Blogg

Bästa iPad-appar för säljare och säljare 2021

IPad har kommit långt sedan den introducerades. Tydligen är det inte mer bara surfplattan för att kontrollera e-post, titta på videor eller surfa på nätet och spela något coolt spel. Det är en gadget för produktivitet, för arbete. Försäljare tycker att iPad i allt högre grad är användbar i sitt arbete. Med dessa bästa iPad-appar för säljare kan du enkelt effektivisera din försäljning och ditt företag. Oavsett om det handlar om dokumenthantering, betalningshantering, katalogisering eller CRM kan du hantera allt detta och mer.

1. Salesforce1

Jag betygsätter Salesforce1 mycket högt. Den är utformad för att vara ett måste för Salesforce-användare. Den senaste versionen av appen låter dig ta full kontroll över kampanjer. Du kommer att lägga till nya statuser och redigera dem enkelt.

Appen låter dig se prognoser och samarbeta med team sömlöst. Du kan filtrera data och spåra specifika rapporter. Viktigast av allt kommer du att se och redigera dina poster även offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Microsoft PowerPoint

Om du vill skapa imponerande presentationer utan att spendera för mycket tid och energi måste Microsoft PowerPoint vara på din radar. Det bästa med den här appen är det stora utbudet av verktyg. Det betyder att du kan designa ditt projekt med lite mer frihet.

Tack vare de många anpassningsalternativen kan du göra en presentation som kan skicka nyckelmeddelandet med önskad effekt. Få ut det mesta av samarbetsfunktionen för att samarbeta med dina vänner och kollegor för att skapa ett förstklassigt projekt.

För att ge en förbättrad skydd och mer tillgänglighet synkroniserar den automatiskt alla dina data med OneDrive. Dessutom kan du använda PowerPoint på flera språk som engelska, tjeckiska, danska, nederländska, tyska, grekiska, italienska, japanska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. FAKTURA2GO FAKTURA & BERÄKNING

Korrekta uppskattningar, fakturor och betalningar i tid utgör en ond cirkel som håller en säljare alltid intrasslad. Invoice2go kan effektivisera hela processen eftersom du kan skicka professionella fakturor och uppskattningar till dina kunder. Och inte bara det, acceptera betalningar från kunder direkt från din enhet.

Håll också reda på dina utgifter genom att helt enkelt snappa ett foto av ditt kvitto. Lägg till utgifter direkt på fakturor och spara återkommande utgifter för framtida användning. Appen håller också reda på dina fakturor, betald check eller väntande betalning med en snabb blick. Synkronisera all data över dina enheter så att du alltid har vad du behöver och när du behöver det.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. SalesRabbit

SalesRabbit är precis vad du behöver för att påskynda din försäljning och ta full kontroll över CRM. Med hjälp av videor och andra viktiga presentationsverktyg kommer du att kunna presentera dina produkter mer övertygande.

Appen låter dig kartlägga befintliga kunder så att du kan spara mycket tid och utföra en uppgift med mer bekvämlighet. Du kan ta emot, ladda upp och skapa leads direkt. Tilldela försäljningsområden, spåra försäljningsrepresentanter. Dessutom kan du använda anpassade filter för att ta reda på möjligheter och kolla in trender.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Mapview försäljningsruttplanerare

Letar du efter ett mer effektivt verktyg för att planera och hantera dina territorier? Med Sales Navigator kan du få ut det bästa av dina dagliga scheman. Med den här appen kommer du smart planera dina resor och kunna optimera dina dagliga rutter med drop-in-besök samt kalendermöten.

Du kommer bekvämt att skicka e-post, ställa in möten, göra anteckningar, skicka e-post och visa webbplatser direkt från appen. Ännu viktigare, du kan även skapa anpassade grupper för att prioritera kontakter för att förenkla uppgiften.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. RepZio

Repzio är gjord för att vara en riktig affär för både säljare och tillverkare. Det som står bra är de lättanvända funktionerna som gör att du kan hantera din uppgift på ett enkelt sätt.

Du kommer bekvämt att skapa och skanna streckkoder. Genom att låta dig ta beställningar snabbt sparar det inte bara din dyrbara tid utan förenklar också uppgiften. Dessutom är den integrerad med flera viktiga verktyg som Quickbooks, NetSuite, SAP, Sage Mas, BlueLink, SalesForce, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Oracle CX Cloud Mobile

För att hantera affärer i farten och öka kundrelationerna kan du inte gå fel med Oracle CX Cloud. Förmodligen den bästa delen med den här appen är att den ger one-stop-åtkomst till alla viktiga saker inklusive kontakter, aktiviteter, serviceförfrågningar och analyser. Så, inte mer hoppa från ett spektrum till det andra bara för att hålla sig i öglan!

En annan anmärkningsvärd funktion i den här appen är fullständig anpassning. Du kan till exempel lägga till, ta bort och finjustera anpassade fält i linje med dina behov. Dessutom får du också flexibiliteten att göra layouter enligt försäljningsroller.

Ännu bättre, du kan visa och redigera data även utan internetanslutning. Tider när det inte finns någon internetanslutning kommer den här funktionen att se till att ditt arbete inte stoppas. Och med den automatiska synkroniseringen på plats uppdateras dina data omedelbart så snart nätverksanslutningen blir tillgänglig.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Pepperi säljare

Pepperi är ett förstklassigt CRM-verktyg. Med den här appen kommer du att kunna presentera imponerande e-kataloger, utföra merchandisingaktiviteter i butiken, ta emot beställningar, påskynda försäljningen genom försäljning och korsförsäljning och mer enkelt. Det låter dig också fylla i kundbesöksformulär och undersökningar.

Du kan kolla in kundernas tidigare aktiviteter och synkronisera viktiga data med Outlook. Dessutom kan appen hantera och schemalägga samtal, möten och meddelanden som ger dig mer bekvämlighet i ditt arbete.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. CHORUS.AI

Under en vanlig arbetsdag pratar du med tiotal människor och diskuterar miljontals saker. Chorus kan spela in och transkribera viktiga samtal eller möten i realtid. Du kan hänvisa till dessa uppgifter och extrahera insikt när det behövs. Så innan du går in i nästa möte eller samtal, revidera konversationen som hände i det föregående.

Föreställ dig det intryck du kommer att göra på klienten genom att komma ihåg även de minsta detaljerna. Appen är också bra för ditt team. Dela de bästa inspelningarna för att lära ut försäljningsnivån eller kontrollera cheferna för att spåra deras prestationer. Du kan till och med lyssna på en AI-kuraterad spellista för de viktigaste samtalen.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Försäljning på plats

Vill du stärka din försäljningsprestanda? Onsight Sales kan vara ett super praktiskt alternativ för dig. Det utmärker sig i att påskynda din beställningsprocess.

Med den här appen kommer du att kunna visa produkter för dina kunder och skapa order snabbt. De attraktiva katalogerna visar dina produkter elegant. Ännu bättre, det fungerar även offline så att du kommer att fortsätta arbeta utan störningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Loggar ut

Jag hoppas att dessa appar har klarat ditt syratest med glänsande färger. Oavsett om du vill spåra dina data, förstärka prestanda eller förstärka försäljningen, kan dessa appar klara uppgiften med élan. Dessutom är de lätta att använda och erbjuder mer pålitlig användarupplevelse. Så vilken har du plockat upp för att påskynda din försäljning eller stärka din prestation? Låt oss veta din värdefulla feedback med oss.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa beställningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa POS-appar för iPhone och iPad
  • Fakturarappar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för lagerhantering för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found