Blogg

Bästa iPhone X-fodral 2021

Jag är säker på att många av er skulle älska att presentera din dyra iPhone X utan några hinder. Därför kommer smala och genomskinliga fodral att vara det bästa valet för smarttelefonen. Efter att ha redan sammanställt en omfattande lista över de bästa smala fodralet till iPhone X, är jag redo att samla de bästa iPhone X-skalen ! Att veta hur känslig den nya iPhone är har jag försäkrat mig om att alla fodral erbjuder pålitligt skydd för enheten. Den andra enastående kvaliteten som jag har kontrollerat är det speciella försvaret för skytten. Jag har dock inte äventyrat den pråliga designen.

1. Case-Mate NAKED TOUGH

NAKED TOUGH är skapad för att vara en premiumsvit. Och när jag tittar på vad den har kan jag säga att den lever upp till förväntningarna med aplomb. Detta genomskinliga fodral är tillverkat av UV-beständiga material. Därför tappar den inte sin charm när den möter det verkliga testet. Dubbla lager av konstruktion har framgångsrikt klarat det militära dropptestet. Den välbehövliga fasade kanten på fram- och baksidan skyddar kamera och skärm.

Med den gummerade ytan får du ett säkert grepp. På grund av de exakta utskärningarna för port, kamera och högtalare snäpper den fast på smarttelefonen. När det gäller metallknappar är de ganska lyhörda. Dessutom kommer detta genomskinliga fodral med livstidsgarantin.

USP: UV-gulningsbeständigt

Kolla in på Amazon

2. Speck Presidio

Även om Speck Presidio är det dyraste klara fallet på den här listan, har det kvaliteten för att backa sitt pris (till viss del). Formkonstruktionen är förstärkt av dubbelskikt av strukturen. En annan anmärkningsvärd egenskap i detta fall är att dess material inte blir gult när det utsätts för gult ljus.

Den mjuka strukturerade ytan ger förbättrat grepp, vilket gör det bekvämt att hålla i iPhone. Höjd ram fungerar som ett pålitligt skydd för kamera och skärm.

Eftersom knapparna är mycket känsliga kan du enkelt trycka på dem. Snygga utskärningar erbjuder inte bara snabb åtkomst till alla funktioner på din enhet utan hjälper också den att göra ett formanpassat utseende på smarttelefonen.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

3. JETech

JETech har designat ett tunt och tydligt fodral för iPhone X. Detta extremt genomskinliga fodral är rept och UV-beständigt, vilket inte låter fodralet gulna. Tillverkad av PC och TPU, det kraftfulla fodralet lyser upp upphöjda ramar för att skydda pekskärmen på din iPhone.

Fodralets fyra hörn absorberar effektivt stötar när din telefon av misstag tappas. Du kan enkelt komma åt alla kontroller, portar och knappar på din iPhone.

USP: UV-beständighet

Kolla in på Amazon

4. MoKo

MoKo är ett känt varumärke inom tillverkning av iPhone-tillbehör. Detta genomskinliga fodral för iPhone X stöder trådlös laddning, så du behöver inte ta bort fodralet när du vill ladda din iPhone trådlöst. MoKo tror på minimalistisk design och lägger därför inte till någon prydnad i det här fallet.

Det tunna fodralet äventyrar inte din telefons skydd och dess genomskinliga rygg höjer enkelheten. MoKo använder alltid högkvalitativt material för att skapa starka fall. Det här är inget undantag eftersom MoKo har använt mjukt och flexibelt TPU-gummi och styvt hård PC-baksida.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

5. ESR

ESR har en bedårande elegant profil som passar sömlöst på iPhone. Skalad med mjuk TPU, fodralet är mycket flexibelt. Därför kan du enkelt installera och ta bort det.

Du kan lita på detta tydliga fall för att motverka påverkan och hålla bort skrapan. Den vertikala kameran och pekskärmen har en tillförlitlig skydd mot närvaron av den avfasade kanten.

