Blogg

Bästa 10,5-tums iPad Pro-stativ 2021

Så, om du har köpt Apples nyaste surfplatta och vill maximera produktiviteten, skulle jag rekommendera dig att hålla koll på två viktiga tillbehör - ett tangentbordsfodral av hög kvalitet och ett överlägset stativ. Efter att ha redan gjort en elitlista över tangentbordsfodral har jag nu valt de bästa 10,5-tums iPad Pro-stativen.

 1. TechMatte
 2. OMOTON
 3. Pasonomi
 4. UGREEN
 5. Höjdlaboratorium
 6. Lamicall
 7. MoKo
 8. Fintie
 9. Suptek
 10. UPERGO

1. TechMatte

Med premium aluminiummaterial, TechMatte, iPad-stativ har en kompakt design. Den matta ytan ger ett polerat utseende medan tvåfärgade färger ytterligare förbättrar dess utseende. Snabbknappen, liksom 270 graders rotation, säkerställer att du har önskad betraktningsvinkel.

Detta solida stativ håller din iPad Pro både i horisontella och vertikala vinklar. Det halkfria greppet håller din enhet intakt. Slutligen kommer TechMatte-stativet i två snygga färger som silver och rosaguld.

USP: Premium Aluminium

Kolla in på Amazon

2. OMOTON

Denna stativ från OMOTON är utformad för att ge dig optimal syn- och skrivvinkel. Det som gör den mycket imponerande är den robusta profilen. Tillverkad av högkvalitativt aluminium och silikonmaterial, det är mycket hållbart. Du kan rotera stativet upp till 210 grader upp och ner. Eftersom den stöder både vertikala och horisontella vinklar kommer du njuta av att använda din surfplatta.

Den har en cirkulär sidoutskärning på sidan så att du enkelt kan hantera laddningskabeln. Det är inte allt; detta snygga surfplattestativ finns i tre attraktiva färger som svart, rosaguld och silver.

USP: Optimal synvinkel

Kolla in på Amazon

3. Pasonomi

Pasonomi är vad du vill förvandla din iPad Pro till en bekväm stationär dator (typ av). Den håller din enhet säkert både i stående och liggande läge. Du kan bekvämt justera vinkeln på din surfplatta för att få ut det mesta av din mediatid.

Premium aluminiumkonstruktion har berikats av den matta ytan. Halkskyddet ger den stabilitet som behövs för att stå upprätt. Trots att den är så solid är stativet väldigt lätt och bärbart. Den kommer bara i silverfärg.

USP: Solid Build-Up

Kolla in på Amazon

4. UGREEN

Om enkelhet är ditt val, ta med dig UGREENs iPad Pro-stativ. Denna vikbara iPad-hållare är så kompakt att du kan skjuta den i fickan. Med dess flera justerbara vinklar kan du placera din iPad Pro i tio olika betraktningsvinklar från 0 till 100 grader.

Använd UGREEN dockningsstativhållare för stationära datorer, vilket är perfekt för att titta på videor, läsa e-böcker, videoinspelning eller surfa på webbplatser.

USP: Multi-justerbara vinklar

Kolla in på Amazon

5. Höjdlaboratorium

Som namnet antyder lyfter denna iPad Pro-stativ din enhet för att ge dig den rätta vinkeln medan du använder din iPad. Stativet passar perfekt för designers och kreativa människor som vill rita något snabbt med Apple Pencil. Denna stativ levereras med ett pennstativ och ett armstöd så att du kan fortsätta ditt arbete under långa timmar.

Sammantaget gör denna stativ din iPad Pro mer ergonomisk och bättre att arbeta på. När stativet har placerats på en yta rör sig det inte eftersom det är bergfast i alla fyra lägen. Du kan välja mellan ett stort antal vinklar.

USP: Konstruerade gångjärn

Kolla in på Amazon

6. Lamicall

Lamicall visar upp bedårande utförande och slår rätt ackord från alla aspekter. Konstruerat med det finaste aluminiumlegeringsmaterialet har detta stativ huggits för att vara ett premiumval. Det ger en rotation på 270 grader så att du perfekt kan justera din enhet.

Gummikudden ger det nödvändiga skyddet till din iPad. Anti-slip design hindrar din surfplatta från att glida. Dessutom är detta högkvalitativa surfplattestativ tillgängligt i silver- och svarta färger.

USP: Bedårande utförande

Kolla in på Amazon

7. MoKo

Detta är ännu en surfplatta som jag valde från MoKo. Den främsta anledningen till att den har nått den här elitlistan är den ultrabärbara designen. Den har skapats med högkvalitativ metall.

Du kan bekvämt fälla detta minimalistiska stativ för att bära det var du vill. Den justerbara vinkeln upp till 180 grader ger en anständig betraktningsvinkel. Gummihud har satts på stålpolen för att säkerställa att din iPad har den nödvändiga bekväma känslan och förblir borta från grunden.

USP: Ultra-Portable

Kolla in på Amazon

8. Fintie

Den mest tilltalande funktionen hos denna surfplatta är den vikbara designen. Du kan enkelt bära den även i din lilla ficka, vilket gör att den passar bra under din resa.

Den har en silikonkudde som skyddar din iPad från grunden och inte tillåter någon glidning. De halkskyddande fötterna håller denna lätta stativ stabil. Dessutom ger den flera betraktningsvinklar.

USP: Fällbar design

Kolla in på Amazon

9. Suptek

Med Suptek kan du enkelt montera din iPad Pro för att få en fantastisk synvinkel. Den överlägsna aluminiumkonstruktionen har förfinats med den matta ytan. Den levereras med en justerbar arm som gör att du säkert kan placera enheten i den mest bekväma vinkeln.

Eftersom surfplattans stativ kan roteras 360 grader kommer dina visningsbehov att uppfyllas obefläckat. Kudden förblir stadig medan du håller din surfplatta; och därmed låta dig använda din enhet handsfree effektivt. Detta lätta surfplattestativ finns i två färger som svart och vitt.

USP: Justerbar arm

Kolla in på Amazon

10. UPERGO

Viozon är vårt Bonus iPad Pro-stativ som kan skryta med överlägsen stil och exceptionell komfort. Denna stativs fribärande design ger oöverträffade estetiska element. Du kan flytta denna monter i ditt hushåll och hålla din iPad Pro nära dig.

Alla delar på detta stativ är säkert anslutna med metallfästen. För bättre grepp erbjuder Viozon triangulärt stöd vid basen, vilket ger bättre stabilitet. Du kan justera höjden efter din sittställning.

USP: Robust struktur

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Så vilket tabletstativ har du valt att använda din iPad Pro bekvämare? Är det den som är ultraportabel eller den som är tillverkad av premiumaluminiummaterial? Låt oss veta dess namn och dela dina åsikter om de kvaliteter som du föredrar i en högkvalitativ iPad-stativ.

Du kanske också vill titta på dessa tillbehörslistor:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro läderfodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found