Blogg

Bästa iTunes-alternativen för Mac och Windows 2021

Förutom att vara ett noterat mediebibliotek är iTunes en effektiv iPhone- och iPad-chef. Du kan använda denna programvara för att säkerhetskopiera, återställa och till och med ta kontroll över dina media.

Flera tredjepartsverktyg kan dock ge Apples mediebibliotek en lång sikt och till och med överträffa det på flera fronter. Och det här har övertygat mig om att granska de bästa iTunes-alternativen för Mac och Windows.

Det finns många sätt som dessa tredjepartsverktyg kan förbättra din upplevelse. De kan till exempel hjälpa dig att snabbt spåra de defekta låtarna och hjälpa dig att reparera dem. På grund av stödet för många filformat erbjuder de dig den väsentliga bekvämligheten att hantera dina media utan några spärrar. Vill du ha en assistent för att felsöka några vanliga iOS-problem? Det finns också ett verktyg som kan göra ditt arbete pålitligt.

# 1. WinX MediaTrans

WinX MediaTrans är ett komplett iTunes-alternativ. Med den här programvaran till ditt förfogande kommer hantering av media inte längre vara ett besvär.

Den har snabb filöverföringshastighet och hävdar att den skickas till upp till 100 4K-bilder på bara 8 sekunder. Baserat på dina specifika krav kan du anpassa ditt musikbibliotek för att hålla allt i rätt synkronisering.

Programvaran konverterar automatiskt dina videoklipp så att du får en smidig seglingsupplevelse. Ännu bättre, det låter dig skära ner videofilens storlek upp till 50% utan kvalitetsförlust. För att ta reda på mer om denna programvara, gå vidare till vår fullständiga recension.

# 2. DearMob iPhone Manager

Tycker du att det är lite obekvämt att hantera din iOS-enhet? DearMob kan erbjuda dig den känsla som behövs för att hantera din iPhone utan problem.

Programvaran gör det ganska enkelt att säkerhetskopiera och återställa iPhone. För att erbjuda ett extra skydd av dina data kan du också kryptera din säkerhetskopia.

DearMob låter dig minska filstorleken för den stora videon upp till 50%. Genom att automatiskt konvertera flera format som inte stöds som OGG, FLAC, WMA, WAV och MP3 / AAC, håller det din uppspelning smidig.

Dessutom kan du också konvertera HEIC-foton till JPEG. För att lära dig mer om denna programvara, kolla in vår detaljerade granskning.

Pris: $ 59,95

Ladda ner

# 3. dr.fone överföring

När du pratar om de finaste iTunes-alternativen kan du inte förbise "dr.fone Transfer." Vad jag personligen har gillat i denna programvara är mångsidigheten och möjligheten att erbjuda en mer strömlinjeformad lösning för hantering av filer.

Du kan använda det här verktyget för att enkelt ta kontroll över din musik, videor, appar och mer. Det låter dig bekvämt överföra media från dator till din iPhone eller vice versa.

Med stöd för mer än 30 filformat ser det till att du aldrig tar slut på alternativ. Dessutom kan du hålla alla dina media fullt organiserade och synkroniserade med din specifika efterfrågan.

En anmärkningsvärd funktion i denna programvara är möjligheten att låta dig använda din Android-enhet med iTunes. Slutligen fungerar det med både macOS och Windows.

Pris:  $ 49,95 Personlig & $ 69,93 Familjelicens

Ladda ner

# 4. SynciOS

SynciOS är ganska enkel men exceptionellt funktionell programvara. Det är upp till märket för att synkronisera foton, videor och musik från datorn till iOS-enheten eller vice versa.

Den enda funktionen som har fångat mina ögon i detta verktyg är skickligheten att automatiskt konvertera de inkompatibla filerna till de format som stöds. Därför överförs de enkelt från en enhet till en annan. När det gäller överföringshastighet är det utan tvekan en av de snabbaste.

Dessutom kan du använda den för att också säkerhetskopiera dina mediefiler för extra säkerhet. Den stöder både Windows PC och macOS. Ännu bättre, det låter dig också hantera dina Android-telefoner.