Ännu bättre stöder den också trådlös laddning; därför behöver du inte ta bort fodralet för att ladda din enhet trådlöst. Dessutom har du fyra färger som klar, rymdgrå, rosaguld och silver att välja mellan.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

6. Spigen flytande kristall

Genomskinlig design och tunn profil gör Spigen Liquid Crystal till ett smart val. Det lägger sig snyggt på iPhone; ger enheten full frihet att fortsätta visa sitt märkbara utseende. Den mjuka TPU-konstruktionen har tillräckligt med styrka för att bekämpa repor och även motstå mindre fall.

Främre läpp och kameraring hjälper den att skydda din iPhone med hela kroppen. De uttalade knapparna ger naturlig återkoppling, medan exakta utskärningar ger smärtfri tillgång till alla funktioner. Ännu bättre, du kan välja det här klara fodralet i fem vackra färger inklusive kristallklart, matt svart etc.

USP: Ultraflexibel

Kolla in på Amazon

7. Caseology Skyfall-serien

Skyfall Series clear case ser riktigt snygga ut. Det dubbla skiktet av solid konstruktion ger tillräckligt med styrka för att ge din iPhone militärt fallskydd. Kombinationen av mjuk TPU och slagtålig PC-ram gör den till en hållbar kostym.

Den klara ryggen ger smarttelefonen önskad frihet att visa upp sin design. Med den speciella beläggningen motstår bakpanelen missfärgning.

Din iPhones kamera och skärmen förblir skyddad av den upphöjda kanten. Dessutom kan du välja Skyfall Series-fodral i tre färger: svart, guld och silver.

USP: Slagfast PC-ram

Kolla in på Amazon

8. TOZO

Tillsammans med skyddet har TOZO tagit tillräckligt hand om funktionaliteten i ärendet. För detta ändamål har TOZO gjort ett fodral som ger ett bekvämt grepp. Du kan hålla din iPhone tätt i dina händer även när du går genom trånga områden i din stad.

Du kan snabbt installera och ta bort fodralet när du har bråttom. TOZO har täckt fodralets hörn och håller kanten uppåt för att skydda skärmen på din iPhone X.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

9. TORRAS

TORRAS erbjuder ett intill en naken, transparent skal till iPhone X. Skalet är reptåligt, smutsfritt och det blir inte gult över tiden. Mjukt men ändå pålitligt TPU-material passar perfekt och tar hand om din iPhone X från vanliga stötar och fall. Den är också kompatibel med trådlös laddning och andra tillbehör från tredje part.

De exakta skärningarna på fodralet ger dig oavbruten tillgång till alla portar och funktioner på iPhone X. Slutligen finns det fyra färgalternativ som du kan välja mellan för att matcha din iPhone.

USP: Skinny och elegant utseende

Kolla in på Amazon

10. Sankmi

Det är den avundsvärt smala men ändå skyddande profilen som hjälper Sankmi att stjäla showen! Drivs av extremt smidigt TPU-material, det är enormt flexibelt och snäpper lätt på enheten.

Med tillstånd av den upphöjda läppen, både skärmen och den vertikala kameran förblir något ovanför ytan när de ligger platt. Med den halksäkra ytan får du det bekväma greppet när du bär telefonen i handflatan.

Uttalade knappar ger skarp feedback, så att du enkelt kan styra din enhet. Det är inte allt, det här moderna klara fodralet finns i fyra färgalternativ som blått, klart, guld och rosa.

USP: Mjuk texturerad yta

Kolla in på Amazon

BONUS

OtterBox

OtterBox är känt för att tillverka tunga, robusta fodral. Den här gången ger varumärket ett tydligt fodral för iPhone X. Även om du inte kan förvänta dig många stilar från OtterBox fodral och omslag, är detta ett undantag eftersom det har en snygg och fickvänlig design.

OtterBox har använt dubbel materialkonstruktion för att absorbera stötar och motstå droppar. Kontrollera dessutom de avfasade kanterna som skyddar din iPhones pekskärm.

USP: Imponerande design i ett stycke

Kolla in på Amazon

Det är allt! Förutsatt att du har haft mitt företag medan du bläddrar igenom listan.

Vad är din favorit?

Vilket av dessa tydliga fall har du valt för din iPhone X? Är det extremt snyggt eller mycket skyddande? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • Läderfodral till iPhone X
  • Bästa iPhone X plånboksfodral
  • Bästa iPhone X Slim-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found