Blogg

Bästa trådlösa laddningsstativ för iPhone Xs Max och XR

Nyligen, när jag sammanställde de nödvändiga tillbehören för iPhones från 2018, stötte jag på några av de finaste trådlösa laddningsstationerna som är utformade för att fungera med iPhone Xs Max, Xs och XR. Bortsett från att pressa enheten säkert, ger de en förbättrad handsfree-upplevelse för att förbättra din FaceTime eller titta på film.

Funktionerna som jag har se till att kolla in i följande trådlösa laddare är den välbyggda designen och möjligheten att erbjuda en effektiv laddningslösning. Dessutom har jag säkerställt att de måste erbjuda förbättrade betraktningsvinklar. Är de tillräckligt bra för att möta din efterfrågan? Låt oss gå igenom sammanställningen för att ta reda på de mest effektiva trådlösa laddningsställen för din enhet!

# 1. Anker PowerPort Wireless 5-stativ

När det gäller att producera förstklassig docka för iPhone har Anker länge varit ett pålitligt namn. Och “PowerPort Wireless 5 Stand” har alla kvaliteter att vara ditt premium trådlösa laddningsställ.

Det jag gillar mest i den här laddaren är den välbyggda designen. Det låter dig placera din smartphone både vertikalt och horisontellt. Så du får en bättre betraktningsvinkel när du tittar på media.

När det gäller laddning driver den din enhet snabbt och skyddar den också mot vanliga faror som kortslutning. Dessutom kommer PowerPort Wireless 5-stativ med 18 månaders garanti.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

# 2. Belkin Boost Up

Belkin är känd för att producera exceptionellt effektiva laddare för iPhone. Och dess "Boost Up" är grundad på att vara mycket kompetent och fungerar inte bara med iPhone utan också med många Android-enheter.

Du kan använda den här dockningsstationen för att placera din iPhone inte bara i liggande men också i stående läge för att få bättre synvinklar. På grund av den halksäkra mattan förblir den stadigt medan du håller enheten.

När det gäller säker laddning skyddar Boost Up din smartphone mot alla vanliga faror. Slutligen kommer denna högkvalitativa laddare med en pålitlig tre års garanti.

USP: Snabbladdning

Kolla in på Amazon

# 3. SENZLE

Nog om bara iPhone-stativet? "SENZLE" kan vara ett bra val om du vill ha en komplett laddare för inte bara din iPhone utan även Apple Watch och AirPods.

Med de inbyggda två spolarna låter den här mångsidiga dockningen dig ladda din enhet i flera riktningar. Den mjuka dockningen säkerställer att din smartphone sitter på laddaren.

Den stöder också nattduksläget så att du kan använda din smartwatch som en praktisk väckarklocka. Den halksäkra mattan ger den den mycket krävda stabiliteten och hjälper den att förbli stabil på en plan yta. Ännu bättre, du väljer SENZLE i ett par fina färger: svart och det ständigt lysande silver.

USP: Laddningssystem för flera enheter

Kolla in på Amazon

# 4. SurgeDisk

Detta erbjudande från SurgeDisk är upp till uppgiften från alla aspekter. Det bästa med denna Qi-laddare är förmågan att arbeta med de flesta fall. Därför behöver du inte ta av locket från din enhet innan du sätter det på laddningen.

Den är gjord för att sova vänligt och ljuder inte medan den pressar designen. Lysdioden släcks automatiskt efter 10 sekunder så att du kan sova utan störningar. Dessutom driver den din iPhone snabbt och med nödvändig säkerhet.

USP: Sovvänligt

Kolla in på Amazon

# 5. Conido

Ännu en trådlös laddningsdocka som syftar till att hålla din iPhone, Apple Watch och AirPods perfekt organiserade. Docken verkar vara väldigt robust och håller dina enheter i önskad vinkel. Därför kan du enkelt interagera med dina enheter.

Införandet av dubbla spolar gör det till en användbar laddare, så att du kan placera enheten i önskad vinkel. Ännu bättre, du kan också justera höjden för att öka din visning ytterligare. När det gäller färger finns Conido i flera varianter: rosa, vit och svart.

USP: Justerbar höjd

Kolla in på Amazon

# 6. RAVPower

Vad som skiljer RAVPower från den vanliga dockan är möjligheten att leverera snabb laddning med maximal säkerhet. Med den avancerade temperaturkontrolltekniken sprider den värmen 15% snabbare. Därför förblir din enhet cool medan den laddas.

Dessutom skyddar den din X-serie iPhone mot flera vanliga hot som överladdning, överström, överspänning och mer. Och LED-lampan säkerställer att du enkelt kan spåra laddningsstatus. När det gäller hållbarhet är RAVPower redo att vara en långvarig följeslagare för din smartphone.

