Blogg

Bästa meditationsappar för iPhone och iPad 2021

I våra livliga liv är det viktigt att ta lite tid att pausa och koppla av. Meditation är ett utmärkt sätt att göra detta. Det är en fördelaktig vana att odla för bättre mental hälsa. Och precis som du kan använda hälsoappar för fysisk träning finns det många fantastiska meditationsappar. Det finns ett brett utbud av funktioner tillgängliga från trackers och timers till guidade meditationer och lugnande ljud. Så låt oss kolla in dem alla i de bästa iPhone- och iPad-meditationsapparna.

 1. Headspace
 2. Lugna
 3. Insiktstimer
 4. Enkel vana sömn, meditation
 5. Koppla av meditation
 6. buddhify
 7. Mindfulness-appen
 8. Mindbliss-meditation
 9. Pocket Meditation Timer
 10. Omvana
 11. Human Cosmos

1. Headspace

Med 4,9-stjärniga betyg från över 654 000 användare och rankad åttonde som den mest populära appen i kategorin Hälsa och fitness kan “Headspace” vara din perfekta guide. Det ger hundratals sessioner baserat på flera saker som sömn, fokus, motion och mer.

Det erbjuder också dagliga meditationer om ett nytt ämne för att hålla dig uppdaterad. Tycker du att det är lite svårt att få lite tid på dina extremt upptagna scheman? Oroa dig inte eftersom appen också har några minisessioner för att slappna av.

Dessutom har Headspace en speciell session som heter "SOS" för att hjälpa dig att hantera panik på ett bättre sätt.

Pris: Gratis / köp i appen börjar vid 9,99 USD

Ladda ner

2. Lugn

När det gäller den bästa tävlar Calm och Headspace om nacken mot nacken. Med 4,8 stjärnor av mer än 839 000 betyg är Calm en populär meditationsapp för iPhone och iPad. Den består av flera användbara andningsövningar och meditationssessioner. Det finns också över 100 sömnberättelser som hjälper dig att somna med fullständig sinnesro.

Calm erbjuder meditationsprogram för inte bara nybörjare utan även mellanliggande och avancerade användare. Appen erbjuder ett nytt 10-minutersprogram varje dag för att lugna dig och ladda din energi.

Personligen har jag tyckt att dess samling av avkopplande musik är mycket märkbar. Tider när du vill minska stress kan den skickligt skapade musiken verka magi när du kyler dig.

Pris: Gratis / prenumeration börjar vid $ 14,99

Ladda ner

3. Insiktstimer

Jag har varit ett stort fan av "Insight Timer." Det är den mest kompletta meditationsappen och ett måste för de människor som vill hålla stress och ångest i schack.

Appen har den största samlingen av guidade meditationer. Du kan välja dem enligt din tid för att passa in i dina korta sessioner.

Det finns gott om musikspår och omgivande ljud som hjälper dig att lugna dig, sova bättre eller bli mer fokuserad. Dessutom kan du följa experter och också delta i diskussionerna för att dela dina tankar.

Pris: Gratis / köp i appen börjar på $ 1,99

Ladda ner

4. Enkel vana sömn, meditation

Det som sticker ut i "Simple Habit" är det enorma meditationsbiblioteket - långt över 1000. Appen ger användbara guider från kända lärare och experter.

En annan anmärkningsvärd funktion i den här appen är den guidade sessionen för specifika symtom som sömn, stress, ångest, depression och mer. Så, om du någonsin befinner dig lite ansträngd, spara bara fem minuter för att få den nödvändiga freden.

Dessutom kommer du att välja mellan flera genomtänkta förberedda guider för olika livssituationer som att vakna, tuff dag på jobbet och mer. Premiumversionen av den här appen kostar 11,99 USD / månad och 95,99 USD / år.

Pris: Gratis / köp i appen börjar på $ 2,99

Ladda ner

5. Koppla av meditation

”Relax Meditation” kan vara en välsignelse för människor som vill ha den bästa sömnen och aldrig vill bli plågade av spänningarna.

Det ger ett strukturerat meditationsprogram som täcker flera aspekter av livet som framgång, relationer, självkänsla, kreativitet och mer. Det finns också SOS-sessioner för att ge dig möjlighet att hantera tuffa situationer på ett bättre sätt.

Relax Meditation erbjuder över 50 ljud så att du kan skapa din egen melodi. Dessutom kan du också hitta och dela bedårande ljudmix med likasinnade människor.

Pris: Gratis / köp i appen börjar vid $ 4,99

Ladda ner

6. buddhify

Kan du inte spara tid för avkoppling? "Buddhify" kan vara en idealisk meditationsapp för ditt hektiska liv.

