Blogg

Bästa utvärderingsappar för iPhone och iPad 2021

Lärare spelar en viktig roll i utformningen av barnens framtid. De utbildar inte bara studenter i olika ämnen utan utvärderar också deras prestationer med jämna mellanrum. Om din skola ger dig en iPad för att bedöma elevernas prestationer kan du använda några utvärderingsappar på din surfplatta. Kontrollera den här listan över bästa iPad-appar för bedömning. Bedömningsapparna gör det möjligt för lärare att samla in information och övervaka elevernas lärande. Därefter kan lärare använda informationen i realtid för att göra ändringar i sin undervisning. Dessa appar är särskilt användbara när det finns en enda iPad i klassrummet och cirka 20 udda elever.

1. ZipGrade

ZipGrade är den bästa appen och frågesporttävlingar körs i klassrummet. Lärare kan använda iPad-kameran som en skanner för att skanna OMR-arket (Optical Mark Recognition) och beräkna poängen.

För att skicka resultaten till skolmyndigheterna kan lärare exportera resultaten som en PDF och ett läsbart excelblad. Den medföljande webbplatsen är användbar för att ladda upp och hantera all data.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Nearpod

Genom att använda Nearpod kan lärare skapa enkäter, ställa MCQ: er och öppna frågor till sina elever. Interaktiva presentationer och realtidsbedömning är två uppenbara funktioner i den här appen. Rita Det skiljer sig från andra funktioner eftersom det gör det möjligt för eleverna att rita på alla bildlärare som skjuter ut till sina iPads.

Nearpod hjälper lärare att skapa nya bilder eller så kan de konvertera sina PowerPoint-, Google Slides- eller PDF-filer till Nearpod-presentationer. Lärare skulle gärna utforska ett rikt bibliotek med mer än 6000 färdiga lektioner från kända lärare och förläggare.

Pris:  Gratis

Ladda ner

3. Snabbnyckel Mobile Grading App

Denna mobilbetygsapp lanserades på Kickstarter av 250 lärare. Quick Key är extremt populärt bland lärare eftersom appen inte kräver något nätverk och en enda skärm ger dig full frihet att utföra olika uppgifter. Nu hoppar inte mer mellan olika skärmar.

Appen är designad av en lärare som har 15 års klassrumserfarenhet och ger alla lärare möjlighet att utforska kreativa sätt att undervisa olika ämnen för studenter.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Examensläsare-optisk testbetyg

Att appen stöder fem till 200 frågor och två till sju val gör det till första valet för många lärare och lärare. Till skillnad från andra utbildningsappar ger Exam Reader dig horisontella och vertikala ark.

Lärare kan publicera tentor och studenter kan betyga sig själva för att kontrollera deras prestationer bland andra deltagare.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. ThinkFluency

ThinkFluency hjälper lärare att bedöma elevernas läsförmåga. Appen fungerar på ett enkelt sätt: lärare kan välja vilken elev som helst från klassen; ge honom / henne ett stycke att läsa (de kan ta en kopia från webbplatsen); medan eleven läser ett avsnitt kan lärare trycka på för att markera misstag.

Du ska inte använda någon penna, papper eller stoppur. När du har laddat ner appen kan du börja använda dess funktioner på några minuter.

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. Edpuzzle

Video är det mest effektiva sättet att undervisa elever. Edpuzzle gör det möjligt för lärare att leverera videor i sitt klassrum. Eftersom visuella minnen är kraftfullare vill eleverna interagera med sina lärare om flera ämnen. Ljudanteckningar och frågor gör sessionen mer interaktiv.

För studenter kan de ladda ner den här appen på sina iPads för att ladda upp videouppgifter av lärare. Detta är ett av de modernaste sätten att undervisa och lära sig alla ämnen i alla betyg.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Bedömning Plus

Verbal elegans är en av de viktigaste inlärningarna eleverna måste möta i grundskolorna. Assessment Plus kan hjälpa lärare att skapa ordbankalternativ som kan användas flera gånger.

Med sitt rika ordförråd kan eleverna uttrycka sina idéer och tankar effektivt i skolan och hemma. En självsäker elev kan leverera lysande prestationer i gruppdiskussioner, tal och tävlingar.

Pris: $ 39,99

Ladda ner

8. iReporting-app

Lärare kan nu skriva skolrapporter på ett bättre och snabbare sätt genom att använda iReporting-appen. Genom att använda sin iPad eller iPhone kan lärare generera interims-, slutet av termin och årsskiftesrapporter för flera elever.

Den intuitiva appen gör det möjligt för lärare att snabbt avsluta rapportskrivningen och hantera sin tid i andra produktiva aktiviteter.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Wabisabi: lärande förstärkt

Det bästa med Wabisabi är ett globalt klassrum. Med den här appen är global lärande i din handflata. Du kan ansluta till vilken klass som helst i världen för att lära dig tillsammans och lära dig om varandra.

Detta hjälper dig verkligen att lära dig bättre när du ansluter dig till globala lärare och lärare med rik kunskap om olika ämnen.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Socrative Teacher

Med Socrative kan lärare engagera, bedöma och anpassa sin klass. Det är en app för att starta formativa bedömningar av studenter genom frågesporter, snabba frågeställningar, utgångsbiljetter och rymdlopp. Appen kan betygsätta, sammanställa och tillhandahålla visuella resultat från eleverna; vidare kan lärare upptäcka möjligheter för nödvändiga instruktioner för sina elever.

Lärare måste registrera sig för ett Socrative Teacher-konto för att komma igång med den här appen. De kan ansluta sina Socrative-konton till andra Socrative-appar. För studenter erbjuder Socrative ett unikt rum för att öppna sina appar för att kommunicera med lärare.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är alla vänner!

Loggar ut…

När skolor antar smarta klasspolitiker över hela världen måste lärare vara på nivå med den senaste tekniken och innovationerna. Bedömningsappar kan hjälpa lärare att få kontakt med sina elever och föräldrar. Det är ett smart sätt att kommunicera och förbättra elevernas prestationer i klassen.

Missa inte:

  • iPad-appar för lärare: Designade för moderna lärare
  • Bästa barnappar för iPhone och iPad
  • Kodningsappar för iPhone och iPad för barn
  • Bästa iPhone- och iPad-appar för onlinekurser: Lärandet slutar aldrig

Vilken bedömningsapp vill du använda? Dela din feedback med i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found