USP: Avancerad temperaturkontrollteknik

Kolla in på Amazon

# 7. OLVOO

Villig att gå en stor offbeat? Du ska inte leta längre än OLVOO. Den är huggen av naturligt bambuträ och har en slät yta. Möjligheten att starta iPhone, AirPods och Apple Watch gör det till en arrangör.

När det gäller laddning gör OLVOO ett ganska bra jobb. Precis som de flesta av sina motsvarigheter är den också laddad med dubbla spolar så att din enhetsanvändning förblir en trevlig upplevelse.

USP: Konstruktion av bambuträ

Kolla in på Amazon

# 8. PEMENOL

Detta universella trådlösa laddningsställ från “PEMENOL” är oöverträffat när det gäller effektivitet. Tillverkad av högkvalitativt PC och ABS-material, det är extremt robust. Så du kan lita på att den lätt tål stötar.

Den solida basen ger den nödvändiga stabiliteten så att det inte blir någon fumling. Dessutom kan den leverera snabb laddning till både din klocka och iPhone med maximal säkerhet. En annan anmärkningsvärd funktion är värmeavledningsdesignen som förhindrar att smarttelefonen överhettas.

USP: Design för värmeavledning

Kolla in på Amazon

# 9. CHOETECH

CHOETECH presenterar en av de bästa trådlösa laddningsställen för iPhone. Funktionerna som har gjort att jag vill ha den här laddaren är den raffinerade designen.

Den har två inbyggda spolar så att du kan ladda din smartphone i flera positioner. Därför placerar du din smartphone inte bara i liggande läge utan också i stående läge. Om du gillar att titta på media handsfree kommer du verkligen att uppskatta denna funktionalitet.

LED-indikatorn gör det lättare att spåra laddningsstatus. Eftersom det är sömnvänligt kommer din sömn inte att störas.

USP: Två inbyggda spolar

Kolla in på Amazon

# 10. ODELENWA

En trådlös laddningsdocka som är så märkbar som “ODELENWA” borde vara vid din radar. Stativet har en liten fot så att det inte tar mycket plats på ditt skrivbord.

Dockan är redo att hålla både din Apple Watch och iPhone igång. Med tillstånd av det överlägsna skyddssystemet; det laddar dina enheter med den väsentliga säkerheten.

Så det är ingen fråga om överström eller liknande faror som skadar din iPhone eller klockan. Bortsett från detta stöds ODELENWA av ett års garanti.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 11. LK

Enkelt uttryckt, LK: s trådlösa laddningsdocka har alla funktioner för att vara din pålitliga laddare. Det ser lite robust ut och levereras med den släta dockan. Din smartphone kommer att njuta av mjukdockans komfort medan den laddas.

Precis som många av sina motsvarigheter låter den dig slå på din enhet i önskad riktning. Med LED-indikatorn till ditt förfogande kan du enkelt kontrollera enhetens strömstatus. Dessutom har den en antislipmatta för att hålla fast medan du håller enheten.

USP: Robust design

Kolla in på Amazon

# 12. DINTO

Jag ser på “DINTO” som en skicklig trådlös laddare. Det håller allt enkelt och låter dig ladda Apple Watch och iPhone bekvämt.

Det breda laddningsområdet blir till stor hjälp när du vill fortsätta komma ikapp dina favoritflickor även när enheten startas. Det avancerade säkerhetsskyddet och temperaturkontrollen tillåter inte skurkar som överhettning att skada din smartphone och klockan.

Robust konstruktion spelar en viktig roll för att hjälpa den att överleva mindre stötar. Förutom hållbarhet finns DINTO i ett par snygga färger: svart och vitt.

USP: Avancerat säkerhetsskydd

Kolla in på Amazon

# 13. NANAMI

NANAMI har kryssat av nästan alla lådor för att vara en av mina favoritladdare för trådlösa laddningar. Dessutom gör de fyra och en halv stjärnorna av mer än 2000 kundrecensioner det mycket märkbart.

Den robusta konstruktionen gör att den kan överleva enstaka stötar. Med närvaron av två inbyggda spolar gör det att du kan slå på enheten i önskad vinkel.

Tack vare de flerfärgade LED-indikatorerna är det aldrig så mycket att spåra strömstatus. Ännu viktigare, det laddar din enhet tyst så att du fortsätter att sova lugnt.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

Så det här är mina bästa laddningsställen. Förhoppningsvis har du hittat dem tillräckligt bra för att uppfylla dina krav.

Din favorit trådlösa laddningsdocka?

Jag tror att alla ovanstående laddare är fullt utrustade för att vara en långsiktig möjlighet för din enhet. De är mycket hållbara och ger också effektiv laddning. Får jag veta vilken av dem som håller din enhet igång?

Du kanske också gillar:

  • Trådlösa kraftbanker för iPhone Xs Max, Xs och XR
  • Bästa billaddare för iPhone Xs Max, Xs och XR
  • Bilfästen för iPhone Xs Max, Xs och XR
  • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone Xs Max, Xs och XR
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found