Blogg

Hur man ändrar meddelandemeddelanden Ljud på Mac

Med macOS Sierra har iMessaging blivit roligare än någonsin tidigare. Meddelandeappen för iOS 10 kan fortfarande vara framför tack vare flera smarta funktioner, men dess motsvarighet för macOS är inte så långt efter.

Jag är glad i iMessaging som aldrig förr, och jag håller mina vänner och nära och kära underhållna med coola meddelanden. Funktioner som möjligheten att anpassa aviseringar, ändra nedladdningsplatser för de mottagna filerna gör appen Meddelanden väldigt användarvänlig.

För att hålla saker kryddade ändrar jag det mottagna ljudet då och då. Lyckligtvis finns det många spännande alternativ att välja mellan. Vad sägs om att anpassa ljudet i meddelandet du får? Låt oss ta reda på!

Hur du ändrar ditt meddelande mottaget ljud på Mac

Steg 1. Öppna  Messages-  appen på din Mac.

Steg 2. Därefter måste du klicka på  Meddelanden  i den övre navigeringsmenyn → Klicka på Inställningar .

Steg 3. Klicka på  rullgardinsmenyn  bredvid  Meddelande mottaget ljud .

Listan över tonalternativ öppnas.

Steg 4. Slutligen måste du klicka på ditt  önskade aviseringsljud .

Det är allt! Du kan upprepa dessa steg för att ändra aviseringsljudet när du vill.

Jag önskar att meddelandena för macOS Sierra skulle vara lika funktionsrika som för iOS. Men det har fortfarande tillräckligt för att återuppliva iMessaging-upplevelsen.

Den senaste macOS har kunnat slå ett perfekt ackord med användarna. Funktioner som Siri och Auto Unlock har hittat mycket dragkraft bland Mac-användare.

Från och med nu måste de flesta Mac-ägare vänta på "Hello Again" Mac-händelsen eftersom Apple förväntas avslöja MacBook Pro och MacBook Air vid evenemanget den 27 oktober 2016. Håll koll på oss för alla de senaste händelserna relaterade till den efterlängtade evenemanget.

Du kanske också gillar mer relaterat inlägg:

  • Så här fixar du ljud som inte fungerar på Mac
  • iBooks synkroniseras inte mellan Mac och iPhone
  • Så här skickar du meddelanden med effekter i macOS Big Sur
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found