Det bästa med den här appen är att den erbjuder program som kan passa in i flera delar av din dag. Till exempel kan du få en lämplig meditationssession för tiden när du går, reser eller till och med använder din iPhone.

buddhify har en stor samling med över 200 meditationsprogram. Längden på sessionerna varierar från 3-40 minuter. Så du kan välja en lämplig övning enligt din tid. Ännu bättre, det fungerar också sömlöst med Apple Watch så att du enkelt kan spåra dina framsteg.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

7. Mindfulness-appen

"Mindfulness-appen" är lätt en av de bästa meditationsapparna för iPhone. Från och med ger det dig en fem dagars guidad övning så att du kan hålla dig på kurs för att uppnå önskad fred.

Appen erbjuder både guidade och tysta sessioner från 3 till 30 minuter. Den har en ständigt växande katalog med över 250 meditationskurser.

Beroende på ditt mål kan du anpassa din mindfulness med klockor och guidad introduktion. För att säkerställa att du inte glömmer någonting, håller påminnelser dig varad om din uppgift hela tiden.

För att låsa upp alla funktioner måste du uppgradera till månadsplanen ($ 9,99) eller den årliga prenumerationen ($ 59,99).

Pris: Gratis / månadsabonnemang för 9,99 USD

8. Mindbliss-meditation

Mindbliss Meditations är precis rätt guide som du vill upptäcka inte bara bättre hälsa utan också mer glädje och kärlek i ditt liv. Appen erbjuder hundratals meditationer som har utformats med omtanke av experter.

Det finns också några samlade tips för att döda ångest och hjälpa dig att få bättre sömn. Baserat på ditt mål kan du välja dina favoritmeditationsverktyg från sju kategorier.

Håll koll på dina framsteg och ställ in en påminnelse så att du inte glömmer att slutföra din uppgift i tid. Dessutom kan du gå med i det stora samhället och dela tankar med dem.

Observera att den gratis versionen av appen låter dig endast komma åt 15 sessioner, 3 resor och dagliga meditationssessioner. Du måste prenumerera på den månatliga ($ 11,99) eller årliga ($ 89,99) planen för att låsa upp alla funktioner. Läs hela recensionen.

Pris: Gratis / köp i appen börjar på $ 11,99

Ladda ner

9. Pocket Meditation Timer

Pocket Meditation Timer är en av de enklaste men kraftfullaste apparna för meditation. Om du inte är typen "guidad meditation" och bara vill ha en app som hjälper dig att spåra och informera tiden är det här.

Appen levereras med funktioner som Förbered tid, Cool nedetid, Intervall, med anpassningsbara ljud för att initiera, intervallväxling och avsluta dina meditationssessioner.

Du kan flera påminnelser om att aldrig missa någon session. Dessutom erbjuder det också några vackra bakgrundsbilder för mer personalisering.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Omvana

”Omvana” påstår sig ha det största meditationsbiblioteket. Du kan utforska hela samlingen och välja önskade medvetna program. Eftersom de sträcker sig från 3 till 60 minuter kan programmen passa perfekt in i ditt hektiska liv.

Den levereras med en bakgrundsmusikblandare så att du kan anpassa ditt program. Tack vare HealthKit-integrationen kan Omvana upptäcka din stressnivå. Och baserat på stressen erbjuder appen meditationer som hjälper dig att hålla dig lugn och sammansatt.

Pris: Gratis / köp i appen börjar vid $ 0,99

Ladda ner

11. Human Cosmos: Goals & Wellbeing

Här är en meditationsapp som innehåller en AI-driven virtuell assistent som kallas Cosmic Guide. Det gör ett utmärkt jobb med att skapa personliga rekommendationer för att öka din energi och vitalitet och upprätthålla övergripande emotionell och fysisk hälsa. Det hjälper dig att vara medveten om dina avsikter och ställa in och uppfylla dina unika mål och syften. Det är bra att uppnå balans i alla aspekter av livet.

Det som är särskilt anmärkningsvärt är hur det ger dig vetenskapligt beprövad diagnostik att hitta din ursprungliga kod som kännetecknar dina unika individuella styrkor och svagheter. Dessa används sedan för att ge rekommendationer om vad du kan göra för att vara mer uppmärksam, ha ett lugnare sinne och uppnå dina mål. Det kommer att stärka ditt nervsystem, skärpa ditt sinne och främja övergripande läkning i ditt liv.

Pris: Gratis / $ 4,99 för månadsabonnemang

Ladda ner

Det är allt som finns!

Så det här är mina bästa meditationsapps för iPhone och iPad. Vilken har verkat uppfylla dina behov?

Håll dig uppdaterad för att utforska fler appuppsättningar ...

Det är verkligen svårt att spara tid i det här snabba livet. Du bör dock aldrig ta din hälsa för givet. Din kropp och ditt sinne måste vara inställda för att hålla dig uppdaterad. Och ovanstående appar kan hjälpa dig att bekämpa stress och förbli avslappnad.

När vi pratar om hälsa föreslår jag att du också tittar på nedanstående sammanställningar:

 • Bästa Calorie Trackers-appar för iPhone och iPad
 • Bästa Sleep Tracker-appar för iPhone och iPad
 • 10 bästa bantningsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found