Blogg

Bästa Apple News App-alternativ för iPhone 2021

Användare som inte tillhör USA kan få Apple News-appen utanför USA på sin iPhone eller iPad. Men när de väl har bytt land och region kan de inte komma åt appen Nyheter. Så vad är lösningen? Tja, det finns många häftiga nyhetsappar som kan ge Apples News-app en bra löpning för sina pengar.

1. CNN

CNN är utan tvekan en av ledarna inom elektroniska medier. Ladda ner den här appen på din iPhone eller iPad och få varningar om nyheter och jaga topphistorierna. Du kan anpassa 12 kategorier och ta en titt på nyheterna på din Apple Watch. Du kan också titta på CNN TV-evenemang och -sändningar, förutsatt att din kabel- eller satellitleverantör erbjuder dig denna möjlighet.

Håll dig uppdaterad med de senaste händelserna inom internationell politik, åsikter, teknik och miljöhistorier. Du kan också dela nyheter, foton och videor med CNN genom att använda iReport-avsnittet i appen.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Flipboard

Sedan 2010 har Flipboard fått enorm popularitet bland iPhone- och iPad-användare; appen inkluderades av Apple 2010, och nu vill Apple verkligen hitta ett sätt att säga adjö till den här appen. Anledningen är enkel: Apple har sin egen News-app, och eftersom Flipboard finns där skulle ingen vilja sjunga upp Apple News-appen.

Flipboard presenterar nyheter i tidningsformat; dessutom tar det bort alla annonser. Detta ger dig ett oavbrutet flöde av nyheter efter eget val eftersom du kan välja kategorier du vill läsa mer. Du kan också få tillgång till berättelser som dina vänner tycker om och läses som appkällor från sociala nätverk som Facebook och Twitter.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Google Nyheter

Vill du få nyheter från tusentals publikationer? Ladda ner Google Nyheter på din iOS-enhet. Få en komplett och personlig vinkel för varje nyhetsberättelse och väder. För enkel åtkomst är sektioner kategoriserade i topphistorier, teknik, sport och väder; svep bara för att läsa dina favorithistorier. Slutligen, som de flesta av Googles produkter, är detta också gratis att använda.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Wall Street Journal

Om ekonomi är din framkant, ladda ner den här appen direkt på din iPhone eller iPad. Upplev extraordinär visuell behandling eftersom appen erbjuder utmärkta bildspel, helskärmsvideo och interaktiv grafik. I denna digitala tidsålder vill alla ha snabba nyheter, och den här appen gör jobbet; WSJ erbjuder förbättrad prestanda som säkerställer snabbare laddningstider och stabilitet. Du kan också se topphistorier på din Apple Watch; och om du inte vill titta på berättelserna nu, spara dem för läsning senare på din iPhone. Med hjälp av Push-aviseringar får du de senaste nyheterna så snart de går sönder.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

5. The Guardian

The Guardian har en lång historia av att tjäna läsare med nya nyheter och opartisk journalistik. Få nu samma kvalitet och innehåll i appen. Ladda ner den här appen på din iPhone eller iPad och håll dig uppdaterad för live nyheter och sport. Appen ger dig tillgång till komplett Guardian-innehåll, snyggt utformat för iOS-enheter.

Dessutom kan du också läsa offline; välj dina favoritnyhetsämnen och avsnitt, så visas de på enhetens startskärm. Få varningsnyheter på din iPhone, iPad och din Apple Watch. Få också personliga meddelanden om dina favoritberättelser, serier, författare och fotbollslag.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Yahoo News

Yahoo's News är ett kraftpaket och har alla funktioner du vill förbli i fred med de senaste nyheterna, berättelser du vill komma ikapp med. För att komma igång är allt du behöver göra att bara välja de ämnen du gillar och sedan låta appen leverera förstklassiga berättelser från kända källor.

Du kan dela din reaktion eller feedback till alla nyheter och gå med i den oändliga diskussionen. Utforska alla typer av berättelser eller nyheter som tänder dig. Få också personliga varningar om lokala nyheter eller andra viktiga saker för att säkerställa att du förblir uppdaterad.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Microsoft Nyheter

Microsoft News är ett värdigt alternativ till Apples News-app. Det ger topphistorier och nyheter från välkända källor. Du kan också finjustera den för att omedelbart få den typ av berättelser du tycker om att läsa.

Med de senaste nyheterna hjälper det dig att hålla dig uppdaterad. Framför allt har denna nyhetsapp stöd från många språk som engelska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, norska och mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Huffington Post

Denna app har börjat få mycket uppmärksamhet från webben och mobilanvändarna. Ladda ner Huffington Post på din iPhone eller iPad och njut av de senaste artiklarna, videorna, bilderna och bloggarna i en mycket dynamisk och personlig upplevelse.

När du har laddat ner den här appen kan du anpassa den till en del av konversationen om ditt val av ämnen - från politik, företag, teknik till mode, livsstil, underhållning och hälsa. Få uppdateringar i realtid från länder som Storbritannien, Kanada, Brasilien, Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien, Japan, Korea och Maghreb.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

9. News360

Uppskattad av The New York Times, ger News360 dig en daglig dos färska nyheter. Anpassa ditt nyhetsflöde efter dina intressen och få ett flexibelt system. Läs ditt favoritinnehåll, artiklar och berättelser från mer än 100 000 olika källor; du saknar aldrig intressanta nyheter och information dygnet runt.

Appen kommer att sammanställa viktiga nyheter, lokala nyheter och dina intressen; det kommer sedan att strömma till en enda layout för dig. News360 har något speciellt för alla användare eftersom det gör det möjligt att skanna rubriker, läsa förhandsgranskningar och fullständigt innehåll.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod Touch och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

10. BBC News

Varje lista över bästa nyhetsappar skulle vara ofullständig utan BBC News. Den levererar pålitliga nyheter och berättelser från hela världen. Om du vill få ut det mesta av den här appen kan du också anpassa den för att enkelt få tillgång till de berättelser som du gillar att läsa.

Det föreslår också berättelser beroende på vad du älskar att läsa för att du inte behöver spendera mycket tid på att ta reda på vad som direkt fångar dina ögon. Du kan komma åt Live BBC: s världstjänsteradio och titta på videor med trendiga historier. Dessutom kan du också prenumerera på push-meddelanden för att hålla koll på allt som betyder något för dig.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis

Ladda ner

Så vilken är din favorit från listan? Dela med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found