Blogg

Så här laddar du iPhone 7/7 Plus när du använder hörlurar

Avlägsnandet av 3 mm hörlursuttag på iPhone 7 och 7 Plus har gjort en hel del surr runt. Med elimineringen av ljuduttaget har blixtporten tagit på sig 2-i-1-rollen. Därför kan du antingen ladda din iPhone eller lyssna på dina hörlurar åt gången.

Även om det finns några praktiska blixt hörlurar för iPhone 7/7 Plus, låter de dig bara lyssna på musik och kan inte låta dig slå på din iPhone. Så, vad är lösningen på det? Vad händer om du vill ladda din iPhone och lyssna på hörlurar samtidigt?

Så här använder du hörlurar / hörlurar när du laddar iPhone 7 eller 7 Plus

Det finns tre sätt genom vilka du kan utföra tvillingarbetet samtidigt.

Blixtadapter: Belkin Lightning Audio + Charge RockStar

Belkin har kommit ut med en ganska fungerande lösning. Denna Lightning-adapter gör att du kan ansluta din Lightning-laddningskabel till ena sidan och ett par Lightning-hörlurar till den andra. Som ett resultat kan du lyssna på musik och sappa upp din iPhone samtidigt.

Lightning Audio + Charge RockStar förväntas vara tillgänglig i oktober. Det har prissatts till $ 39,99.

Apple Lightning Dock

Apples Lightning Dock gör att du kan starta din iPhone med Lightning Nub. Det här tillbehöret har ett 3,5 mm hörlursuttag tillsammans med en blixtport för strömförsörjning. Det kan vara bra för att göra tvillingarbetet på en gång.

Den universella iPhone Lightning Dock finns i silver, guld, rosaguld och svart.

Du kan köpa denna docka för $ 49 (för flera färgalternativ) eller $ 39 (den grundläggande vita färgen) från Apple.com.

iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar

Med trådlösa hörlurar kan du ladda och lyssna på hörlurar samtidigt utan problem. Kolla in den här exklusiva listan över de bästa Bluetooth-hörlurarna för iPhone 7 och 7 Plus. Det som skiljer dessa Bluetooth-hörlurar är den överlägsna designen och den fantastiska ljudkvaliteten.

Avlägsnandet av hörlursuttaget har gjort iPhone 7 mer vattentät. Teknikjätten hävdade under iPhone-evenemanget att det var viktigt att ta bort ljuduttaget.

Vad tycker du om borttagningen av hörlursuttaget? Skjut dina åsikter i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found