Blogg

iPhone-uppgraderingsprogram

Apple tillkännagav tre av sina smartphones - iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR. Kunder världen över var angelägna om att titta på de tre eftertraktade bitarna.

Medan äkta kunder, som redan har föregångare som iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus, planerar att uppgradera sina iPhones. Vi har redan behandlat användbar information om iPhone-uppgraderingsberättigande.

iPhone-uppgraderingsprogram: Välj ditt månatliga avbetalningsprogram

Men här vill vi förmedla ytterligare information och det är: iPhone Upgrade Program.

Med tillkännagivandet av iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR har Apple förklarat ett internt uppgraderingsprogram. Detta program liknar de avbetalningsplaner som erbjuds av mobiloperatörer, som gör att du kan köpa en ny iPhone varje år för en månatlig del.

Inledningsvis kommer detta program att finnas tillgängligt i amerikanska Apple-butiker; uppgraderingsprogrammet låter dig välja en mobiloperatör som du väljer eftersom du får den upplåsta telefonen. Priset börjar på $ 37,41 per månad. Ta en titt på informationen nedan.

Apple har redan börjat sälja dessa iPhones från sin officiella webbplats.

Kontrollera nu uppgraderingsberättigandet för dina iPhones och gå till någon av ovanstående varianter.

Vad erbjuder Apple sina kunder?

Till skillnad från mobiloperatörer i USA ger Apple AppleCare-täckning till din hårdvara, teknisk support och mjukvarusupport. Du kan köpa AppleCare Protection Plan, som är en one-stop-tjänst från experter för att få lösningar i ett enda samtal.

Vem kan köpa?

Alla amerikanska medborgare över 18 år; barn är inte berättigade till detta iPhone-uppgraderingsprogram.

Betalningsmetod

Du kan ansöka om lånet till Citizens Bank eftersom Apple har en koppling till den här banken. man måste ha ett giltigt amerikansk kreditkort.

Var ska du sälja din gamla iPhone?

Din gamla iPhone kan ge dig det bästa värdet om du byter in enheten. Men var ska du sälja eller byta in din begagnade iPhone? Du kan kolla in de möjliga inbytespriserna för olika iPhone-modeller och sedan fatta rätt beslut.

Har du en skadad bit?

Det fysiska tillståndet för din finansierade iPhone måste vara i drift, och detta kommer att bestämmas av Apple eller Apples inköpstjänstleverantör.

På sina iPhone-uppgraderingsprogramvillkor noterar Apple att din iPhone måste:

  • Slå på och håll en laddning
  • Ha en intakt och fungerande bildskärm; och
  • Kan inte ha några brott eller sprickor

Betalningar av din nuvarande iPhone väntar?

Du kan gå med i iPhone-uppgraderingsprogrammet även om du inte har gjort 12 betalningar av din nuvarande iPhone. Detta är bara möjligt om du hade gjort betalningar under sex månader på din nuvarande enhet. Du kan behöva betala skillnaden mellan det aktuella saldot och summan av den årliga betalningen för att få en ny iPhone.

Det är allt!

Summering…

Det är inte obligatoriskt att uppgradera din iPhone; det är helt ditt privilegium att välja en ny enhet; i slutet av två år (24 månader) har du betalat hela beloppet för din enhet och sedan kan du antingen sälja den eller fortsätta använda den.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found