Blogg

Bästa föräldraappar för iPhone och iPad 2021

Föräldraskap är en anmärkningsvärd upplevelse! Gud väljer dig att vara vägledare för ett barn, som alltid längtar efter din oändliga kärlek och omsorg. När du är redo att hälla lycka i hela världen eller varje lycka till verkar ingenting vara tillräckligt och du känner alltid för att göra mer. För att hjälpa dig att stjäla ditt barns hjärta eller ge det bästa möjliga vård har vi granskat de bästa föräldraapparna för iPhone och iPad.

Från att låta dig spela in alla minnesvärda ögonblick, övervaka framsteg, dela milstolpar, till hantering av föräldrafrågor, kan dessa appar spela en avgörande roll för att göra dig till en mer ansvarsfull, omtänksam och kärleksfull förälder. Hoppa över för att utforska dem alla!

1. Baby Connect

Uppskattad av Apple, är Baby Connect den mest omfattande babyspåraren på din iPhone eller Apple Watch. All information om ditt barn synkroniseras med din man eller fru. Även om du tappar din iPhone kan du komma åt informationen från ett gratis webbgränssnitt eller med en annan telefon.

Du kan spela in dina barns detaljer som matning, tupplurar, blöjor, amning, milstolpar etc. En anmärkningsvärd funktion är att du också kan registrera ditt barns humör, temperatur, spel som hon spelar och mer.

Håll koll på ditt barns tillväxt genom att jämföra genomsnitt för föregående dag och föregående vecka. Kontrollera dina data i grafer för att identifiera trender.

Pris: $ 4,99 (köp i appen)

Ladda ner

2. Baby sömnljud

En av de tuffaste uppgifterna som varje förälder måste utföra är att få barnet att falla och somna. En bebis gillar i allmänhet att höra avslappnande ljud när han sover. Med den här appen kan du välja ljud och kombinera dem för att skapa en cool mix som din baby kommer att älska att lyssna på.

Det låter dig perfekt justera volymen för varje ljud så att du kan skapa en fantastisk mix. Med 80 högkvalitativa omgivande ljud, 13 förinställningar, 10 shush-ljud har du mycket att experimentera. Och ja, det finns också en timerfunktion som låter dig ställa in varaktighet. Tack vare stödet från AirPlay kan du stråla musik till din Apple TV eller till och med HomePod.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Baby +

Som förälder har jag haft roligt att hålla reda på utvecklingen av min bebis. Så jag kan säga hur underbar en känsla det är.

Med "Baby +" kan du hålla koll på utvecklingen av ditt lilla barn. Vad som har krävt min uppmärksamhet i den här appen är att den erbjuder dagliga aktiviteter, som du kan göra med ditt barn.

Den veckovisa informationen gör att du enkelt kan ta reda på hur ditt barn utvecklas. Och med de viktigaste föräldraguiderna hjälper Baby + dig att bli en mer informativ förälder.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Parent Cue

Föräldrar har en stor roll att spela i utvecklingen av ett barn. De måste utföra ett antal saker för att se till att deras barn lär sig bra saker och utvecklas som en trevlig person. Och den mest kritiska perioden i ett barns liv är från det att han föds till dess att han examen. Föräldrar har cirka 936 veckor på sig att påverka sina barn och helst forma sitt liv.

Med Parent Cue kommer du att läsa de praktiska sakerna du behöver göra eller säga till ditt barn. Appen räknar också veckorna och fortsätter att vägleda dig om saker du måste göra för att erbjuda ditt barn en bättre utveckling.

Det erbjuder uppmaningar i form av videor, som ditt barn kommer att älska att titta på. Dessutom ger appen också en Phase Cue som låter dig förstå ditt barns utvecklingsfas.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Ovia Parenting & Baby Tracker

Att spåra ditt barns tillväxt är en underbar upplevelse, och med Ovia kommer du aldrig att missa chansen att se hur din älskling fortsätter med livet. Du kan läsa mer än 1000 artiklar skrivna av experter för att veta mer om föräldraskap och barns utveckling.

Ta en titt på checklistorna för milstolpen för att ta reda på de viktigaste sakerna som ditt barn kommer att göra under sitt första år och därefter. Du kan bjuda in vänner att följa ditt barn och spara hela minnen i en familjekalender. Det är inte allt; Du kan också gå med i ett stort samhälle för att interagera med likasinnade och dela din erfarenhet med dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Peekaboo Moments

Peekaboo Moments är känt för att vara en av de mest anmärkningsvärda föräldra-apparna för iOS. Det låter dig registrera ditt barns tillväxt och utveckling. Du kan spara dina barns foton och videor säkert. Skriv ett emotionellt framtida brev till ditt barn och spela in en trevlig ljuddagbok och lägg upp den på ditt barns tidslinje.

