Blogg

Bästa iPad-billaddare 2021

Att ha en iPad-billaddare gör det lättare att hantera elbehovet på din iPad. Om du använder surfplattan i stor utsträckning stöter du troligen på varningar om låg batterinivå. Om du har en billaddare liggande kan du ladda din iPad när du är på språng och hålla den redo att användas hela tiden. Baserat på möjligheten att ladda en iPad med högsta hastighet är det de bästa iPad-laddarna. De ger fullständig skydd mot kortslutning och över / låg spänning. Tillverkade av högkvalitativt brandsäkert material, billaddarna är mycket effektiva och säkra. Låt oss lära oss mer om de bästa billaddarna för iPad!

1. Spigen

Spigen är mer populärt för att producera prisvärda fodral för smartphones inklusive Apple iPhones. Så jag antar att många av er kanske blir lite förvånade över att se denna tillbehörstillverkare i denna sammanställning.

Billaddaren ser mycket effektiv ut med förmågan att leverera 30W total effekt. Bortsett från att stödja iPad, fungerar det också ganska bra Android-enheter Galaxy, Pixel, OnePlus och mer. Med inkluderingen av Smart IC-chip ser Spigen billaddare också till att dina enheter har skydd mot oväntade faror som överhettning och överström.

USP: Smart IC-chip

Kolla in på Amazon

2. Maxboost

Maxboost billaddare har alla funktioner för att vara en del av det bästa. 12-18V-ingången och DC 5V 4.8A eller 24W-utgången gör den robust i sig.

Billaddaren levereras med den dubbla insprutade ramen med polykarbonat inre lager och mjukt TPU-yttre som ger bättre grepp. Den överlägsna kretsdesignen skyddar mot kortslutning, överhettning, överström eller överladdning. De dubbla USB-portarna upptäcker snabbt dina enheter och laddas effektivt.

USP: Kortslutningsskydd

Kolla in på Amazon

3. Gembonics

Tillverkad av högkvalitativt brandsäkert material, Gembonics billaddare ger fullständig säkerhet. Laddaren levereras med en original Apple-blixtkontakt och autentiseringschip som gör den helt kompatibel för laddning och synkronisering med iOS-enheter.

Den höga effekten på 3,1 ampere hjälper den att ladda din enhet med blixtsnabb hastighet. När det finns överladdning, över / lägre spänning, stoppas laddningen automatiskt för att skydda din enhet. Den bärbara designen gör att du kan bära den bekvämt.

USP: Ultra-bärbar design

Kolla in på Amazon

4. AUKEY CC-S1

AUKEY CC-S1 är mycket effektiv för att ladda din enhet i bra takt och önskad säkerhet. Solid konstruktion i kombination med den imponerande designen förstärker dess hållbarhet. Med de två USB-laddningsportarna kan du ladda upp två enheter på en gång.

4.8A-utgången gör den mycket konkurrenskraftig. Den kan skydda din enhet från kortslutning eller överladdning. Slutligen finns billaddaren i två färger - svart och vitt. Utöver funktionerna finns AUKEY CC-S1 billaddare med 24 månaders garanti.

USP: Mycket effektiv

Kolla in på Amazon

5. BliGli

Vad sägs om att välja en billaddare som också kan förbättra din musiktid och handsfree-upplevelse? BliGli levereras med en inbyggd mikrofon för att ge tydligt ljud så att du kan kommunicera fritt. Det höga stereoljudet säkerställer att dina favoritlåtar fortsätter att väva magi i sin fullvärdiga form.

Du kan snabbt svara, avvisa eller ringa upp samtal igen. Det finns också ett alternativ för att låta dig gå till nästa eller föregående spår och till och med justera volymen. När det gäller laddning av din iOS-enhet har den två portar och erbjuder tillräckligt med utdata för att ladda din enhet snabbt.

USP: Multifunktionell billaddare

Kolla in på Amazon

6. Anker PowerDrive 2

Anker PowerDrive 2 levereras med PowerIQ-teknik som gör det möjligt att ladda din enhet i snabb hastighet. Möjligheten att erbjuda laddningshastighet upp till 2,4 ampere per port eller 4,8 ampere totalt sett gör det mycket praktiskt.