SynciOS är tillgängligt gratis. Du måste dock uppgradera till premiumversionen ($ 39,95) om du vill använda alla funktionerna utan begränsning.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. MediaMonkey

Om du vill ha ett avancerat mediahanteringsverktyg kan MediaMonkey vara värt att överväga. Du kan använda detta verktyg för att spela in CD-skivor med aplomb. Det är också ett praktiskt verktyg för att snabbt ladda ner musik, filmer och podcasts.

Det är tillräckligt smart för att ta reda på saknad spårinformation och fylla i dem automatiskt. Så det kan spara mycket tid.

Du kan hantera dina media och hålla det fullt organiserat. Det låter dig konvertera MP3, M4A, OGG, FLAC, WMA, MP4, AVI och WMV för att stödja de flesta enheter. Dessutom är MediaMonkey utformad för att fungera med både Mac och Windows.

Pris: 4 Licens $ 24,95 & Livstid $ 49,95

Ladda ner

# 6. Wondershare TunesGo

Vill du inte längre spendera timmar på att hitta spåren som behöver fixas? Wondershare TunesGo kan vara ett perfekt svar för dina krav.

TunesGo skannar igenom hela biblioteket för att upptäcka de låtar som kräver korrigering. När du väl har hittat de defekta kan du snabbt reparera saknade saker som taggar och omslag.

Stödet för mer än 30 filformat gör detta iTunes-alternativ till ett av de mest lönsamma alternativen. Ännu bättre konverterar den automatiskt en inkompatibel musikfil till ett format som stöds av din enhet för att hålla inkompatibilitetsproblemet i schack.

Pris:  $ 39,95 Årsabonnemang

Ladda ner

# 7. iMobie AnyTrans

iMobies "AnyTrans" strävar efter att erbjuda en allt-i-ett-lösning. Och det har lyckats med sitt arbete i stor utsträckning.

Kompatibiliteten med många filformat gör datahantering till en lek. Dess mediechef är ganska smart och låter dig organisera dina filer beroende på vad som fungerar bäst för dig.

För att låta dig hålla hela din data skyddad kan AnyTrans snabbt säkerhetskopiera din iPhone. Det gör också att återställa enheten till en smärtfri upplevelse.

Dessutom kan du använda det här praktiska verktyget för att flytta dina data sömlöst mellan iPhone och Android-telefon. Slutligen är AnyTrans kompatibel med både macOS och Windows.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. iMyFone TunesMate

Jag har funnit "iMyFone TunesMate" mer intuitivt. Programvarans höjdpunkt är möjligheten att hantera ett stort antal mediefiltyper. Så oavsett om du vill hantera dina videor perfekt eller ta kontroll över dina ringsignaler, kan den här programvaran lever upp till dina förväntningar.

De saker som jag inte vill se i mitt bibliotek är dubbletter eftersom de rör hela samlingen. Jag testade det här verktyget för att slå ihop mina flera iTunes-bibliotek, och det fungerade bra för att ta bort alla dubbletter.

Bortsett från det kan du också dela ditt unika bibliotek med dina vänner och nära och kära. (Kompatibel med både macOS och Windows)

Pris: $ 39,95 (1 PC livstidslicens)

Ladda ner

# 9. Tenoshare ReiBoot

Så mycket om mediehantering? Om du vill ha ett avancerat verktyg för att åtgärda flera iPhone-problem bör du inte se bortom ReiBoot.

Denna programvara är känd för att felsöka upp till 50 iOS-problem. Så om din iPhone inte slås på verkar ha fastnat vid startskärmen, det kan hjälpa dig att lösa hindret med lätthet.

Dessutom kan du gå in i återställningsläge på din iPhone med bara ett klick på en knapp. För att upptäcka mer om det här verktyget, hoppa över det här inlägget.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Vad är din favorit?

Nu när du har tittat noga på de bästa satsningarna; låt oss veta vilken som har imponerat dig mest. Dessutom berätta för oss om programvaran som är värd att inkludera i ovanstående sortiment.

Missa inte:

  • Bästa program för rengöring av Mac
  • Kalenderappar för Mac
  • Bästa Task Manager-appar för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found