Blogg

Bästa korthållarfodral för iPhone X / Xs 2021

När Apple lanserade sin iPhone X 2017 förändrade den dynamiken i smartphone-designen. Till skillnad från populär tro kom Apple med något nytt eftersom enheten är 5,8 tum lång. Tekniska jätten behöll denna storlek i sina iPhone Xs 2018. Detta hjälper ärenden på ett betydande sätt eftersom de inte behövde ändra skalens storlek och skärmskydd. På samma sätt kan du använda samma korthållare till din iPhone X och Xs.

 1. Spigen
 2. Vena
 3. Teelevo
 4. SAMONPOW
 5. Dockem
 6. Bigphilo
 7. Smartish
 8. Oddss
 9. ZVEdeng
 10. DesignSkin

1. Spigen

Spigen är en av de ledande tillverkarna av iPhone-fodral som gör att den känns överallt. Detta märke har tillverkat nästan alla viktiga tillbehör för alla iPhones, och detta korthållare är en av dem. Detta dubbla lager kreditkortshållare är perfekt för din iPhone X och Xs. Du kan hålla din iPhone i fickan, eftersom fodralet har en tunn design som inte tillför bulk till din enhet.

Du kan lagra två kredit- / betalkort i fallet; bortsett från detta kan du också ha lite kontanter. Miljöcertifierat material med luftkuddeteknik skyddar din enhet från alla hörn och sidor.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

2. Vena

Vena har integrerat två viktiga funktioner i sitt korthållare. Du kan använda Apple Pay och även ladda din iPhone trådlöst. Människor föredrar att ladda sina iPhone X / Xs trådlöst, men det finns färre fodral som är kompatibla med trådlös laddning. Vena har patenterat sin design för detta plånboksfodral så att du kan vara en stolt ägare av detta kreditkortsfodral.

Varumärket har använt certifierat militärklassat material som är dropptestat före leverans. Utrustad med CornerGuard Technology garanterar Venas korthållare fullt skydd för din iPhone. Du kan säkert lagra dina kredit- / betalkort i det dolda baksidan, som kan användas som ett magnetiskt låsställ med flera vinklar.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

3. Teelevo

Designers på Teelevo har gått en extra mil för att göra ditt liv bekvämare med ett korthållare fodral som har en kickstand. Även om dina kort finns i baksidan kan du dra ut fodralet för kickstand för att vila din iPhone. Därefter kan du titta på filmer, videor eller foton av dina nära och kära; för bokälskare kan de läsa e-böcker på sina enheter.

För din bekvämlighet kan detta kort lagra upp till tre kort; detta beror dock på tjockleken på dina kort. Skydd är alltid din prioritet och därför har Teelevo använt dubbelskiktsdesign för att skydda din enhet mot fall och stötar.

USP: Kickstand

Kolla in på Amazon

4. SAMONPOW

Tunga väskor ser sällan eleganta ut. Men SAMONPOW har uppnått denna prestation utan ansträngning. Detta kompakta kreditkortsfodral passar exakt på din iPhone X och Xs. För att lägga till muskler i fodralet har SAMONPOW använt två lager: ett hybridskydd för hård PC och stötsäker stötsäker mjuk gummistötfångare.

På baksidan finns en praktisk kortplats för att lagra två kort. Du kan enkelt skjuta tillbaka fodralet för att skjuta eller dra ditt Apple-kort. För att komma åt andra funktioner på din iPhone kan du lita på de exakta utskärningarna och utformningen av detta fodral. Få snabb åtkomst till knappar, portar och kontroller på din enhet.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

5. Dockem

Det finns användare som inte gillar att lägga sina iPhones i fickor eller väskor; de vill hålla enheten i händerna. För sådana användare är Dockems plånboksfodral det bästa tillbehöret. Dockem har använt syntetiskt läder i dukstil, vilket skapar ett utseende på duk; materialet har UltraGrip-duk som ger dig en säker känsla i dina händer. Så när du går genom trånga stadsgator kan du hålla din premium-iPhone ordentligt i händerna.

Du kan ha två kredit- / bankkort eftersom baksidan har två kortplatser. För bättre prestanda kan du bara sätta in ett kort i en kortplats. Packa inte mer än ett kort i någon kortplats.

