

USP: Konturformad design

Kolla in på Amazon

# 10. Tsmine

Sist men inte minst ansluter Tsmines Bluetooth-mus direkt till din Mac mini utan nanomottagare. Denna sömlösa anslutning kombineras med ljudlös upplevelse; dina kollegor kommer säkert att uppskatta den här funktionen. En bekväm och smal design gör att du kan använda musen under lång tid, utan att du behöver trötta i handflatan.

Tsmine har skapat en symmetrisk mus som passar din vänstra och högra hand. Med 3 justerbara DPI-nivåer kan du justera musens hastighet; Dessutom kan du använda den här musen på de flesta ytor utan en musmatta.

USP: 3 Justerbar DPI-nivå

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner! Vilken av ovanstående mus har du valt ut till din Mac mini?

Håll koll på mer ...

Även om Apple Magic Mouse sticker ut från resten har flera erbjudanden från tredje part fått kvaliteten för att ge den en lång sikt. Dessutom finns de till ett mycket lägre pris. Så du har möjlighet att välja önskad tillgång för din Mac baserat på ditt behov och din budget.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa tangentbord för Mac Mini
 • Ärmar för MacBook Pro
 • Bästa stående skrivbord för Mac