Blogg

Varför iPad är den bästa videokonferensenheten

Videokonferenser är ett alltmer populärt sätt att göra affärer, delta i lektioner och seminarier och praktiskt taget besöka familj och vänner över hela landet eller runt om i världen.

Med en snabb internetanslutning, en enhet som iPad, som har de specifikationer som krävs för höghastighetsvideochatt och rätt konferenstjänst, kan du i princip vara på två platser samtidigt. Förutom bekvämlighet, när du videochattar, får du fördelen med kontakt ansikte mot ansikte, vilket förbättrar kommunikationen.

Apple skryter med att de har designat iPad-surfplattor med tanke på videokonferenser. Enheten är utrustad med flera konferensvänliga funktioner som gör det till ett utmärkt alternativ för kunder som tänker göra mycket videokonferenser. Att välja iPad för videokonferenser innebär att du inte behöver extra utrustning om du inte vill ha ett headset för att göra dina konferenser mer privata.

# 1. Kameror

IPad har två inbyggda kameror. En kamera är placerad på enhetens framsida, nästan ungefär skärmen. Apple förklarar att den framåtvända kameran designades och stämdes specifikt för videokonferenser.

Utsikten och fokusen på 1,2 megapixel High Definition-kamera är förinställd för att visa ditt ansikte på armlängden, vilket möjliggör det perfekta perspektivet i sitt bästa ljus. Den bakåtvända kameran låter dig visa vad du ser när du konfererar.

Om du till exempel är en byggnadsinspektör som konfererar med en potentiell bostadsköpare medan du gör en inspektion, kan du visa din klient alla problem du stöter på när du inspekterar fastigheten.

# 2. Högtalare och mikrofoner

Chrome.com förklarar att iPad och alla efterföljande generationer av enheten innehåller inbyggda högtalare och en mikrofon.

De noterar att mikrofonen alltid är aktiv och inte kräver att du laddar ner några ytterligare drivrutiner, men det noteras också att det inte finns något förinstallerat inspelningsprogram; så om du vill spela in något måste du ladda ner ett av de tillgängliga programmen.

Mikrofonen finns till vänster om enheten nära hörlursuttaget.

# 3. Håller en avgift

Apples kundsupportteam förklarar att iPadens mobilitet är en av dess bästa funktioner. Du har i huvudsak en dators kraft i en mer kompakt form.

Batteriets livslängd på iPad överstiger långt ifrån alla bärbara datorer eller mobiltelefoner, vilket gör det till ett särskilt bra val för användning med videokonferensapplikationer.

IPad kan hålla en laddning på upp till tio timmar standardwebbsurfing, videoklipp och musikupplevelse. När du använder mobilfunktionen tillsammans med webbläsning, en kombination som är nödvändig under videokonferenser, förlängs batteriets livslängd upp till 9 timmar. Nio timmar med videokonferenser är tillräckligt långa för att klara ett par lektioner, en konferens hela dagen eller ett extremt långt affärsmöte.

Du kan till och med använda iPad medan den är ansluten till en strömkälla via en USB-kabel som är ansluten till en dator eller en standardkabel som är ansluten till ett eluttag. Med kombinationen av ett långvarigt batteri och stabila energialternativ är iPad extremt bekväm.

# 4. Pengarsparande fördelar

IPad erbjuder och ett utmärkt sätt att spara på dina videokonferensbehov. Med en enhet som erbjuder inbyggd hårdvara kan du undvika kostnader för att köpa ytterligare kameror, mikrofoner och högtalare. Du kan också spara några dollar genom att undvika att köpa dyra program.

Webbplatsen noterar att iPad och andra Apple-produkter är kompatibla med videokonferensapplikationer som den som tillhandahålls av Blue Jeans Video Conferencing Services.

FaceTime-programmet som installeras på iPad kan kopplas till den konferensapplikation du väljer, vilket gör att du kan konferera med människor som använder Android-teknik eller datorer för konferenser och inte kan komma åt FaceTime själv.

IPad är ett av de bästa alternativen för en kompakt, bärbar enhet med videokonferenser. Tabletten levereras med inbyggd hårdvara som innehåller både en framåtvänd och en bakåtvänd kamera. Den framåtvända kameran var speciellt utformad för videokonferenser.

Apples populära surfplatta är också mycket kompatibel med en mängd olika videokonferensapplikationer, vilket gör det möjligt för användare att koppla upp sig med vänner, familj, medarbetare och lärare som kanske inte använder en Apple-produkt för sin konferens, vilket utökar användarens räckvidd. IPad innehåller också en inbyggd mikrofon och högtalare.

Användare har också möjlighet att använda ett headset för att förbättra integriteten. Med ett system som inte bara möjliggör interaktion mellan liknande enheter via det redan installerade FaceTime-programmet utan lägger till möjligheten att ansluta till praktiskt taget vem som helst, var som helst i världen, på vilken enhet som helst, blir dina videokonferensfunktioner bekvämare och mer kraftfulla när du använder iPad.

Det är allt, killar!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found