Blogg

Bästa tangentbord för Mac Pro 2021

Mac Pro var något som tog fansen med storm på WWDC 2019! Odjuret (äpple) som bäst! Eftersom Apple hävdade det som den mest kraftfulla Mac någonsin, är innehållsskaparna säker på att tycka om att arbeta med den. Med detta sagt måste du ha det bästa tangentbordet för Mac Pro. Jag föredrar alltid trådlösa tangentbord eftersom det ger mig flexibilitet att arbeta var som helst nära datorn. Jag har tittat noga på några trådlösa tangentbord som stöder macOS och valde de bästa tangentborden för Mac Pro!

1. Apple Magic Keyboard

Det är ingen tvekan om att välja det här magiska tangentbordet som mitt första val för Mac Pro. Den snygga designen, det tunna utseendet, de mjuka tangenterna och det uppladdningsbara batteriet, Ahh! Har inte detta magiska tangentbord allt du letar efter?

Den ansluts med USB och Bluetooth till din Mac Pro. När du ansluter USB laddas det automatiskt ditt tangentbordsbatteri också, vilket räcker i upp till 2 månader med full laddning. Det magiska tangentbordet är lätt att bära eftersom det är lätt och litet.

USP: Lågprofiltangenter

Kolla in på Amazon

2. Azio

Ett typiskt (klassiskt) trådlöst tangentbord med snygg design och livfulla färger definierar Azio Retro. Visa upp ditt lyxval som är inspirerat av vintage skrivmaskintyperat tangentbord tillsammans med Mac Pro. Tangentbordet är tillverkat av äkta läder och aluminiumlegering med satinfinish som ger det ett klassiskt utseende.

Tangentbordets höjd kan justeras med fotstativ. Azio-tangentbord kan anslutas med USB eller Bluetooth till Mac Pro. Det gigantiska uppladdningsbara batteriet på 5000 mAh kan hålla i upp till 1 år (utan bakgrundsbelysning) och 2 månader (med bakgrundsbelyst) på en enda laddning. Nu är det häpnadsväckande! Är det inte?

USP: Tangentbord för typografisk typskrivningstyp

Kolla in på Amazon

3. Logitech K811

Det här Logitech-tangentbordet har imponerat mig mycket, för att vara ärlig! Bara med ett knapptryck kan du växla mellan din Mac, iPhone, iPad och dessutom har den en räckvidd på 30 fot vilket gör det lättare att växla. Silver- och svartfärgen är en perfekt sammanslagning som passar din Mac Pro. Det är även kompatibelt med Apple TV!

Tangenterna är skarpa och ljusa vilket gör det enkelt att skriva i snabb hastighet även i mörkret. Logitech K811-tangentbord är extremt tunt och lätt vilket är lätt att bära på språng! Det låter inte mycket eftersom tangenterna är mjuka vilket gör det till det bästa tangentbordet för Mac Pro!

USP: Enkel växling mellan Apple-enheter

Kolla in på Amazon

4. Havis

Hur ofta föredrar du att köpa ett robust fodral till din iPhone XR eller någon annan iPhone? Om du gör det måste du tänka på att få ett robust tangentbord för Mac Pro säkert! Havis tangentbord är IP67 förseglat som skyddar det från vatten. Den är gjord av silikonmaterial som gör det enkelt att rengöra den. Dessutom har Havis-tangentbord en inbyggd pekplatta och den är gjord av silikongummi.

Det är enkelt att använda och datorn installerar drivrutinerna själv när den upptäcker tangentbordet via Bluetooth eller USB-kabel.

USP: Inbyggd pekplatta

Kolla in på Amazon

5. ZFD Gaming Keyboard

Ta inte Mac Pro för givet och säg att den bara kan användas för kontorsarbete. Den fantastiska grafiken i Mac Pro lockar mig också att spela högupplösta spel. Och för att se till att jag spelar på mitt bästa, i det här fallet, kommer jag att gå med ZFD-speltangentbord för Mac Pro.

