Blogg

Bästa Apple Watch-foton och kameraappar 2021

Låt oss sätta det ur vägen i början själv! Apple Watch-kameraapparna är bara en förlängning av deras iOS-appar. Så du borde inte förvänta dig mycket av dem. Varför vill du då skaffa en? Tja, kameraapparna kan få din smartwatch att fungera som en super praktisk fjärrlucka. Dessutom kan de också låta dig använda inställd självutlösare för att fånga attraktiva bilder. Om du är villig att göra din smartwatch till en aktiv roll för din mobilfotografering kan dessa foton och kameraappar för Apple Watch klara förväntningarna. Ta reda på vilken som ser ut för dina önskemål!

1. ProCam 6

ProCam 6 är fylld med högkvalitativa funktioner som är utformade för att fånga fantastiska foton och videor. Du kan kontrollera exponering, fokus, slutartid och vitbalans för att ta snygga foton.

Använd självutlösaren för att ta sensationella selfies. Dess rullnings- och stegsystem har modellerats enligt DSLR-kamera. Dessutom kan du ta stillbilder även under videoinspelning.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

2. Spöklins + läskigt foto

Med den här fantastiska appen kan du klona ditt eget spöke. Det låter dig använda filter och fx för att berika kvaliteten på dina bilder.

Använd det yttersta av många justerbara layouter för att skapa en underbar collage. Du kommer att kunna justera filterstyrkan för varje del av bilden. Det finns över 100 spökeklister för att få bilder att se roligt roliga ut. Välj bland över 80 teckensnitt för att göra texten mer tilltalande.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Dela bild

"Split Pic" är en snygg collageproducent och layoutredigerare som dekorerar dina foton vackert. Appen fungerar genom att dela upp din kamera i flera sektioner med flera layouter.

Du kan också välja mellan många olika layouter för att utforma dina bilder elegant. Använd de 14 anpassade fotofiltren för att få omedelbar effekt. Du kommer att justera dina foton, flytta delade staplar, zooma in eller ut och prova ett antal redigeringsalternativ för att pryda ditt mästerverk.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Kamera +

"Camera +" har enastående design. Du kan ställa in exponeringen separat från fokus. Med burst-läge fångar du blixtsnabba strömmar av foton.

Den avancerade digitala processorn i kombination med upp till 6x zoom gör att du kan ta fantastiska bilder. Använd främre blixt för att fånga fantastiska selfies även i mörkt rum. Du kan dela dina bilder på Twitter, Facebook och Flickr.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

5. ProCamera

Ta din mobilfotografering till nästa nivå med ProCamera 8 + HDR-appen. Det är snabbt, enkelt och professionellt. Detta är en foto-, video- och redigeringsapp fylld med ultramodern teknik.

Dess intuitiva användargränssnitt uppskattas av de mest fulländade fotograferna. fånga fantastiska HDR-foton och kontrollera exponeringen exakt och fokusera med ett enkelt svep. I den senaste versionen har appen Remote Trigger för Apple Watch, Pro timer, Advanced HFR Videoinspelning och konfigurerbar kameraväljare.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

6. Hydra

Hydra utmärker sig i att ta högkvalitativa foton även i svagt ljus. Möjligheten att slå samman upp till 60 bilder hjälper det att inte bara fånga mer ljus utan också fantastiska foton.

Den levereras med fem inspelningslägen som HDR, högupplöst läge, Video-HDR, svagt ljus och zoom. Baserat på en alternativ metod kan HDR-läget ta upp till 20 foton. Högupplöst läge är utrustat för att ge upp till 32MP-bilder.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

7. DSLR-kamera

För att fånga attraktiva bilder och förbättra utseendet på dina bilder är "DSLR Camera" ett ganska bra alternativ. Appen utnyttjar AR för att välja den bästa synvinkeln för dina bilder och klipp. Du kan förhandsgranska dina bilder, pryda dem och enkelt skicka dem till dina sociala favoritwebbplatser.

Den smarta algoritmen väljer automatiskt de lämpligaste filtren för dina foton. Och med över 140 filter på gång kan du omedelbart förändra utseendet på dina bilder. Slutligen fungerar dess Apple Watch-kompanjonapp effektivt för att låta dig kontrollera åtgärden.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

8. Långsam slutarkamera

Dags att fånga iögonfallande bilder med långa slutartidseffekter! "Slow Shutter Cam" har vunnit mycket beröm och till och med varit Apples bästa nya app.

Vad som gör den här fotograferingsappen till ett bra alternativ är möjligheten att erbjuda några märkbara funktioner i DSLR-kamera. Dra nytta av de tre fångstlägena som oskärpa, svagt ljus och ljusleder för att ta fascinerande bilder.

Justera enkelt fokus / exponering och se även liveförhandsgranskningen av dina bilder. Ställ dessutom in självutlösaren för att ta bättre bilder utan några problem.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

9. infltr - Oändliga filter

"Infltr" är unikt i sig. Vad som gör att denna app sticker ut från resten är den enorma samlingen av filter. Det betyder att du har mer frihet att justera utseendet på dina foton. Dessutom kan du också skapa anpassade filter för att designa dina bilder.

Få åtkomst till dina bilder från Dropbox och Adobe Creative Cloud för redigering direkt från den här appen. Det finns 23 super praktiska verktyg som låter dig skapa fina filter. Och spara dina skapade saker som favoriter för att snabbt komma åt dem. Tänk på att endast Infltr Pro (3,99 USD / månad och 18,99 USD / år) kan låta dig låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Camera Plus

”Camera Plus” gör det enkelt att ta bilder och spela in video. Du kan enkelt växla mellan främre och bakre kameror.

Det finns också en nedräkningstimer som låter dig förbereda dig för bilden. Du kan kolla in liveförhandsgranskningen medan du tar bilder. Se omedelbar förhandsgranskning av fotot efter att du har tagit det för att ta reda på om du har tagit den perfekta bilden eller missat märket.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Loggar ut…

Apple Watch är utvecklad för att fungera som en förlängning av iPhone och kan inte utföra alla funktioner du kan göra via din iPhone. Men jag förväntar mig att klockan kommer att ha lite mer muskler i framtiden. Dessa fotoappar för Apple Watch är bara en förlängning av deras iPhone-appar och har vissa begränsningar.

Du kanske vill kolla in dessa applistor som:

  • Bästa kameraappar för iPhone
  • Fotoredigeringsappar för iPhone
  • GoPro iPhone-app - Apple Watch kontrollerar sina kameror
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found