Blogg

Bästa iPhone-appar för självförsvar 2021

Din iPhone kan förvandlas till livräddningsgadget om du har rätt verktyg inställda. Du kan inte bära vapen hela tiden, men du bär din smartphone. Med massor av iPhone-självförsvarsappar tillgängliga kan du lära dig den välbehövliga tekniken för att skydda dig själv. Du kan också använda din iPhone för att omedelbart varna andra om hjälp. Så, om du vill kämpa för gator för att försvara dig själv eller skicka Emergency SOS för hjälp, har vi dig täckt. Låt oss dyka över för att utforska de bästa försvarsapparna! 

1. Mastering Taekwondo

Strävar du efter att få det svarta bältet utan att behöva gå med i en klass? Om svaret är ja, kolla in Mastering Taekwondo. Denna självförsvarsapp för iOS har en komplett kurs från det vita till svarta bältet.

Tack vare 3D-modelleringen med HD-upplösning är alla övningar ganska enkla att följa. Så du kan träna dem hemma och lära dig konsten att inte bara behärska Taekwondo utan också att försvara mot goons. Och det utan att behöva köpa någon gymutrustning!

Även om Mastering Taekwondo är tillgängligt gratis, måste du gå månadsvis ($ 9,99) eller årligen ($ 59,99) för att planera för att låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Boxx

Boxx är en utmärkt kombination av boxning, cardio, styrka och yoga. Appen erbjuder en rad användbara träningspass för att förbättra din styrka och uthållighet. För att säkerställa att du följer alla tekniker ordentligt erbjuder appen handledningsvideor med instruktioner.

Du kan ladda ner videor för att titta på dem offline och fortsätta träna utan avbrott. Dessutom kommer appen med en 14-dagars gratis testperiod efter det att du måste prenumerera på $ 9,99 per månad eller $ 99,99 prenumeration för att fortsätta.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Marin kampsport

Det är den amerikanska utbildningshandboken för marinkorps, som kan vara oerhört användbar för enskilda marinister, enhetsledare och nära stridsinstruktörer. Nära strid är striden mellan två eller flera personer som inkluderar beväpnade och obeväpnade såväl som dödliga och icke-dödliga stridstekniker.

Du kan lära dig alla grunderna i nära strid. Ta reda på vad som är rätt sätt att slåss med dödliga och icke-dödliga vapen. Det har också ett viktigt kapitel om markkamp. Dessutom har denna självförsvarsapp också 15 konditionsräknare för att du ska kunna räkna snabbt.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

4. Karate-träningsprogram

Lust att lära sig karate? Välj "Karate Training Program" för att hjälpa dig att behärska karate. Det spelar ingen roll om du är proffs eller nybörjare; appen kan vara till stor hjälp för båda.

Det ger ett antal träningsprogram och självförsvarstekniker. Baserat på ditt behov kan du anpassa varje övning. Kolla in HD instruktionsvideor för att förhandsgranska och lära dig träningstekniker. Så titta på alla dessa viktiga videoklipp och öva på teknikerna för att ge ett passande svar på de som är på väg att möta dig.

De grundliga instruktionerna om varje försvarsteknik är mycket avgörande, särskilt när du är i början. Åh ja, appen erbjuder också ljudvägledning för att säkerställa att du alltid är på banan!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Hand-till-stridsträning

Vill du finslipa skickligheten med kampsportstekniker när du slåss på nära håll? Denna app kan visa sig vara till stor hjälp för dig.

Laddad med flera program ger appen en detaljerad förklaring av alla tekniker som hjälper dig att skydda dig mot brutala attacker och också motverka dina fiender.

Förutom att hjälpa dig att förbättra din kampsport skicklighet, kan appen också hjälpa dig att stärka din fysiska kondition genom att isolera de muskelgrupper som används när du slåss eller försvarar dig själv. Därför kan du inte bara behärska dessa fantastiska tekniker utan också bygga en robust kropp som är tillräckligt stark för att ta tjuren vid hornen!

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Dynamic Self Defense Academy

Den här appen är en one-stop-shop för att lära sig olika försvarskonster. Du kan lära dig Krav Maga, självförsvar, brasiliansk Jiu-Jitsu, boxning, brottning, kickboxning, judo, kampsport, yoga och mer. Genom att trycka på en enda knapp kan du boka din utbildning i många discipliner. Boka din träning enligt ditt intresse och schema.

