Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s skärmskydd 2020

Även om ordet "safir" inte föreföll i PR för iPhone 6 eller iPhone 6s, har Apple sannolikt arbetat för att producera hårdare, styvare och mer omfattande skärmar för sin flaggskeppssmartphone. Apple Watch har safirglas, men enligt Apple har iPhone en skärm med förstärkt jon. Oavsett vad det är, är det ändå vettigt att förstärka skärmen med iPhone 6 / 6s skärmskydd och skärmskydd. Åtminstone skärmskydd för iPhone 6 / 6s skärm.

1. Maxboost

Maxboost är ett ledande varumärke som tillverkar tillbehör av hög kvalitet till iPhones. Detta skärmskydd för iPhone 6 och 6s garanterar bekymmersfri installation med 100% beröringsnoggrannhet. För din iPhone 6s får du perfekt 3D Touch Sensing.

Designen med öppen kant gör hela skillnaden eftersom den endast täcker den plana delen av telefonens skärm. När kurvkanten lämnas öppen kan du enkelt installera din iPhonefodral.

USP: Open Edge Design

Kolla in på Amazon

2. Skinomi TechSkin

Skinomis förpackning levereras med PET-filmfodral för både framsidan och baksidan på din iPhone 6 / 6s. En av höjdpunkterna i Skinomis skärmskydd är installationen: det är otroligt enkelt.

Själva skärmen, även om den är tunn och spetsig, är nära militärgrad och skyddar din iPhone 6 från repor, punkteringar etc. Den kan absorbera stötar och förhindra att de påverkar iPhone 6 / 6s.

USP: Hög känslighet

Kolla in på Amazon

3. LK

LK är en ledande tillverkare av skärmskydd i världen. Detta högkvalitativa skärmskydd för iPhone 6 och iPhone 6s levereras med livstidsgaranti. Skärmskyddet i härdat glas är tillverkat av överlägset 9H-glas som tål repor.

Den oleofoba beläggningen förhindrar fingeravtryck och håller telefonen borta från oljespray och svettfläckar. Detta laserskurna härda glas passar exakt på din iPhone. Förpackningen levereras med en applikator, mikrofiberduk, våtservett och en dammabsorbent.

USP: Laserskurna precision

Kolla in på Amazon

4. Supershieldz

Supershieldz är beredd med japansk PET-film av högsta kvalitet och ger kant-till-kant-skydd till pekskärmen. Med den exakta utskärningen passar den fläckfritt på skärmen. Det använder därför inga lim; det är bubbla under installationen.

Med den höga transparensen förbättrar skärmskyddet din tittarupplevelse. Det motstår också fingeravtryck för att hålla känsligheten intakt. Dessutom kommer Supershieldz i sex förpackningar med livstidsgaranti.

USP: Japansk PET-film

Kolla in på Amazon

5. JETech

JETech PET-skärmskydd är lätt en av de finaste. Tack vare de böjda kanterna passar den felfritt på skärmen och erbjuder bubbelfri installation.

Det ger högupplöst tydlighet för att öka visningen. Eftersom den är extremt känslig för beröring gör det att du kan använda pekskärmen utan fördröjning.

Skärmskyddet förhindrar också fläckar och damm för att hålla klarheten och jämnheten intakt. Slutligen kommer JETech i tre förpackningar.

USP: Mycket känslig för beröring

Kolla in på Amazon

6. Zagg Invisible Shield

Zaggs Invisible Shield-serie behöver ingen introduktion. Det är en av de finaste skärmskydden. Det finns en för iPhone 6 / 6s också. I själva verket finns det tre varianter av Zagg Invisible Shield för iPhone 6. ”Originalet” är tillräckligt bra på egen hand med funktioner som självläkning, krossskydd och klarhet.

USP: Tillverkad av förstärkt härdat glas

Kolla in på Amazon

7. OtterBox ALPHA

Otterboxs ALPHA kan vara mycket dyrt, men när du tittar på dess kvalitet kommer du att hitta det ett av de bättre alternativen. Det är tillräckligt starkt för att motstå splittring och även motstå otäcka repor.

Med den höga responsen låter skärmskyddet dig använda skärmen med önskad jämnhet. Det låter inte damm och smuts byggas upp på skärmen. En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta skärmskydd är att det döljer skärmar från sidan för den nödvändiga integriteten.

USP: Anti-splittring

Kolla in på Amazon

8. Witkeen

När det gäller att skydda pekskärmen på din smartphone är Witkeen en toppsats. Det härdade glaset av hög kvalitet kan skydda skärmen mot splittring och vass skrapning. Med maximal transparens ser det till att du har förbättrad visning.

Oleofob beläggning spelar en stor roll för att hålla skärmen känslig för beröring. Med tillstånd av hög respons, har du smidig seglingstid när du använder din enhet. Dessutom erbjuder Witkeen skärmskydd livstidsgaranti och finns i två förpackningar.

USP: Oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

9. Mr. Shield

Mr. Shield är utformad för att erbjuda ett kant-till-kant-försvar på skärmen. Exakta utskärningar hjälper det att passa snyggt på skärmen. Därför påverkas inte den främre kameran och hemknappen av den.

99,99% HD-klarhet och hög beröringskänslighet gör den till en idealisk försvarare för skärmen. Det härdade glaset tål även brutala stötar.

Utrustad med industristandardhårdhet kan den motverka skärpan på jämn kniv. Dessutom kommer Mr. Shield med livstidsgaranti.

USP: HD-klarhet

Kolla in på Amazon

10. JETech

Med rundade kanter passar JETech obefläckat på skärmen. Den är 0,33 mm tjock och utmärker sig genom att sprida stötar och hålla repen i avstånd.

9H-hårdhet gör det inte bara mer skyddande utan förstärker också strukturen.

Högupplöst transparens gör visning till en trevlig upplevelse. Glaset reagerar smidigt vid beröring och motstår också olja från att skada känsligheten. Dessutom finns JETech skärmskydd i två förpackningar med livstidsgaranti.

USP: Böjda kanter

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Ditt val?

Så, vilken är rätt försvarare för din iPhones pekskärm? Berätta om de kvaliteter som du har hittat imponerande i ett visst skärmskydd.

Du vill utforska:

  • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
  • Fodral till iPhone 6
  • Bästa iPhone 6 läderfodral
  • Bästa iPhone 6 Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found