Blogg

Bästa iPhone Xs Kickstand-fodral 2021

En av de främsta anledningarna till att jag gillar iPhone Xs mycket är att den är utmärkt för medievisning. Den 5,8-tums ultra-stora OLED-skärmen gör att film tittar på en fantastisk upplevelse. För att stärka mediatiden och njuta av handsfree-upplevelsen till fullo parar jag ihop enheten med ett av de mest känsliga fodral för iPhone Xs kickstand. Det finns många kickstandsfall på marknaden. Medan vissa fall pryder tunn design, har andra mycket skyddande design. Dessutom erbjuder vissa fall två-i-ett-funktionalitet.

1. JETech

Jag gillar JETechs kompakta design som gör en märkbar matchning med iPhone. Tillverkad av mjuk TPU, fodralet är otroligt mjukt och flexibelt.

Med inkluderingen av gummerad konsistens ger fodralet ett säkert grepp. Du kan använda metallstödet för att placera din smartphone i liggande läge för en bekväm medieupplevelse.

Med de förhöjda kanterna har den dubbla kameran och OLED-skärmen ett pålitligt försvar. Dessutom stöds JETech kickstand-fodral av livstidsgaranti.

USP: Imponerande kompakt design

Kolla in på Amazon

2. Vivafree Skyfall-serien

Vill du flagga dina iPhone Xs med lite mer frihet? Om ja, kan Vivafree Skyfall Series vara en riktig affär för dig.

Skalet har en tydlig design som låter din iPhone Xs lysa igenom. Du kan rotera det inbyggda stativet 360 grader för att få önskad betraktningsvinkel. Om du vill förbättra din handsfree-upplevelse i stor tid kan det definitivt uppfylla dina krav.

När det gäller skydd erbjuder Skyfall-serien pålitlig skydd för din enhet både mot fall och repor. Slutligen kommer detta snygga fodral i silver och svart lila.

USP: 360-graders roterbart kickstand

Kolla in på Amazon

3. ZVEdeng

Detta erbjudande från ZVEdeng har en mycket funktionell design. Det bästa med det är det vikbara stativet som låter dig placera din smartphone både i liggande och stående riktning. Om du letar efter mer flexibilitet bör du hålla den under din radar.

När det gäller skydd tror jag att ZVEdeng kan leva upp till uppgiften ganska bra. Du kan lita på att det enkelt avvärjer påverkan. Dessutom erbjuder den också extra skydd för kameran och skärmen.

USP: Hopfällbar kickstand

Kolla in på Amazon

4. Zizo statisk serie

När du pratar om de mest betrodda försvararna för iPhone Xs borde du inte hålla Zizo Static Series-fallet borta från diskussionen. Tja, jag säger det eftersom jag har provat händerna på det här fallet och tyckte att det var extremt hållbart.

Det dubbla höljet som drivs av hård PC och mjuk TPU ger det styrkan att överleva stötar. Tack vare den slagtåliga designen ger fodralet skydd av militär kvalitet. Slutligen kommer Static Series i sju attraktiva färgkombinationer inklusive guld / svart, svart / blå och mer.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. Resväska Unicorn Beetle Pro

Skulle du tänka dig att göra det maximala skyddet är "Supcase Unicorn Beetle Pro" den du bör tänka på. Detta fall har en extremt robust profil som enkelt kan överleva stötar.

Alla fyra hörn har förstärkts för att ge väskan att sprida chock. Du kan använda bältehöljet för att klippa din iPhone med en väska för bekväm bärning.

När du inte behöver höljet kan du ta bort höljet. Du kan också använda bältesklämman som kickstand för landskapsvisning. Dessutom kommer detta fall med ett skärmskydd för att skydda OLED-skärmen mot repor.

Du kan få 10% rabatt genom att tillämpa kampanjkod : geek10

USP: Militärt skydd

Kolla in på Resväska

6. i-Blason Armorbox

i-Blason "Armorbox" har en muskulös profil för att erbjuda iPhone Xs allroundskydd. Den robusta bakpanelen i kombination med den stötdämpande ramen ger maximal hållbarhet.

Väskan har de förstärkta hörnen för att ge ytterligare försvar till enheten. Du kan använda den avtagbara bältesklämman för att fästa din smartphone med din ryggsäck för att enkelt bära enheten.

Vid behov kan bältehöljet också fungera som ett praktiskt kickstand för en bekvämare landskapsvisning. Dessutom kommer Armorbox med skärmskydd för att skydda skärmen från repor.

Precis som Supcase kan du använda samma kampanjkod , geek10 för att få 10% rabatt.

USP: Robust konstruktion

Kolla in i-Blason

7. Bemz Depot

Vad sägs om att lägga till lite patriotism i ditt fall? Med USA-flaggdesign ser "Bemz Depot" riktigt cool ut.

Väskan har ett otroligt solid yttre skal för att sprida slag. Den mjuka inredningen gör det möjligt att hålla skrapor borta. På grund av huvudsakligen pansarstrukturen erbjuder fodralet ett certifierat försvar mot smarttelefonen.

Dessutom ger knapparna taktil återkoppling, och utskärningarna verkar vara ganska på plats.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

8. Spigen Ultra Hybrid S

Den här är grundad för de människor som vill att deras iPhone ska vara allas ögon! Med ultraklar design säkerställer fodralet att din smartphone fortsätter att vara i rampljuset.

Med tillstånd av hybriddesignen erbjuder "Ultra Hybrid S" också tillförlitligt skydd för smarttelefonen. Trots att den har dubbla lager, ser den ganska tunn ut.

Dessutom pryder metallstativet inte bara sin stil utan berikar också medieupplevelsen. Dessutom finns Ultra Hybrid S i endast två färger: kristallklar och jet svart.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

9. Spigen Tough Armor

Bli inte förvånad över att se ännu ett kickstand-fodral av högsta kvalitet i uppställningen från Spigen. Detta varumärke är känt för att producera mycket märkbara iPhone-fodral.

Till skillnad från "Ultra Hybrid S" har "Tough Armor" en något mer skyddande design. Den solida konstruktionen har luftdämpad teknik för att sätta utmaningen från otäcka droppar i schack.

Utöver skyddet kommer detta fodral med en slät inredning för att fästa runt enheten obefläckat. Det finns en utskärning på baksidan så att Apple-logotypen lyser elegant. Dessutom kommer Tough Armor i fyra färgalternativ inklusive gunmetal, rodnad guld, satinsilver och matt svart.

USP: Luftdämpad teknik

Kolla in på Amazon

10. ESR

Jag satte ESR kickstand-fodralet i nivå med det allra bästa. Välsignad med en snygg hybriddesign som inte bara ser bedårande ut på iPhone Xs utan också ger den det nödvändiga försvaret från oväntade droppar.

Den snygga profilen har greppiga sidor som minskar risken för oavsiktlig glidning. Du kan använda det medföljande stativet för att få ut det mesta av din Game of Thrones Series i önskad vinkel.

Stödet för trådlös laddning gör ESR ganska bra för regelbunden användning. Ännu bättre är de fem färgalternativen som klart, silver, svart, rosa och genomskinligt bra för att hitta en perfekt matchning för enheten.

USP: Bedårande hybriddesign

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Ditt föredragna val?

Förutsatt att du har valt ett snyggt fodral till din iPhone. Är det bra på att erbjuda kompromisslöst skydd eller utformat för att hålla din smartphones elegans intakt? Jag skulle gärna veta något om ditt val.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
  • Bästa iPhone Xs läderfodral
  • iPhone Xs ringhållare
  • Bästa iPhone Xs-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found