Blogg

Hur extraherar du meddelanden från din iPhone-säkerhetskopia

Medan iCloud gör det enkelt att hämta meddelanden på din iPhone när det behövs, ger det inget sätt att bara extrahera meddelanden från din iPhone-säkerhetskopia för framtida referens. Till exempel, om du vill få en kopia av dina tidigare konversationer för att spara på din dator som ett minne? Det finns flera verktyg från tredje part som gör det enkelt att exportera textmeddelanden från din iPhone till olika filformat som pdf eller txt. Så låt oss kolla in alternativen.

  • Hur extraherar du textmeddelanden från iPhone-säkerhetskopiering med iExplorer
  • Bästa verktygen för att exportera meddelanden från iPhone 2020

Hur extraherar du textmeddelanden från iPhone-säkerhetskopiering med iExplorer

Steg 1. Först ladda ner och installera iExplorer på din Mac eller Windows-dator.

Steg 2. Anslut din iPhone till din dator med en USB-kabel och öppna iExplorer.

Steg 3. I Device Översikt skärmen genom att klicka på Data fliken

Steg 4. Klicka nu på Meddelanden .

Steg 5. Om du inte har skapat en iTunes-säkerhetskopia ännu på den dator du är ansluten till kommer du att bli tillfrågad om du vill göra en (välj Ja). Om du redan har en iTunes-säkerhetskopia (minst 24 timmar gammal) frågar iExplorer om du vill använda Last Backup eller Refresh för att skapa en ny.

Steg 6. När iTunes-säkerhetskopieringen är klar laddar iExplorer dina meddelanden på skärmen. Du kan välja en konversation i den vänstra panelen och använda ikonerna högst upp för att filtrera efter datumintervall, visa bilagor etc.

Steg 7. I konversationsrutan kan du välja att exportera hela chatten . Eller så kan du välja specifika meddelandebubblor att exportera.

Steg 8. Längst ner på skärmen finns det ett alternativ att exportera alla konversationer.

Du kan välja att exportera textmeddelanden från iPhone-säkerhetskopiering till olika filformat som PDF, TXT eller CSV. Bäst av allt, det här verktyget är gratis att prova.

För fortsatt användning måste du dock köpa produkten för $ 39,99 från macroplant.com

Alternativt finns det några andra verktyg som också låter dig extrahera textmeddelanden från en iPhone-säkerhetskopia. Låt oss ta en titt.

Bästa verktygen för att exportera meddelanden från iPhone 2020

# 1. iBackup Viewer

Den gratis versionen av iBackup Viewer låter dig exportera meddelanden och kontakter till PDF-filer. Det stöder också att spara foton och videor från meddelanden.

För avancerad funktionalitet kan du få Pro-versionen som låter dig spara meddelanden som txt- eller csv-filer. Det stöder också att spara meddelanden från WhatsApp samt anteckningar och foton. Ett bra allt-i-ett-verktyg för säkerhetskopiering.

Pris: 39,95 $

Köp nu

# 2. PhoneView

Visa, exportera och skriva ut alla dina iPhone-meddelanden, WhatsApp-meddelanden och annan information med PhoneView. Du kan se och söka i dina texter inklusive bilder och videomeddelanden, även när din iPhone inte är ansluten till din Mac.

Vidare låter detta verktyg dig exportera dina meddelanden som PDF-filer. Den är full av andra fantastiska funktioner som automatisk säkerhetskopiering av dina meddelanden när din iPhone upptäcks, plus tillgång till dina röstmeddelanden och samtalsloggen.

Pris: 29,95 $

Köp nu

# 3. CopyTrans-kontakter

Spara och säkerhetskopiera dina iMessages-, WhatsApp-, Viber- och Line-konversationer med det här användbara verktyget. I likhet med andra alternativ extraherar den också alla bilagor som foton, videor, GIF, röstmeddelanden och mer.

För din bekvämlighet kan du exportera meddelandena i olika format som PDF, Word, Excel, vanlig text, CSV eller HTML. Detta gör det enkelt att läsa, skriva ut och dela dessa konversationer när som helst.

Pris: $ 19,99

Köp nu

Summering

Så vi hoppas att detta klargör hur du kan spara eller extrahera meddelanden från din iPhone-säkerhetskopia till din dator. Låt oss veta i kommentarerna nedan vilket verktyg du valde att använda.

Du kanske vill ta en titt på:

  • Så här exporterar du hälsodata från din iPhone
  • Hur man sparar ljudmeddelanden på iPhone och iPad
  • 3 sätt att ta bort flera iMessage-foton och bilagor
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found