Blogg

Bästa dataräddningsprogramvara för Mac 2021

För att få mer lagringsutrymme på Mac tar vi ofta bort gamla data som vi anser vara värdelösa. För det mesta tar vi av misstag bort några värdefulla foton, videor eller viktiga filer av nyfikenhet för att frigöra lagringsutrymmet och beklagar sedan förlusten. Tja, det är lätt att återställa raderade filer med hjälp av dataräddningsprogramvara.

Om du läser det här inlägget antar jag att du också har några viktiga filer att återställa från din Mac. Så utan att slösa mer tid hoppar vi till listan över de bästa Mac-dataräddningsprogrammen för att få tillbaka dina raderade data.

 1. Stellar Phoenix
 2. Wondershare
 3. Softtote
 4. Remo Recover Mac
 5. uFlysoft
 6. Gör din data
 7. EaseUS
 8. Tenorshare
 9. Amacsoft
 10. iStonsoft
 11. iPubsoft

1. Stellar Phoenix

Stellar Phoenix är ännu en Mac-dataräddningsprogramvara med alla funktioner, men inte begränsad till den. Även om det är lite dyrt kommer det med den extra fördelen att motivera priset. Den här kan återställa data även från en krypterad partition, även om den är lösenordsskyddad. Dessutom stöder den pausen och återupptar funktioner för att fortsätta återställningsprocessen i intervaller.

Slutligen stöder programvaran också att återställa data från CD / DVD.

Pris: $ 99

Köp Stellar Phoenix

2. Wondershare

Med möjligheten att återställa över 550 filformat, inklusive foton, videodokument med mera, har Wondershare egenskaperna att vara bäst bland partiet. Den är också utrustad för att återställa USB-enheter, externa hårddiskar och andra lagringsenheter.

Dessutom är denna Mac-dataräddningsprogramvara ganska enkel att använda och involverar inte rondeller för att hämta förlorade filer. Förutom att det är både riskfritt och kostnadseffektivt har det varit primat för att vara kompatibelt med både Mac och Windows.

Pris: 89,95 $

Köp Wondershare

3. Softtote

Softtote dataåterställning för Mac är en allround, med nästan alla filformat som stöds för att återhämta sig. Det kan också återställa raderad partition, vilket är en extra fördel om du har formaterat din hårddisk med nya partitioner. Sist men inte minst kan du också få en förhandsgranskning av filen innan du bestämmer dig för att återställa den. Programvaran har en testversion gratis med vissa begränsningar.

Pris: $ 69,99

Köp Softtote

4. Remo Recover Mac

Remos Mac-dataräddningsprogramvara har en robust skannmotor som gör att du kan återställa data även i de mest kritiska situationer som tappade volymer eller formaterade volymer på Mac. Den stöder 300+ typer av filer, inklusive dokument, foton, videor och andra filer, och låter dig återställa från Mac-stödda externa enheter som hårddiskar, USB, etc.

Även om den är den dyraste på vår lista, är den här programvaran en go-to, särskilt för företag. Dessutom finns det ett alternativ att prova programvaran innan du köper den.

Pris : $ 179,97 | 69,97 $ för Media-utgåvan

Köp Remo | Köp Media Edition

5. uFlysoft

Detta speciella dataåterställningsverktyg för Mac är mycket dyrare än de två ovan. Den har också alla återställningslägen som bilder, musik, videor, dokument, SD-kortåterställning, återställning av digitalkamera, återställning förlorad / borttagen partition och mycket mer. Jämfört med andra är användargränssnittet för uFlysoft enklare.

Pris: $ 84,95

Köp uFlysoft

6. Gör din data

DoYourData är en fantastisk programvara för att få tillbaka dina raderade data på Mac. Det beror på att det också kan skanna från ett skadat eller skadat filsystem och hjälpa dig att återställa dina filer med bara några få klick. Även om din disk har kraschat på grund av ett virus, är denna programvara till din räddning och återställer nästan all data du har gett upp. Slutligen låter det dig också kontrollera förhandsvisningen innan du faktiskt återställer en fil.

Läs den fördjupade recensionen av DoYourData.

Pris: $ 69,00

Köp DoYourData

7. EaseUS

Om du letar efter fullständig programvara för återställning av din Mac, är EaseUS det perfekta alternativet att överväga. Den har alla funktioner i programvara för dataräddning. Det som skiljer det är de köpalternativ som det erbjuder. Den gratis versionen kan låta dig återställa filer upp till 2 GB, medan pro-versionen kan låta dig återställa obegränsade filer. Om du vill gå ett steg framåt kan du välja en startbar version eller en teknikerversion, som är alldeles för avancerad.

Pris: 89,95 $

Köp EaseUS

8. Tenorshare

Kör du lite på budgeten och behöver också en återställningsprogramvara för din Mac? Titta inte längre än Tenorshare. Programvaran inkluderar återställning av nästan alla filformat och stöder återställning från externa enheter som SD-kort och digitalkameror. Den stöder också en paus / återupptagningsfunktion, och du kan också spara skanningsinformationen från att återställa filerna senare.

Pris: $ 59,95

Köp Tenorshare

9. Amacsoft

Behöver du återställa ett stort antal filer på en gång? Då är Amacsoft dataåterställning perfekt för dina krav. Programvaran stöder batchåterställning, som låter dig återställa raderade / förlorade filer i ett skott utan att välja dem individuellt och återställa dem en efter en. Det stöder också partitionsåterställning och återställning av data från USB-enheter.

Pris: 79,95 $

Köp Amacsoft

10. iStonsoft

iStonsoft dataåterställning för Mac liknar nästan alla återställningsprogram som vi har listat ovan. Dess funktioner och funktioner är också likartade. Den enda stora skillnaden är priset, vilket är relativt billigare. Det bästa är att det också stöder Windows förutom Mac-kompatibilitet.

Pris: $ 59,95

Köp iStonsoft

11. iPubsoft

Denna speciella dataräddningsprogramvara för Mac är avsedd för nybörjare. Helt enkelt på grund av det enkla användargränssnittet. Dessa programvarufunktioner inkluderar återställning av nästan alla filtyper, partitionsåterställning, återställning av data från externa enheter och nästan alla USB-enheter. Om vi ​​pratar om priset är det ganska överkomligt.

Pris: $ 59,95

Köp iPubsoft

Vilken programvara för dataåterställning använder du för Mac?

Medan jag har listat 11 programvaror och var och en har sin egen uppsättning funktioner som motiverar sin prissättning, var mina favoriter från listan Remo för sin förstklassiga kundservice och förmåga att prova innan de köpte. Om du hittar det över din budget vill jag rekommendera Tenorshare för alla grundläggande återställningsfunktioner kostnadseffektivt.

Kolla in nästa:

 • Hur man använder tillgänglighetsgenvägen på iPhone och iPad
 • 10 bästa tillgänglighetstips för iPhone och iPad
 • Så här använder du röststyrning på Mac: den ultimata guiden
 • Så här fixar du Zoom fungerar inte på Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found