Pris: Gratis

Ladda ner

Emergency SOS iPhone Apps

Låt oss kolla in några av de finaste apparna som låter dig varna andra med din iPhone.

7. ADT Go

ADT Go är en personlig säkerhetsapp som du också kan använda för din familj. Även om appen är gratis måste du prenumerera på dess premiumtjänster för att kunna använda alla funktionerna. En anmärkningsvärd egenskap hos ADT Go är SOS Emergency Response; Du kan använda den här funktionen när du känner dig osäker någonstans. När du trycker på den här knappen kommer ett beredskapsteam att kontakta dig.

De andra två funktionerna är delning av familjeplatser och rapporter om säker körning. Medan den förra gör det möjligt för dig att hitta var dina familjemedlemmar befinner sig, berättar den senare om dina tonårsbarns körbeteende. Om din son eller dotter överskrider eller använder en telefon under körning får du omedelbart ett meddelande på din telefon Läs hela recensionen.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Noonlight - tidigare SafeTrek

Noonlight är ett enkelt och genialt sätt att varna polisen när du känner dig osäker. Du håller knappen Safe tills du känner dig säker. Om du släpper knappen i händelse av fara skickar appen ut en SOS tillsammans med platsinformation (kontinuerligt övervakad via din iPhone) på tio sekunder. Du kan inaktivera varningen om du vill - inom tio sekunder - genom att ange en PIN-kod. Appen är en av de mest minimala säkerhetsapparna. Läs hela recensionen av Noonlight.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Röd panik-knapp

I en nödsituation är det viktigaste att snabbt och enkelt skicka den information som behövs till berörda släktingar. Och “Red Panic Button” låter dig göra just det.

Med den här appen kan du ställa in ett paniknummer eller e-postadress, och din enhet kommer att skicka ett meddelande som innehåller din adress och plats. Det låter dig också skicka ett inspelat meddelande till din utsedda e-post. Dessutom gör Twitter-integration det mycket lättare att snabbt informera dina vänner och följare om alla händelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. SKICKA HJÄLP

“SEND HELP” är ännu en mycket effektiv SOS-nödapp. Du kan använda den för att skicka SMS och e-postmeddelanden till förvalda nödkontakter. Det låter dig använda separata kontakter för SMS och e-post.

Förutom att du kan meddela din familj eller vänner direkt, låter appen dig också lägga upp din plats på Facebook och Twitter med bara ett klick på en knapp. Idag kan du se tillägget att starta appen och skicka dina varningar snabbt.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. SOS globala nödnummer

Ingen vet när olycka kan komma. Det är därför det alltid betalas för att vara helt beredd att möta det.

Med den här appen har du snabb tillgång till nödnummer i alla länder. Det kan komma mycket användbart under din resa. Den får automatiskt reda på vilket land du befinner dig i. Och baserat på din plats dyker det upp nödnummer på skärmen.

Dessutom fungerar denna nödsituation SOS-app även offline så att du aldrig fastnar i problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. SOS!

Istället för att förlita sig på ett callcenter använder My SOS Family ett automatiskt system för att skicka varningar till din familj, kollegor eller vänner när du är i nöd. Appen använder automatiserade samtal, SMS eller e-post när SOS utlöses; en användare ska trycka på en knapp och allt annat tas om hand av appen.

Du kan anpassa varningen genom att lägga till ett meddelande i SOS-varningar. Om du inte kan skriva ett meddelande kan du använda Siri för att skicka varningar utan att låsa upp din iOS-enhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Vad sägs om den inbyggda "Emergency SOS" på iPhone?

Det senaste iOS-ekosystemet har en inbyggd Emergency SOS så att du snabbt kan varna dina vänner om hjälp. Följ den här fullständiga guiden för att aktivera och använda Emergency SOS på iPhone.

Din favorit självförsvar app?

Så det här är mina mest betrodda självförsvarsappar för iOS! Jag hoppas att du också har gillat dem. Saknas någon av dina favoritappar från den här speciallistan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa viktminskningsappar för iPhone och iPad
  • iPhone och iPad Yoga Apps
  • Bästa Sleep Tracker-appar för iPhone och iPad
  • Använd Cardio Fitness på iPhone och Apple Watch (Fitnessguide)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found