Blogg

Bästa Selfie-pinnar för iPhone 11 Pro Max 2021

Vi lever i en värld där sociala medier är en stor sak, och det har blivit en vana att dokumentera allt vi gör. Med smarttelefonkameror som utvecklas till fantastiska kameratelefoner passar det bara för Apple att lansera fantastiska nya kamerafunktioner i sina nyare modeller. IPhone 11-serien såg en fantastisk ny funktion som heter Slo-Fies (Slo-Mo Selfies). För att fånga fantastiska slo-fies av dig själv skulle jag definitivt rekommendera dig att köpa de bästa selfiesticksen för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11. 

 1. Mpow
 2. Vattentät
 3. Atumtek
 4. YOKKAO
 5. Yoozon
 6. Afaith
 7. Lifelimit
 8. Anker
 9. Elegant
 10. PEYOU

1. Mpow

Jag är någon som älskar att resa och dokumentera saker; såklart är det självklart att en Selfie Stick är en stor del av alla mina resor. Mpow är en fantastisk kombination av en handhållen selfie-stick, ett bordsstativ och ett golvstativ. Den passar alla telefoner i iPhone 11-serien.

Denna selfiestick som fungerar som ett stativ är tillverkad av aluminiumlegeringskropp och unikt fällbart lås som säkerställer stabilt och starkt stöd. Den 6,5 tum långa pinnen kan förlängas till en längd av 29. 5 tum för att fånga fantastiska stående bilder också. Den levereras också med en laddningsbar fyllningslampa som du kan använda i svagt ljus. 

USP:  Fyll ljus

Kolla in på Amazon

2. Vtät

Vproof är ett av de ledande varumärkena för iPhone-tillbehör som växer i snabb takt. En Bluetooth-selfie-stick för dina iPhones är allt du behöver för att fånga vackra bilder från rätt vinkel och avstånd. Installera din iPhone och lita på högkvalitativa material och utsökt hantverk från Vproof. En integrerad lagringsdesign i ett stycke håller fast din enhet. När den inte används kan selfiepinnen kollapsas i ett 6,5-tums litet magiskt rör.

En snygg selfie-stick kan expandera upp till 26 tum för att klicka på några snabba bilder. Vproof har använt aluminiumlegeringsmaterial av luftkvalitet med en anodytbehandlingsteknik. Detta gör pinnen stark och hållbar. Anslut din iPhone på ett tag och bär pinnen bekvämt.

USP: Utsökt hantverk

Kolla in på Amazon

3. Atumtek

När en selfie-stick och ett stativ integreras får du en multifunktionell enhet som fungerar för att fånga fantastiska gruppselfies och klicka på dina fantastiska solo-bilder. Denna pinne är gjord av högkvalitativ aluminiumförlängbar pinne, vilket gör den extremt stabil.

Dess utdragbara stång är konstruerad med aluminiumlegering av luftkvalitet som är tillverkad med en ytanodisk oxidationsprocess för att säkerställa hållbarhet och stabilitet. Fjärrkontrollen kan ta bilder från ett avstånd på upp till 33 fot, vilket gör att du kan ta bilder själv eller ta gruppbilder. 

USP: Super Sleek Designe

Kolla in på Amazon

4. YOKKAO

Vill du fånga dina foton och videor i regnet? Här är din stänksäkra selfie-stick från YOKKAO. Det är en certifierad IP66-vattentålig selfie-stick som låter dig ta selfies på din iPhone. Eftersom varumärket erbjuder en längre telefonhållarstolpe kan du använda dina plusstora iPhones. Dessutom kan du fritt rotera din iPhone.

Denna selfie stick väger bara 6 oz, och det är därför lätt att bära den runt. Den vikbara längden på 7,8 tum gör att du kan lägga pinnen i fickan eller en resväska. Med en Bluetooth-fjärrkontroll kan du klicka på gruppfoton och videor från ett avstånd på 30 fot.

USP: Stänksäker

Kolla in på Amazon

5. Yoozon

När det gäller att klicka på bilder gillar jag att experimentera med olika poser och vinklar, och du behöver ett super flexibelt verktyg för det och gissa vad? Yoozon är den flexibla iPhone-selfiepinnen. Vrid bara hållaren eller telefonhållaren efter önskad vinkel och ta bilder, slo-fies eller till och med direktsändning, oavsett vad som passar dina behov.

Det tar bara 3 sekunder att få stativet att visas genom att helt enkelt fälla ut den nedre delen av selfiepinnen. Detta geniala selfie stick cum stativ är utformat på ett sätt som gör att din selfie stick förvandlas till ett stativ eller vice versa med bara ett steg. Är det inte ett fantastiskt sätt att börja göra fantastiska slo-fies.

