Blogg

Bästa iPhone 8 Plus-fodral för kvinnor 2021

När vi bläddrade bland några av de mest eleganta omslagen slog tanken på att göra en exklusiv samling av de bästa iPhone 8 Plus-fodral för kvinnor. Vi tyckte att det skulle vara fantastiskt att plocka ut några av de coolaste omslagen som inte bara kan se tilltalande ut utan också erbjuda den vård som behövs för smarttelefonen. Eftersom det inte finns någon brist på charmiga fall har vi inga problem med att hitta några av de mest attraktiva omslagen.

 1. Coolden
 2. Hepix
 3. KapCase
 4. SMARTLEGEND
 5. ESR
 6. MOSNOVO
 7. Ansiwee
 8. Jesiya
 9. Crosspace
 10. Casegory
 11. Speck Presidio
 12. Giika
 13. YINLAI

# 1. Coolden

Coolden presenterar ett fodral som är fullt av gnistrande. Gyllene gnistan på den rosa bakgrunden skapar iögonfallande mönster. När du skakar telefonen kommer glitter att röra sig fritt från sida till sida.

Detta fodral är exakt klippt ut för att ge dig fullständig tillgång till knappar och kontroller. Coolden har använt en slagtålig ram med mjuk TPU och PC hård stötfångare.

USP: Flytande glitter

Kolla in på Amazon

# 2. Hepix

Hepix har designat detta fodral med blommönster i hörnen. Mitt på baksidan är tom, och därmed är Apple-logotypen synlig för alla. Detta designskydd med fullständigt skydd skyddar varje hörn på din iPhone med tjock stoppning i hörnen.

Varumärket har lämnat utskärningar för högtalare, kameror och andra viktiga portar så att du enkelt kan komma åt funktionerna på din iPhone.

USP: Blommönster

Kolla in på Amazon

# 3. KapCase

Rosa rosor på det svarta fodralet skapar en fantastisk effekt på dina ögon. Denna vackra kontrast fångar omedelbart din uppmärksamhet när du tittar på fallet. Detta fashionabla fodral har inner TPU och tuff ytterplast för att ge skydd mot stötar.

KapCase har hållit TPU-innerlocket flexibelt så att det kan absorbera stötar för att skydda din iPhone. Ytterkåpan i plast sprids ut när du släpper telefonen av misstag.

USP: Dubbelt skydd

Kolla in på Amazon

# 4. SMARTLEGEND

SMARTLEGEND har använt emblem från östra religioner. Denna mandala representerar universum och påverkar användarna på ett positivt sätt. Den retro totem-stilen i kombination med populära färger gör din iPhone mer unik.

Märket har använt akryl-PC-baksida och TPU-silikonram för att skydda din telefon. För din hud har SmartLegend använt det giftfria materialet. Fodralets kanter är upphöjda för att lämna utrymme mellan ytan och telefonens pekskärm.

USP: Mandala mönster

Kolla in på Amazon

# 5. ESR

Har du lyst på glittrande design? Om ja, bör du inte missa detta fängslande fall. Tilldelad med det lyxiga bling-diamantmönstret ser det väldigt tilltalande ut. Konstruktionen med två lager är förstärkt av PC och TPU.

Medan det robusta yttre skalet gör det möjligt att slå ner stötar, hjälper det mjuka interiören att absorbera stötar. Med den gummerade ramen ger den bättre grepp, medan exakta utskärningar och lyhörda knappar gör det lättare att komma åt alla funktioner på enheten. Bortsett från det kommer den bara i två färger: roséguld och svart.

USP: Lyxigt blingdiamantmönster

Kolla in på Amazon

# 6. MOSNOVO

Med blommönster ser MOSNOVO tilltalande ut för ögonen. Den tydliga designen säkerställer att iPhone 8 Plus har tillräcklig frihet för att göra sin närvaro känd. Datorns baksida och mjuka TPU-stötfångare förstärker dess struktur. Tack vare snap-on designen passar den sömlöst på phablet. Med den kompakta strukturen lägger den inte mycket vikt på enheten.

En annan anmärkningsvärd egenskap i detta fall är att det inte kommer att förlora sin charm så lätt. De exakta utskärningarna säkerställer att du har enkel åtkomst till alla funktioner, medan tangentknapparna låter dig styra din enhet. Slutligen kommer MOSNOVO-designväskan i tio olika mönster.