Nycklarna är stora i storlek eftersom spelet kräver kontinuerlig användning av en nyckel. Den vita och silverfärgen passar perfekt för Mac Pro tillsammans med tangentbordets spelfunktioner.

USP: Bäst för spel

Kolla in på Amazon

6. Logitech soltangentbord

Det här Logitech Bluetooth-tangentbordet skulle vara mitt första val om jag också måste ta med siffertangenter i tangentbordet. Det är en perfekt blandning av design, material och det konkava nyckellocket som gör att du arbetar snabbare och produktiv. De lyhörda tangenterna är precis som grädde på kakan tillsammans med soluppladdning.

Glöm laddningsproblemen eftersom det är ett soldrivet tangentbord och det håller i upp till 3 månader i ett mörkt rum. Tangentbordet levereras med en liten enande mottagare som ansluter din Mac Pro till tangentbordet.

USP: Solar Powered Keyboard & Responsive Keys

Kolla in på Amazon

7. Macally

Tja, när du pratar om Macally framstår den som den finaste eftersom den är kompatibel med macOS som bäst! Och anledningen är att den stöder 21 macOS-genvägar. Tvinga sluta, strålkastare, mata ut genvägar är bara ett slag bort!

Macally levereras med en solpanel som driver upp batteriet och räcker i upp till 150 timmar, så glöm att byta ut batterier eller till och med ladda dem. Tangentbordet har Caps Lock och LED-indikatorer för batteri. Tangentbordet kan anslutas till Mac Pro med USB och Bluetooth.

USP: Stöder macOS-genvägar

Kolla in på Amazon

8. Satechi

Satechi trådlösa tangentbord för Mac är smalt i design och lätt. Tangenttryckningarna är tysta och den kommer också med siffertangenter. Auto-sleep-funktionen kan spara batteriström när tangentbordet inte används.

Det kan växla mellan upp till 4 olika enheter samtidigt. Nu är det fantastiskt! Du kan samtidigt arbeta på din Mac Pro, iPad och iPhone också. Det är inte över än! Den stöder också Windows & Android OS. Det är nu möjligt att använda flera enheter i olika operativsystem med Satechi-tangentbordet.

USP: automatisk viloläge (sparar batteri)

Kolla in på Amazon

9. Logitech CRAFT

Funderar du på att vara produktiv på din arbetsplats? Logitech CRAFT måste vara ditt val. Ingångsratten är något som gör den unik jämfört med andra trådlösa tangentbord. Du kan enkelt komma åt specifika program Microsoft Word, Excel och mycket mer med inmatningsratten. Kronan (inmatningsratten) kan också användas för att komma åt mallar i PPT, ändra ljusstyrka i Photoshop och mycket mer!

Det är enkelt att växla mellan enheter med bara ett klick! Tangentbordet levereras i full storlek med sifferknapparna och gjord av högkvalitativt aluminium.

USP: Input Dial (Crown)

Kolla in på Amazon

10. Arteck

Om du letar efter ett funky alternativ med många färger på tangentbordet är Arteck-tangentbordet din väg att gå! Tangentbordet har 7 unika bakgrundsbelysningsfärger att välja mellan med dubbla ljusstyrkenivåer för att justera belysningen. Tangenterna är lyhörda och tangentbordet är tillverkat av zinklegerat material och det är bunnsolid!

När det gäller batteriets livslängd är det häpnadsväckande! Den varar upp till 6 månader om du använder den 2 timmar om dagen (non-stop) med bakgrundsbelyst av och sedan kommer automatisk viloläge som förlänger batteriets livslängd när den inte används. Den är tunn, lätt i vikt och stöder macOS, iOS, Android, Windows, etc.

USP: LED-bakgrundsbelysningsfärger!

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Slutlig dom!

Av alla tangentbord för Mac Pro, om du ber mig att välja ett, skulle jag gå med Apples magiska tangentbord eftersom jag älskar design, färg och allt annat som följer med Mac Pro i en match! Låt mig vad du känner och vilket tangentbord du väljer för din Mac Pro!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found