Blogg

Hur man ändrar levande foton till normala foton på iPhone

Ta en selfie eller ta bilder av dina nära och kära i Live Photos-läge och förvandla dem till ett normalt läge eller så kan du göra det motsatta. Intressant, eller hur? Med iPhone kan du spela med Camera-appen. I separat information diskuterade vi hur du kan ta Live Selfies på din iPhone. Det är kul att titta på livefoton av dina nära och kära, särskilt av barn, som alltid gillar att bli klickade på dem.

Men av någon anledning, om du vill gå till normalt läge, dvs om du vill konvertera dina levande foton till vanliga bilder, ger Apple ett enkelt sätt att förvandla levande foton till vanliga foton. Låt oss kolla upp det;

Hur man förvandlar levande foton till normala foton på iPhone eller iPad

Steg 1. Öppna appen Foton på din iPhone → Tryck på vilken Live Photo du har tagit → Tryck på knappen Redigera längst upp till höger på skärmen.

Steg 2. Tryck nu på en ikon för cirkeln i cirklar mönster från botten → Tryck på Live-text som är markerad med gul bakgrund.

Steg 3. Tryck på Klar- knappen från nedre högra hörnet.

Detta gör ditt livefoto till ett normalt. Låt oss nu kontrollera hur du kan vända den här processen.

Steg 1. Tryck på det foto du just har vänt till normalt läge → Tryck på Redigera-knapp → Tryck på en ikon för cirkeln i cirklar mönster.

Steg 2. Tryck på Live- text som finns längst upp i mitten. Och tryck på Klar.

Nu blir ditt foto ett levande foto. Observera att du bara kan förvandla livefoton till normala bilder och tvärtom. Om något foto redan har klickats i normalt läge kan du inte göra det till ett livefoto.

Glöm inte att dela din feedback med oss ​​i kommentarer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found