Den höga effekten på 24 watt genom två portar gör att du kan slå på två enheter samtidigt. MultiProtect säkerhetssystem säkerställer att din iOS-enhet har fullständig säkerhet från kortslutning, överladdning och överström.

Den kompakta och lätta designen gör den extremt bärbar. Utöver portabilitet kommer PowerDrive 2 med 18 månaders garanti.

USP: MultiProtect säkerhetssystem

Kolla in på Amazon

7. AmazonBasics

AmazonBasics billaddare erbjuder dig all den komfort du skulle vilja driva din enhet med nödvändig säkerhet och hastighet. Med Apple MFi-certifiering är den helt kompatibel så att du kan ladda och synkronisera din iPad.

Den laddar din enhet via bilens likströmsadapter. Med fyra avancerade USB-portar tillgängliga, kommer du att kunna samla upp fyra enheter samtidigt. Billaddaren levererar 2,4 A-utgång, vilket är upp till märket för att ladda din iOS-enhet i snabb hastighet.

Laddaren ger nödvändig säkerhet från vanliga hot som kortslutning och låter dig också använda din enhet medan den startas. Du har tre färger att välja mellan: svart, vitt och svart / rött. Slutligen kommer AmazonBasics med ett års begränsad garanti. Obs: AmazonBasics med två USB-portar kostar 7,64 dollar.

USP: CE-, FCC- och RoHS-certifierad

Kolla in på Amazon

8. RAVPower

RAVPower är den minsta billaddaren över hela världen och lovar att vara den bästa bärbara laddaren på marknaden. Även om jag inte kommer in i debatten om det är det minsta, skulle jag säga att det enkelt kan hitta en säker plats även i en liten ficka.

Bortsett från bärbarhet är RAVPower också upp till märket vid laddningseffektivitet med 4,8A (24W) total effekt. Den levereras med iSmart-teknik för säker laddning. Till skillnad från andra laddare på marknaden, har den en aluminiumlegering för mer hållbarhet. Dessutom kan du få den här billaddaren i tvåpack för bara 14,99 dollar, vilket gör RAVPower förmodligen till de billigaste billaddarna för iPad och naturligtvis iPhone.

USP: iSmart-teknik för optimerad laddning

Kolla in på Amazon

9. Ailun

Ailun har länge varit i laddningsspelet. Och ännu viktigare är att det är känt att producera kompakta och säkra billaddare. När vi pratar om detta erbjudande verkar det vara en komplett tillgång med alla väsentliga funktioner.

Vare sig det är snabbladdning eller skydd mot kortslutning och överspänning, det har kryssat för alla grunderna. Även på hållbarhetsaspekten ser Ailun billaddare tillräckligt stark ut för att ta lite slag. Förutom att ladda iPad och iPad driver den också Android-enheter mycket snabbare tack vare Qualcomm Quick Charge 3.0-tekniken.

USP: Justerar automatiskt till optimal spänning för säker laddning

Kolla in på Amazon

10. Aonear

Om du vill ha saker enkelt i din bil har Aonear billaddare till iPad en minimalistisk design tillsammans med tillräckligt med elegans. Den har en lätt LED-lampa som indikerar laddning. Det är också praktiskt att hitta USB-port när du kör i mörkret. Det finns två USB-portar för att ladda ett par enheter samtidigt.

Bortsett från det skyddar den också din enhet från de vanligaste laddningsrelaterade problemen. Sammantaget är det en utmärkt produkt med rättvis prissättning.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

Loggar ut!

Använd nu dessa toppladdare för att samla upp dina iOS-enheter med optimal bekvämlighet även på enheten. Med det nödvändiga skyddet mot överdriven ström eller kortslutning säkerställer de att din iPad har fullständig säkerhet under laddningen. Saknas någon av dina favoritladdare i listan? Jag skulle vilja veta namnet.

Du vill utforska:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
  • Bästa iPhone 7/7 Plus laddningsstativ
  • iPhone 7 batterifodral
  • Bästa iPhone 7 Plus batterifodral
  • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found