USP: Blommönster

Kolla in på Amazon

# 7. Ansiwee

Kvinnor kan bli imponerade av överlägsen enkelhetsnivå. Och Ansiwee vet det här. Med enkelhet har Ansiwee inte uteslutit andra viktiga funktioner i ärendet. Detta eleganta fodral är lätt och lägger till minimal volym.

Hybridväskan har fyra upphöjda bakre skydd för att skydda enheten när du släpper den av misstag. Kontrollera kamerans urskärning som är tillräckligt djup för att skydda linsen från repor. Detta fodral är tillverkat av högkvalitativt TPU och polykarbonat för att motstå stötar.

USP: Överlägsen enkelhet

Kolla in på Amazon

# 8. Jesiya

Jesiya har en avundsvärd profil. Den högkvalitativa rhinstenen med lyxigt diamantmönster behöver inte försöka alltför hårt för att skåla dig! Med den snygga uppbyggnaden har den en hållbar struktur.

Folio fungerar också som ett landskapsställ för den bekvämare handsfree-upplevelsen. Slutligen finns Jesiya i fem färger: champagne, blå, rosett, ros och kricka.

USP: Glitter Rhinestones

Kolla in på Amazon

# 9. Crosspace

Vad som har imponerat på oss i Crosspace är förmågan att fungera beundransvärt både som en fin damväska och ett praktiskt plånboksfodral. Den är huggen i finaste PU-läder. Den sofistikerade designen ser elegant ut på den.

Det finns också ett handledsrem så att du bekvämt kan bära väskan. Du kan förvara ett par kort och lite kontanter i innerfickorna. Det är inte allt; Crosspace finns i sju färgvarianter inklusive rött, svart och blått.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

# 10. Casegory

Casegory har en tunn men ändå mycket skyddande design. Kombinationen av högkvalitativ PC och TPU har gjort konstruktionen mycket hållbar. Luftdämpade hörn lägger till mer styrka i armeringen för att motstå chock.

Tack vare de inbyggda magneterna fungerar den också med det magnetiska bilfästet. Det finns också en Apple-logotyputskärning som ger mer känsla för den. Väskan är gjord för att vara helt anti-fingeravtryck. Framför allt har du sju livfulla färger att välja mellan.

USP: Inbyggda magneter

Kolla in på Amazon

# 11. Speck Presidio

Varje lista över de bästa iPhone-fodral är ofullständig utan detta populära märke. Speck Presidio har en transparent design som låter din smartphone avslöja sin glöd med den nödvändiga känslan. Det coola mönstret berikar dess design ytterligare.

Detta dubbla lagerfodral är fullt kapabelt att motverka droppar och bekämpa skraphoten. Höjd ram fungerar som ett perfekt skydd för skärmen. Dessutom finns Speck Presidio i guldklart och rosa klart.

USP: Skyddande konstruktion

Kolla in på Amazon

# 12. Giika

Tillräckligt med blommor! Här är något som prickar. Giika har brutit traditionen och tagit med grön kaktusdesign på sitt skyddande fodral för iPhone 8 Plus. Detta stötsäkra fodral är gjord av glansigt mjukt, flexibelt, klart gummi TPU silikonöverdrag.

Det halksäkra fodralet har 2 mm upphöjda kanter för att skydda din iPhones pekskärm från repor på ytan. Dess känsliga knappdesign gör att du enkelt kan trycka på ström- och volym upp / ned-knapparna.

USP: Grön kaktusdesign

Kolla in på Amazon

# 13. YINLAI

Hungrig? Här är ett utsökt ananasmönster tryckt på skyddsfodralet till din iPhone 8 Plus. Detta fodral ser söt och snygg ut och visar upp lila blommiga ananasmönster på baksidan. Detta fodral är tillverkat av hårt PC-baksida och flexibel innerstötfångare i silikon.

Detta dubbla lager skydd skyddar mot stötar, repor och fall. Eftersom fodralet är smalt och lätt, lägger det inte till någon bulk till din telefon.

USP: Smal och lätt

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är ditt favoritfall?

Efter att ha utforskat dessa underbara fall är jag säker på att du har valt ut en förtjusande kostym till din phablet. Har du något emot att låta oss veta namnet och den kvalitet du gillade i det?

Du kanske vill utforska:

 • Bästa tydliga fodral till iPhone 8 Plus
 • Små fodral till iPhone 8 Plus
 • Bästa iPhone 8 Plus Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 8 Plus bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found