USP: Snap-on installation 

Kolla in på Amazon

6. Bigphilo

Bigphilo har använt hudvänligt tyg och premium PU-läder för att tillverka detta korthållare fodral till din iPhone. Materialet och hantverket har skapat ett unikt fodral som sticker ut i en hög med andra fall. Denna kombination av tyg och läder skyddar din iPhone mot repor.

Detta lätta och tunna fodral har höjt en kamerabula för att skydda kameralinsen och avfasade kanter för att skydda din telefon mot repor. Finns i tre olika färgkombinationer, Bigphilos korthållare är ditt senaste modeuttalande.

USP: Hudvänligt tyg

Kolla in på Amazon

7. Smartish

Smartish erbjuder tillräckligt med utrymme för att lagra tre kredit- / betalkort i plånboksfodralet. Förutom ditt Apple-kort kanske du vill ha andra kreditkort med dig. Smartish har designat det här plånboksfodralet, som enkelt kan ersätta din traditionella plånbok. Istället för att behålla den utbuktande läderplånboken kan du lita på det här korthållarens fodral för att lagra lite pengar också.

För att skydda din enhet, Smartish kreditkortsfodral med texturerade sidor med hög grepp, luftfickor och en fri skärmskyddfilm. Alla dessa tre hårdvarufunktioner kan skydda din iPhone från alla hörn och sidor. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är kompatibilitet med trådlös laddning.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

8. Oddss

Oddss har tillverkat det mest snygga fodralet som visar marmordesign i flera färger. Du kan välja mellan ett imponerande utbud av mer än 25 plånboksfodral. Varje mönster skiljer sig från andra, och detta gör ditt fall lika unikt som du är. För din telefons skydd lägger Oddss till stötdämpande TPU-stötdämpare, som skyddar telefonen mot stötar och stötar.

Du kan lagra ett kreditkort eller ditt ID. med tanke på kortets storlek kan du klämma ihop två kort i en och samma kortplats. Om du tvingar korten in i kortplatsen blir det dock svårt för dig att ta bort dem. Det är därför lämpligt att bara sätta in ett kort i kortplatsen.

USP: Marmormönster

Kolla in på Amazon

9. ZVEdeng

Förenkla ditt dagliga liv. ZVEdengs fodral med korthållare är enkelt att använda; istället för att använda din tunga plånbok eller plånbok. Du kan behålla detta kreditkortsfodral för att lagra sex kort. Dessutom kan du också spara lite pengar i kortplatsen. Ett enda fall ger dig kraften i virtuella och fysiska pengar.

Den bakre kolfiberplånboken har flexibelt elastiskt band, vilket gör den till en perfekt korthållare. Du kan enkelt trycka in kortet och ta ut det utan problem. ZVEdeng ger ett snitt nära gångjärnet; detta ger dig extra komfort för att skjuta ut ditt kort ur kortplatsen.

USP: Elastiskt band

Kolla in på Amazon

10. DesignSkin

DesignSkin presenterar en helt ny idé att använda ett kreditkortsfodral. Till skillnad från andra fall har den här en vertikal skjutreglage som glider nerifrån. Du kan trycka på den från laddningsporten för att diskret och säkert bära dina kort. Under fodralet kan du placera två kort och dölja dem under skjutreglaget.

Detta fodral är tillverkat av elastisk TPU och plast-PC för att skydda din iPhone mot repor och oavsiktliga droppar. Ett modernt fodral som hjälper dig att uttrycka din stil dominerande; Dessutom är det en naturlig förlängning av hur du förmedlar din individualitet och stil.

USP: Extremt tunga väskor

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Loggar ut…

Din offline shopping kräver att du gör betalningar med kredit- eller bankkort. För att kunna bära flera kort, tillsammans med Apple Card, måste du ha en enskild kortinnehavare. Undvik detta extra bagage. En iPhone X / Xs korthållare är en passande lösning.

Utforska även dessa inlägg:

 • Bästa Apple-kortplånböcker
 • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
 • Tunnaste iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone Xs Max-fodral med korthållare

Vilket korthållare skulle du vilja köpa till din iPhone X / Xs? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found