USP: Super robust

Kolla in på Amazon

6. Afaith 

Tillverkad av en lätt anodiserad monopod av aluminium, detta är en perfekt selfie-stick för din iPhone. Denna pinne väger bara 175 g men är fortfarande mycket stabil för att fånga vackra bilder, videor, gruppfiler och alla möjliga bilder och videor. Stickens stabilitet kan testas genom att fånga en vacker tidsfördröjning av en solnedgång.

Denna selfie-stick levereras med en kompatibel fjärrkontroll som styrs av trådlös Bluetooth-slutare, så du behöver bara ansluta den till din telefon och trycka på knappen för att ta långbilder, gruppbilder och andra enastående bilder. Montera bara din iPhone, anslut den med slutaren och börja fånga.

USP:  Stabilitet

Kolla in på Amazon

7. Lifelimit

Denna selfie-stick är förmodligen det enda tillbehöret på den här listan som kan utvidgas till 54 tum i höjd, det är ungefär 4,5 meter lång, jag bombas verkligen av den här funktionen. Den starka konstruktionen av denna pinne skyddar och skyddar din telefon från alla typer av repor under installationen och undviker också fall på grund av dess stabilitet.

Denna robusta selfie-stick är försedd med ett års garanti så att du kan kontakta kundtjänsten när ett problem uppstår. Det finns också en hållare för att hålla Bluetooth-fjärrkontrollen som följer med pinnen, det är en fantastisk funktion så att du inte tappar eller förlorar den lilla Bluetooth-slutaren.

USP:  Kan förlängas upp till 54 tum

Kolla in på Amazon

8. Anker

Hur länge kan du sträcka armarna? Om du kan sträcka dem mer än 29 tum behöver du kanske inte den här selfie-stick, men om de inte kan det, måste du definitivt ta händerna på en som denna selfie stickar. Denna kamerapinne har en mycket infällbar ram för bärbarhet och ett ergonomiskt handtag för bättre grepp.

Bluetooth-fjärrkontrollen som denna pinne levereras med har en solid batteribackup på över 20 timmar på en enda laddning så att ingen av dina insta-värdiga bilder missas. Denna selfie-stick levereras med en mikro-USB-laddningskabel, ett handledsrem, en välkomstguide och har 18 månaders garanti.

 USP:  20 timmars batteribak på fjärrkontrollen

Kolla in på Amazon

9. Elegant

Elegiant selfie stick för iPhone 11-serien är en känslig, kompakt och snygg selfie-stick. Det är ultralätt, bärbart och kompakt som kan bäras överallt och var som helst så att inga av dina speciella stunder missas. Den är gjord av robust och lätt aluminiumlegering och handtaget är känsligt.

Anti-oxidationsmaterialet gör selfie-pinnen robust och hållbar och rostfri. Handtaget eller greppet på selfiepinnen är repskyddande, lätt att rengöra och lämnar inte en skarp lukt om den hålls under en längre tid. Handtaget är så utformat att pinnen inte faller av från dina händer.

USP:  Inbyggd slutare

Kolla in på Amazon

10. PEYOU

PEYOU tar med en tre-i-ett selfie-stick med ett stativ för din iPhone. Du kan ta skakfria foton och videor med ett stativ och en trådlös Bluetooth-fjärrkontroll. Nu är alla dina fester, examen, bröllop och resor mer glada än någonsin. En anmärkningsvärd egenskap hos denna pinne är det interna 40mAh uppladdningsbara litiumbatteriet, som kan klicka upp till 50000 selfies. Så när du laddat batteriet i 30-45 minuter kan du gå på en selfie-tur.

En multi-vinkel selfie är möjlig med handhållet läge; i stativläge kan du använda Bluetooth-fjärrkontroll, som fungerar inom 30 fot. PEYOU har installerat Bluetooth-fjärrkontrollen på handtaget på denna selfie-stick, och du kan snabbt ta bort den fjärrkontrollen när du vill använda den.

USP: Avtagbar fjärrkontroll

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Vi älskar alla att ta bra bilder, och med dessa selfie-pinnar är du säker på att fånga några fantastiska bilder. Om du har anskaffat en iPhone från den senaste 11-serien är jag säker på att du skulle vilja ta bort det bästa från din enhet. Låt mig veta i kommentarerna nedan, vad är den bästa kamerafunktionen hittills som Apple har introducerat i sina iPhones? Mitt val är porträtt-selfie-funktionen som kom ut med iPhone X, jag blev blåst bort av det.

Rekommenderade inlägg att läsa nu:

 • Bästa iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11 Trådlösa kraftbanker
 • Trådlösa hörlurar för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone
 • Bästa iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max trådlösa laddare
 • Selfie-appar för iPhone för perfekta selfies
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found