Blogg

Bästa 15-tums MacBook Pro-fodral 2021

För att säkerställa att min MacBook har den vård som behövs plockar jag upp formfodralet. Viktiga egenskaper som den senaste designen, material av högsta kvalitet och hållbarhet är de viktigaste parametrarna som jag väger över innan jag väljer dem. Även om fall med låg profil alltid finns på min hitlista är jag också mycket förtjust i de som tilltalar ögonen. Dessutom vill jag också välja omslag i elegant mönstrad för att få anteckningsboken att se tilltalande ut. Efter att ha bläddrat igenom många alternativ har jag valt några av de bästa 15-tums MacBook Pro-fodral som du gärna vill kolla in.

1. Ullnöt

För överlägsen hållbarhet har Woolnut använt fullkorns vegetabiliskt garvat läder; interiören är 100% ullfilt, vilket ger din premiumenhet lång livslängd. Fina läder och ull ger detta fodral ett lyxigt utseende, som inte bara skyddar din enhet utan också förbättrar dess övergripande utseende.

Finns i svart och cognacbrunt, den här ärmen är perfekt ofullständig. Eftersom Woolnut har använt fullkornigt vegetabiliskt garvat läder kommer du att hitta subtila variationer i färg eller ådring. Denna hylsa är designad i Sverige och är en hållbar partner för din MacBook Pro 15 ″.

USP: 100% ullfilt

Kolla in på Amazon

2. Incipio fjäder

Med bara 1 mm tjocklek är Incipio Feather ett av de tunnaste fallen för 15-tums MacBook Pro. Skalet är tillverkat av högkvalitativt polymermaterial och är mycket hållbart. Den mjuka matt finishen förstärker inte bara utseendet utan ger också ett förbättrat grepp.

Det tunna fodralet sitter snyggt på den bärbara datorn. Det har styrkan att skydda din MBP mot repor. Det är inte allt; det här ultra-snygga fodralet finns i fem charmiga färgalternativ.

USP: Mjuk touch matt yta

Kolla in på Amazon

3. Harber London

Harber London erbjuder ett brett utbud av ärmar och fodral för 15-tums MacBook Pro och jag kan inte välja mellan vad jag ska välja och inte. Så jag ska bara ta ut hela samlingen på den här listan.

Alla fodral och ärmar från detta märke har supertunna mönster som håller bulk till ett minimum. Produkterna är gjorda av premium fullkornigt vegetabiliskt garvat läder så att det åldras graciöst. Ärmarna och fodralet har också 100% ullfilt accenter för att ge dem exklusivitet. Denna samling ärmar varierar mellan $ 72 och $ 158, vilket ger dig ett stort urval av alternativ.

USP: Läder av bästa kvalitet

Kolla in på Harberlondon

4. KEC

Presentera din bärbara dator med ett bedårande tunt fodral. Skuren av det finaste italienska stenläderet, locket är extremt mjukt och har en fin känsla. Det matchar din form med din MBP.

De exakta utskärningarna gör att du bekvämt kan komma åt alla portar. Det kan uthärda små stötar och skydda din enhet mot repor. Dessutom har du ett par imponerande färger som svart och blått att välja mellan.

USP: Italiensk sten läder

Kolla in på Amazon

5. ÖVRIGA FALL

Detta gummerade matt fodral för din MBP är mjukt och smidigt att känna, samtidigt som det är hållbart nog för att skydda enheten från repor, damm och smuts. Den levereras också med matchande tangentbordsskydd för att skydda tangenterna från att bjuda in damm och smuts.

Enkel åtkomst till varje port och funktion på din Mac är en extra fördel med detta fall. Om du älskar färger har väskan en mängd alternativ att välja mellan. Slutligen är fallet inte kompatibelt med Mac-versionen före 2016.

USP: Tangentbordskåpa ingår

Kolla in på Amazon

6. MOSISO

Mosiso har tillverkat detta fodral av polykarbonatmaterial, som är flexibelt och hållbart. Det robust byggda fodralet går inte lätt, särskilt när du håller din MacBook Pro i knät eller någon annan ojämn yta.

Detta fodral är utrustat med fyra gummifötter som skapar ett tunt lager luft mellan din MacBook Pro och ytan. Kontrollera de två raderna med slitsar som sprider värmen.

USP: Flexibel och hållbar

Kolla in på Amazon

7. ProCase

ProCase är ett ansett varumärke som tillverkar fodral av hög kvalitet för iPhones och MacBook Pro. Detta hårda skal skal är extremt tunt och lätt så att du enkelt kan flytta din MacBook Pro vart du än går. Den gummerade beläggningen ger en jämn yta och mjuk beröring eftersom den skyddar mot repor och repor.

Du kan installera och ta bort fodralet snabbt och få full tillgång till alla portar och funktioner utan att ta bort fodralet.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

8. Kuzy

Det är den formanpassade designen som charmar mig mest i Kuzy. Fodralet är framställt med hårt plastmaterial och är mycket hållbart. Det gummerade yttre kan absorbera stötar och hålla bort repor.

Apples logotyp lyser genom väskan. En halkskyddad matta på botten säkerställer att den bärbara datorn förblir stadigt placerad på ytan. Den är idealiskt ventilerad för smidig segling av värme. Bortsett från det finns 20 fascinerande färgvarianter att tävla om topplaceringen.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

9. Inateck

Om du vill gå för pålitligt skydd och önskad komfort för att bära din MacBook, bör du inte förbise Inateck. Vad som gör det till ett högkvalitativt ärmfodral är det högkvalitativa syntetiska läderet berikat med överlägset hantverk. Kardborreförslutningen håller dina värdesaker säkert inne.

Den grå filt exteriören och den mjuka flanellinredningen ger din bärbara dator det skydd som krävs. Den har två bakfickor så att du kan behålla små föremål. Denna snyggt utformade ärm finns i endast två färger som mörk och ljusgrå.

USP: Överlägset hantverk

Kolla in på Amazon

10. KEC

KEC har en unik design som kombinerar vit marmor och rosa svart. När du har installerat kan du enkelt öppna och stänga locket och få full tillgång till alla portar. Detta hardshell-lock har ett lager av gummioljefärg för en jämn gummerad yttre struktur.

Denna yttre struktur skyddar din MacBook Pro från fingeravtryck, halk, repor, droppar, smuts, fläckar och andra saker.

USP: Elegant och blank design

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vilken har arresterat dina ögon?

Jag vet att ett av dessa fall kommer att kopplas ihop med din anteckningsbok. Vilken är det? Låt oss veta vilken kvalitet du har gillat i fodralet. Jag gillar de tre primära egenskaperna i dessa fall. Först och främst har de en trendig design. Det högkvalitativa materialet toppat av överlägsen kvalitet gör höljen mycket slitstarka.

Du bör inte missa:

  • Bästa MacBook-stativ
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-stativ

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found