Blogg

Hur laddar du iPhone 7 eller iPhone 7 Plus trådlöst

Även om rykten om den möjliga ankomsten av trådlös laddning på iPhone har pågått i flera år, har Apple ännu inte gett det en chans. Att se de flesta Android-användare prata med trådlös laddning är lite smärtsamt för vissa iPhone-användare. Är det fallet med dig också?

Oroa dig inte; Jag är i samma båt som du är. Med bara lite arbete kan du ladda din iPhone 7 eller 7 Plus trådlöst säkert. Är du redo att pröva? Låt oss ta reda på!

Så här laddar du din iPhone 7 och 7 Plus trådlöst

Se till att du har en trådlös (Qi) laddkortsmottagare.

Du måste köpa en trådlös laddare. Utforska de bästa trådlösa laddarna för iPhone 7/7 Plus.

Steg 1. Därefter måste du ansluta den medföljande blixtkabeln till den trådlösa laddningskortmottagaren. Sedan måste du lägga den över baksidan av din iPhone.

Steg 2. Nu måste du installera ett tunt fodral i äkta läder eller något annat fodral på din smartphone. (Kolla in bästa iPhone 7 läderfodral, 7 Plus läderfodral.)

Steg 3. Därefter behöver du bara placera din enhet perfekt på den trådlösa laddningsplattan för att börja ladda.

Växelvis;

Det finns ett annat sätt att ladda din iPhone 7 trådlöst. Köp bara ett trådlöst laddningsfodral till din enhet. Installera fodralet på din smartphone och placera det sedan perfekt på den trådlösa laddningsplattan för att få smörjning bekvämt.

Det är allt!

Nu får du ut det bästa av dessa trådlösa laddningsutrustningar för att enkelt starta din iPhone.

Helst skulle det ha varit bättre om Apple lade till trådlös laddningsteknik till sin iPhone. Det är ännu inte klart varför teknikjätten har fortsatt att undvika det.

De flesta av oss hade förväntat oss att iPhone 7 skulle komma med den trådlösa laddningen. Men den nya iPhone har inte heller. Vad tror du varför Apple inte lägger till trådlös laddningsteknik till sin iPhone? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsektionen.