Blogg

Bästa magnetiska fodral till iPhone 11 Pro 2021

Ett magnetfodral är en säsongsvän för din iPhone. Huvudsyftet med detta fodral är att fästa din iPhone med ett bilfäste. En magnetplatta inuti höljet gör allt detta undrar. Bortsett från fästet med ett bilfäste kan ett magnetfodral installeras på en folio av ett plånboksfodral. Det finns några magnetfodral som har kortplatser för att lagra dina kredit- / betalkort. Om du är intresserad av den här beskrivningen vill du utforska några av de bästa magnetiska fodral till iPhone 11 Pro Max.

 1. PITAKA
 2. SQMCase
 3. Spigen
 4. SQMCase
 5. Dockem Luxe
 6. HONTECH
 7. JUQITECH
 8. Ghostek
 9. Alapmk
 10. Haofish

1. PITAKA MagEZ magnetfodral till iPhone 11 Pro Max

PITAKA har tagit fram en nisch i iPhone-tillbehör genom att lansera extraordinära produkter. Detta fodral är tillverkat av Aramid-fiber, som används vid tillverkning av militära material som en skottsäker väst. Du kan lita på dess prestanda eftersom det robusta materialet alltid skyddar din telefon mot repor och repor.

Ett anmärkningsvärt inslag i detta fall är inbyggda metallplattor; du kan placera din iPhone på PITAKAs bilhållare. Detta fodral är ultratunnt (0,13 tum) och lätt.

USP: Aramidfiber

Kolla in på Amazon

2. SQMCase Klar fodral till iPhone 11 Pro Max med magnetisk bilmontering

Vanligtvis fungerar en ringhållare inte med ett magnetiskt bilfäste. Men SQMCase har uppnått den prestationen utan ansträngning. Den roterande fingerringhållaren fäster inte bara på ett bilfäste utan fungerar också som en kickstand. Med sin 360-graders rotation kan du enkelt justera din iPhone för att titta på videor, foton, surfa på webbplatser och läsa iBooks.

Fingerringen stöder dock inte trådlös laddning. Därför måste du ta bort fodralet innan du placerar din iPhone på en trådlös laddningsmatta.

USP: 360-graders roterande fingerring

Kolla in på Amazon

3. Spigen tunnt magnetfodral till iPhone 11 Pro Max

När det gäller iPhone-tillbehör gör Spigen sin närvaro. Oavsett om det är ett stötfångarfodral eller ett enkelt klart fodral, överraskar detta märke användarna positivt. Ett magnetfodral från Spigen är det bästa alternativet om du uppskattar enkelhet.

Med sin QNMP-kompatibla kortplats stöder detta fodral magnetiska bilfästen. Men samma metallplatta kan störa trådlös laddning. Så ta bort fodralet bättre innan du placerar din iPhone på en trådlös laddningsplatta.

USP: Enkel design

Kolla in på Amazon

4. Magnetiskt bilmonteringsfodral till iPhone 11 Pro Max från SQMCase

SQMCase har ägnat tillräcklig uppmärksamhet åt detaljer under utformningen av detta magnetfodral med ringhållare. Ett hårt PC-material är hålat för att installera en konsolbas, en konsol, en fingerring, metallplatta och CD-struktur. Med denna precision får du världens bästa magnetfodral.

En kristallklar och reptålig kropp skyddar din iPhone mot alla odds. Och en ringhållare fungerar också som en kickstand. En metallplatta gör att du kan placera din iPhone på ett bilfäste.

USP: Kristallklar kropp

Kolla in på Amazon

5. Dockem Luxe magnetiskt plånboksfodral till iPhone 11 Pro Max

Vid första anblicken ser produkten ut som ett fodral för din iPhone. Dockem är känt för att tillverka tygfodral och ärmar av hög kvalitet. Men att installera en magnetisk laddningsfunktion på ett tyg är en prestation i sig.

Dockem har byggt en osynlig metallplatta som kan fästas på ett bilfäste. Ett plånboksfodral i smal kanvasstil är ditt plånboksfodral, eftersom du kan lagra två kredit- / bankkort.

USP: Osynlig metallplåt

Kolla in på Amazon

6. HONTECH Magnetiskt skal för iPhone 11 Pro Max

HONTECH har kommit upp med ett smalt magnetiskt fodral med ett härdat glas och ett inbyggt skärmskydd. Ett anti-kikande frontglas gör hela skillnaden. Detta skyddar din integritet när du surfar på webbplatser och appar för sociala medier på din enhet. Endast läsarna som ser innehåll framifrån kan läsa innehållet.

Med detta frontglas kan du skydda din information, chattregistrering, betalningslösenord etc. HONTECH har använt supermagnetisk adsorptionsteknik, vilket ger dig en annan upplevelse. Det finns 16 magnetiska punkter som kan hålla toppen och botten av detta lock tätt ihop.

USP: Anti-kikande frontglas

Kolla in på Amazon

7. Magnetiskt PU-läderfodral från JUQITECH

JUQITECH har skapat ett plånboksfodral med RFID-skydd PU-läder. Materialet är slitstarkt och stötsäkert och håller din iPhone säker i folien. Väskan är utrustad med en korthållare och gör att du kan förvara dina plastkort och sedlar.

Telefonväskan är avtagbar så att du enkelt kan använda den som ett separat omslag. Eftersom det löstagbara fodralet har magnetplatta kan du placera det på ett bilfäste. Dessutom är den trådlös laddning kompatibel.

USP: Avtagbart telefonväska

Kolla in på Amazon

8. Ghostek iPhone 11 Pro Max Magnetiskt plånboksfodral

Ghostek har designat ett plånboksfodral med korthållare för din iPhone. En inbyggd magnet kan användas för magnetfästen och avtagbar läderficka. När du har tagit loss fickan kan du sätta din iPhone på en trådlös laddningsplatta, och detta är en extra fördel med detta fodral.

Det är ditt premiummodulära magnetplånboksfodral med fyra kortplatser för att lagra dina plastpengar. En reptålig rygg skyddar din enhet mot skador. Ett stötsäkert fodral av militär kvalitet har höjt ramen för att skydda telefonens pekskärm.

USP: Plånboksfodral för Executive

Kolla in på Amazon

9. Alapmk Ring Kickstand Fodral till iPhone 11 Pro Max [Magnetisk bilmonterad]

Alapmk ger 3D-mönster design, som gör din telefon personlig och iögonfallande. Ultraviolett utskriftsteknik skapar livfulla färger som aldrig bleknar. För ett omfattande skydd använder Alapmk TPU-stötsäkert material som håller din enhet tunn och lätt.

Det flexibla materialet är mycket hållbart och ger ultimat skydd för din iPhone. Oroa dig aldrig för oavsiktliga droppar och fall på din enhet ärendet är tillräckligt starkt för att uthärda sådana oavsiktliga konsekvenser.

USP: 3D-mönsterdesign

Kolla in på Amazon

10. Haofish Metal Bumper Antipeep-skal till iPhone 11 Pro Max

Haofish är din enda lösning på flera problem som skydd, skärmskydd, trådlös laddning och andra. Detta magnetiska fodral har ett anti-peep-skärmskydd; du kan bara se din skärm när du tittar direkt. Det betyder att andra inte kan titta på dina aktiviteter och interaktioner med din iPhone.

Väskan har en 360-graders metallram; du kan ladda din enhet trådlöst utan att ta bort fodralet. Eftersom Haofish har använt material av hög kvalitet är din premium iPhone skyddad mot alla odds.

USP: 360-graders metallram

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Loggar ut…

Magnetfodral används främst för att placera iPhones på ett bilfäste. Förutom fästet kan användarna lägga sina iPhones på andra hushållsapparater som kylskåp. Sammantaget har ett enda magnetfodral flera fördelar.

Relaterade inlägg:

 • Bästa Clear Case för iPhone 11 Pro Max
 • Bästa iPhone 11 Pro Max tygfodral
 • Foliofodral till iPhone 11 Pro Max
 • Bästa iPhone 11 Pro Max vattentäta fodral

Vilket magnetfodral vill du köpa till din iPhone 11 Pro Max? Och lämna dina kommentarer i avsnittet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found