Spåra alla barnets speciella milstolpar och dela dem med dina vänner och nära och kära. För att säkerställa att ditt barn är frisk och utvecklas perfekt kan du också jämföra din barns tillväxt med WHO-standarden.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. BabyTime

Det är viktigt att hålla koll på ditt barns aktiviteter för att ta reda på vad det vill eller om det är sjuk. Med BabyTime kan du spela in sömn, amning, blöjbyte, medicin, bad, barnmat och många andra aktiviteter. När du har spelat in olika aktiviteter kan du kontrollera ditt barns tillväxt och se om mängden sömn och mjölk minskar eller ökar.

Med det anpassningsbara diagrammet kan du enkelt övervaka viktiga data. Om du observerar en ovanlig förändring kommer du att kunna identifiera om barnet är sjuk eller vilken typ av förändring det är. Dessutom kommer du också att kunna dela ditt barns aktiviteter med vårdgivaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Boomerang Föräldrakontroll

Boomerang är en pålitlig föräldrakontrollapp som ger dig önskad kontroll över ditt barns enhet. Du kan hålla koll på de appar som ditt barn använder och också blockera de du inte vill att han / hon ska använda.

Ställ in de tillåtna skärmtidsscheman så att barnet inte överanvändar enheten. Spåra hans plats för att säkerställa att han inte går till en plats utan din tillåtelse. Dessutom har appen en inbyggd webbläsare som låter ditt barn surfa säkert på nätet.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Dagens förälder

"Today's Parent" är en nyåldersapp som ger dig allt du vill skämma bort ditt barn. Till exempel kan du ta reda på de smartaste tipsen och knep samt DIY-hantverk. Det finns också massor av underhållande videor för att få massor av leenden till ditt barn.

Kolla in de snabba och lättkokta recepten som kan hjälpa dig att omedelbart vinna ditt söta barns hjärta. Och de intressanta funktionshistorierna håller dig synkroniserad med alla saker som ett barn längtar efter eller behöver växa lyckligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. FBI-barn-ID

Gud förbjude, om ditt barn hittas saknat är det ett förödande ögonblick för alla föräldrar. Tack och lov står FBI Child ID till din tjänst. Du kan ladda upp all viktig information i den här appen. Detaljer som höjd, vikt, ansiktsdrag eller andra identifierare är avgörande för utredande tjänstemän.

Med några få klick kan du fylla i detaljerna och skicka ett mejl till myndigheterna. Dessutom erbjuder FBI några tips för att skydda dina barn. Du kan också kontrollera specifik vägledning om vad du ska göra under de första 48 timmarna om ditt barn saknas.

Det bästa med appen är att din information är säker. FBI har endast tillgång till informationen när du lämnar den i nödsituationer.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. WOW Föräldraskap

Ska du vilja utveckla de perfekta föräldrakunskaperna? WOW Föräldraskap kan vara oerhört hjälpsamt.

Denna app kommer med en omfattande kurs som tar upp ett antal utmaningsföräldrar. Du kan lära dig att sköta och hantera ditt barn (4+) på ett bättre sätt.

Du kommer också att titta på ämnesbaserade videor för att ta reda på hur man perfekt hanterar misslyckanden, distraktioner, tryck och mer. Som ett resultat kommer du inte bara att kunna ge önskad vård och vägledning till ditt barn utan också leva ett stressfritt liv.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Smart föräldraskap

”Smart Parenting” kan göra en avgörande skillnad i att hjälpa dig att bli en bättre förälder. Med hjälp av denna app kommer du att ha en korrekt förståelse för ett barns psykologi. Som ett resultat kan du utveckla en starkare relation med ditt barn.

Ta reda på hur du kan öka ditt barns kognitiva och intellektuella potential. Upptäck också tipsen för att få ditt barn att förstå disciplin och följ det konsekvent. Även om appen är gratis kräver vissa funktioner som en sammanfattning av barn ett köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Jag antar att du har valt en av dessa appar för att öka din föräldraupplevelse, eller hur? Låt mig veta dess namn och de funktioner du har gillat i det.

Missa inte:

  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Coola interaktiva iPad-appar
  • Bästa brädspel för iPhone och iPad
  • Bästa Scrabble-appar för iPhone / iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found