Blogg

Encased iPhone Xs Max-fodral

Livet är fullt av oväntade utmaningar. Medan jag har tränat min kropp för att möta dessa svåra möten är min iPhone Xs Max inte förberedd för några olyckor. Tack och lov kan jag skydda min premiumenhet med några tunga fodral. Jag har fått fem robusta fodral från Encased för iPhone Xs Max. Här är min förstahandsupplevelse med Encaseds fodral för iPhone Xs Max.

Alla de fem fallen gav mig olika erfarenheter när jag använde dem. Observera att den robusta profilen och de solida materialen har accentuerat styrkan i Encased-fodral. Till en viss grad kanske dessa fall inte ser trevliga ut för dina ögon, men sedan är de gjorda för att skydda din telefon.

# 1. UG Armor Hybrid

Två funktioner i detta fall behöver särskilt nämnas: ultragrepp och tunn profil. Encased har tillverkat detta Nova Grip-fodral för användare som lever livet med full gas. Titta på den yttre ytan av detta fodral, som pryder en grov profil. Det ger dig ett fast grepp och glider aldrig av din handflata. Dessutom sticker TPU-utsidan fast på ditt skrivbord eller någon annan blank yta.

För det andra är det tunn profil. Encased har framgångsrikt upprätthållit smalheten i detta fall, vilket är otroligt starkt. Den fickvänliga designen gör att du kan hålla din phablet i fickorna.

USP: Halkskyddad matt yta

Kolla in på Amazon

# 2. SlimShield

Styrka och tunnhet är höjdpunkterna i det här fallet hämtat från SlimShield-serien av Encased. För robusthet har Encased använt förstärkt polykarbonatram med solid kärna som skyddar din telefon från alla sidor och hörn. För skärmtäckning har Encased upphöjda framkanter.

Den smala ergonomiska designen betonar telefonens tunna profil. För att göra det mer praktiskt har Encased lämnat knapputskärningarna öppna så att du snabbt kan trycka på volymknapparna och strömbrytaren.

USP: Utskärningar med öppen knapp

Kolla in på Amazon

# 3. Avslöja

Naturligtvis vill du visa din stolta besittning för andra. Men då måste du skydda den från repor, droppar och bucklor. Reveal-serien från Encased uppfyller båda dessa syften. Detta genomskinliga fodral skyddar din enhet och avslöjar den verkliga skönheten i din telefon. Hardbacken är gjord av polykarbonatpanel för att skydda din telefon från repor.

Förutom att den ergonomiska profilen visas är detta fodral kompatibelt med trådlös laddning. Placera bara din iPhone på laddningsplattan och koppla av. För att titta på videor och foton finns ett kickstand monterat på fodralet.

USP: Smal och ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 4. Rebel Armor

Upplev kraftfull prestanda från detta bältesklämhölsterfodral. I sin Rebel Armor-serie innehåller Encased fodral som pryder muskelprofilen. Med färre estetiska element är det här fodralet skyddslöst skydd för din iPhone Xs Max. Detta robusta fodral är gjord för människor som lever ett extremt energiskt liv, fullt av hårt arbete.

För din bekvämlighet finns det en vridbar klämma som roterar 180 grader. Du kan antingen stoppa denna bältesklämma vertikalt eller horisontellt. Om du inte vill använda bältesklämman, ta bort den med dess övre spärr.

USP: Starkt dubbelskiktsskydd

Kolla in på Amazon

# 5. Falcon Armor

Om du köper ett Falcon Armor-fodral köper du sinnesro för dig själv. Din iPhone Xs Max är helt skyddad av 360-graders stötdämpande TPU-stötfångare som används av Encased. Den kristallklara baksidan visar din nya iPhone.

Tuff inre skal och stötdämpande TPU bildar dubbla lager av skydd. Även om du tappar telefonen av misstag bör du inte bry dig om skadorna. Den främre läppen är 1,2 mm, vilket ger din telefon tillräckligt höjd för att skydda pekskärmen.

USP: Lätta tryckknappar

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut…

Encased presterar efter användarnas förväntningar. Varumärket är känt för att göra robusta fodral, som kan monteras på bältesklämhölster. Denna samling av fem ärenden är avsedd för olika situationer och omständigheter. Du kan antingen välja en eller alla baserat på dina krav.

Du kanske vill utforska fler fall:

  • Bästa iPhone Xs Max ärmar
  • Tunnaste iPhone Xs Max-skal
  • Bästa iPhone Xs Max-kompatibla fodral för trådlös laddning
  • Bästa iPhone Xs Max vattentäta fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found