Blogg

Dockningsstationer för iPhone Xs Max och iPhone XR 2020

Förstklassiga dockningsstationer har en hög prislapp, men de är fyllda med utmärkta funktioner. Fysiskt sett är dockningsstationer de bästa dekorativa bitarna när de vilar på ditt skrivbord eller nattduksbord. Men när du ansluter din telefon till en dockningsstation öppnar den en mängd funktioner.

Dockningsstationer kan spela musik från din iPhone, ringa larm, spela radio och ladda din smartphone. Imponerad? Kontrollera den här samlingen av de bästa dockningsstationerna med högtalare som du kan använda för din iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR.

En laddningsdocka med Bluetooth-funktion är en mer avancerad bit än dina Bluetooth-högtalare, som bara kan spela musik eller låta dig ringa och ta emot samtal högre. En laddningsstation laddad med Bluetooth-funktion fungerar som en musikspelare och fyller ditt rum med högkvalitativt ljud. Nedan har jag nämnt några högkvalitativa dockningsstationer med högtalare.

Topp iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR-dockningsstationer med högtalare 2020

# 1. Azpen

Azpens dockningsstation erbjuder dig trådlös laddning och Bluetooth-högtalare. De två funktionerna räcker för att inspirera dig att fatta rätt beslut. Du kan ladda din enhet och spela musik trådlöst. Placera bara din enhet på denna dockningsstation, anslut den till dockningsstationen och spela din favoritmusik eller njut av FaceTime-samtal.

Innovation är en nyckel i denna dockningsstation som äger förstklassig högtalare, Qi trådlös laddning och dockning. Allt som allt är det din tre-i-ett-enhet.

USP: Tre-i-ett-enhet

Kolla in på Amazon

# 2. DPNAO

Denna dockningsstation för iPhone XR levereras med en fjärrkontroll som låter dig styra musik på avstånd. De två högtalarna levererar kristallklart ljud som du kan njuta av hemma eller på kontoret medan din iPhone laddas. Förutom det synkroniseras den digitala klockan på dockan automatiskt med din iPhone-tid.

Den stöder också FM-radio; om du inte har musik på din iPhone finns det inget att oroa dig för. Ställ bara in din favoritradiostation så är du redo att rulla. Slutligen finns det inga tillgängliga färgval utom standard svart.

USP: Dubbla högtalare

Kolla in på Amazon

# 3. Homtime

Homtime har packat åtta utmärkta funktioner i denna enda dockningsstation. De anmärkningsvärda funktionerna är trådlös laddning, Bluetooth-anslutning, väckarklocka och inbyggd mikrofon. För att ladda din iPhone trådlöst, släpp bara telefonen på toppen av dockan.

Ljusstyrning är verkligen en skarp funktion. För oavbruten sömn kan du använda fyra steg för ljusstyrning - hög, mitten, låg och av. Tryck på den stora vridknappen och lägg dig.

USP: Funktionsrik docka

Kolla in på Amazon

# 4. Tryck på play

Är du en stolt ägare av iPhone XR och en Apple Watch? Här är en dockningsstation med en högtalare som stöder iPhone och Apple Watch. Lyssna på din favoritmusik medan dina prylar vilar och laddas. Dess Apple MFi-certifierade och därmed är det säkert för dina enheter. Apple Watch-stativet har ett bra grepp och låter det inte glida över.

Förutom det kan de ytterligare par USB-portarna på baksidan användas för att ladda din iPad eller någon annan enhet. Slutligen finns det två färgval tillgängliga: svart och rosaguld.

USP: Apple Watch-stöd

Kolla in på Amazon

# 5. QiCellular

Denna Bluetooth-dockningsstation från QiCellular kombineras med Qi trådlös laddning och två USB-portar. Det betyder att du kan ladda tre enheter samtidigt - en på den trådlösa laddningsplattan och två med USB-portar.

Dess Bluetooth-högtalare på 5 watt ger fantastisk ljudkvalitet. Du kan använda den inbyggda mikrofonen för att ringa och ta emot högtalarsamtal medan du sitter nära bryggan. Missa inte den MicroSD-porten som tar emot SD-kort upp till 64 GB lagringskapacitet.

USP: MicroSD-port

Kolla in på Amazon

# 6. iHome iBTW39

Varför använda blixtporten när du har en iPhone XR med trådlös laddningsfunktion. Denna dockningsstation från iHome har trådlös laddning tillsammans med att spela musik genom sina kraftfulla högtalare. Den har också en digital klocka med larmfunktion. Med en inbyggd mikrofon kan du enkelt ringa och ta emot samtal.

Dockstationens design är elegant och vacker, perfekt för skrivbordet. Om du gillar färgval blir du besviken eftersom det inte finns några.

USP: Trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 7. DPNAO

Om du letar efter en komplett dockningsstation för din iPhone XR kan den här modellen från DPNAO passa perfekt för ditt skrivbord. Den har en klocka, FM-radio, laddning, larm och fjärrkontroll. Du kan också styra musik och andra funktioner med peksknappen.

FM-funktionen levereras med 20 förinställda radiostationer som kommer igång direkt. Utöver det kan du också anpassa EQ tillsammans med förinställda inställningar. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga.

USP: 20 förinställda radiostationer

Kolla in på Amazon

# 8. Sony

Sony är ett erkänt varumärke när det gäller elektronik. Denna dockningsstation från Sony har ett högre prisband, men ljudet och produktkvaliteten är värt det. Den kan anslutas trådlöst och även med hjälpkabeln. Du kan också styra musiken med hjälp av fjärrkontrollen som medföljer den.

Det finns två högtalare på dockan som spelar hög men kristallklar musik. I en avslutande anteckning finns det inga färgalternativ som matchar ditt skrivbord eller möbler förutom standard svart.

USP: Extra port för att ansluta andra enheter

Kolla in på Amazon

# 9. CENSHI

Varför ladda din iPhone X-serie med en kabel när du kan ladda den trådlöst? Censhi dockningsstation har stereohögtalare, trådlös laddning och även NFC-funktion för att göra ditt liv mycket bekvämare. Placera bara din iPhone X på stationen och lyssna på musik medan den laddas snabbt.

Ljudkvaliteten är Hi-Fi, djup bas och kristallklar. Den har inbyggd säkerhet för överspänning, underspänning, överspänningsskydd och kortslutning. På en avslutande anteckning finns det inga färgval.

USP: NFC aktiverat

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Du tar ...

Dockningsstationer är smarta tillbehör som också höjer elegansen i ditt vardagsrum eller skrivbord. De inbyggda Bluetooth-högtalarna gör att du kan njuta av musik medan din iPhone är laddad. Förutom telefonladdning har dockningsstationer också FM-radio och väckarklocka. Från gryning till skymning förblir dockningsstationerna lika aktiva som du är.

Du kanske också vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa Bluetooth-högtalare för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
  • Bästa Selfie-pinnar för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
  • Bästa trådlösa laddningsstativ och dockningsstationer för iPhone Xs Max, Xs och XR
  • Måste ha tillbehör för iPhone Xs Max och Xs