Blogg

Bästa iPhone XR-armband 2021

När du är ute efter att ge dig 100% under ett noggrant träningspass är det sista du vill stöta på att du inte håller din iPhone bekvämt på plats. Det är därför det är bättre att ta hjälp av ett armband för att hålla din smartphone säkert och också få tillgång till alla funktioner med lätthet. Vill du skaffa en till din nya iPhone? Följande sortiment av de övre armbanden för iPhone XR kan hjälpa dig att hitta en lämplig tillgång. Dessutom såg jag också till att de kommer med en justerbar rem så att de passar de flesta armar. Hoppa direkt in för att se om de kan leva upp till dina förväntningar!

# 1. Trianium ArmTrek Pro

Jag gillar den sportiga designen av Trianium ArmTrek Pro. Den är ganska lätt och andas för att du ska ha på dig den. Det högkvalitativa neoprenmaterialet gör det helt svettbeständigt. Eftersom det är väldigt mjukt kliar det inte i huden.

Gillar du att bära din nyckel och dina kort även under träningstiden? Tja, ArmTrek Pro med inbyggd nyckelficka och kortplats kan vara bra för dig. Dessutom kan du välja ett mer lämpligt armband från sju attraktiva färgalternativ.

USP: Högkvalitativt neoprenmaterial

Kolla in på Amazon

# 2. JEMACHE

När du lägger din bästa fot för att komma tillbaka i form vill du ha ett armband som inte bara håller din iPhone utan också ger maximal komfort. JEMACHE är den typ av armband som försöker ta hand om alla dina grundläggande behov. Och till stor del lyckas det uppfylla efterfrågan.

En annan anmärkningsvärd kvalitet hos detta band är förmågan att passa även skyddande fodral. Så du kan snabbt montera enheten och starta din körning. Med den ytterligare 16 cm förlängaren till förfogande är JEMACHE redo att passa de flesta armar.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

# 3. IRUNME

Det som har krävt min uppmärksamhet i IRUNME är den imponerande ”öppna designen”. Det betyder att du har problemfri tillgång till alla funktioner på din smartphone.

Med 360 graders rotation som erbjuds kan du smärtfritt justera betraktningsvinkeln. Som någon som gillar att använda armband under träning tycker jag att den här funktionen är mycket användbar eftersom det gör att du enkelt kan kolla in meddelanden. Tack vare de släta banden håller den smarttelefonen perfekt på plats.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

# 4. Pobon

Med en modern profil ser Pobon riktigt bedårande ut. Det bästa med detta armband är den löstagbara designen som gör att du enkelt kan fästa och ta bort iPhone. På grund av den avancerade låsmekanismen låter den inte enheten glida eller fussla.

Du kan placera din smartphone både horisontellt och vertikalt. Perfekt för människor som måste lägga extra ansträngningar för att se de senaste meddelandena. Slutligen gör lycramaterialet både ultralätt och svettbeständigt.

USP: Avtagbar design

Kolla in på Amazon

# 5. Innens

Detta universella armband från Innens är för människor som älskar den färgglada designen. Den levereras med dubbla fickor så att du kan hålla dina kort och nycklar perfekt på plats. Beroende på din armstorlek kan du justera kardborrebandet för att hålla iPhone stadig.

Med den vattentåliga designen tillåter det inte att svett förstör din träning. Med den snygga uppbyggnaden har den förmågan att vara en långvarig följeslagare för enheten. Dessutom kommer Innens i sex färgvarianter så att du kan välja ett vackert armband som kan matcha din stil.

USP: Dubbla fickor

Kolla in på Amazon

# 6. PORTOLISK

”PORTHOLIC” armband kan vara ett användbart val om du känner att du inte bara behöver bära din iPhone utan även nycklar och kort. Den levereras med en dold ficka där alla dina värdesaker kan vila i fred.

Den medföljande skumdynan på baksidan ger komfort som behövs samtidigt som den motstår svett. Således kommer du inte att känna dig obekväm att bära bandet under din jogging.

TPU-frontluckan gör att du kan använda din iPhone bekvämt och säkerställer också att slitage och fläckar håller sig borta. Och om du är en tidig stigare som älskar att gå en lång promenad, kan den reflekterande remsan vara till stor hjälp.

USP: Mjukt skumdämpande på baksidan

Kolla in på Amazon

# 7. Newppon

Om du tycker att det är lite besvärligt att interagera med din iPhone medan du bär ett traditionellt armband, kan "Newppon" vara rätt svar för dina behov.

Rotationen på 180 grader gör den avgörande skillnaden, så att du kan använda din enhet utan smärta. Du kan använda det här bandet för att hålla din iPhone runt din arm och handled.

Newppon armband har en mycket elastisk rem som hjälper den att passa även muskulös arm - upp till 16 ″. Tillgången på två bandplatser ger dig mer flexibilitet. Dessutom håller den gripna designen iPhone tätt så att det finns mindre risk för att falla.

USP: 180-graders rotation

Kolla in på Amazon

# 8. Bovon

Vill du ha mer flexibilitet för att interagera med din iPhone när den monteras runt armen? Om ja, skulle Bovon vara ett perfekt alternativ för dig.

Den öppna designen ger problemfri tillgång till alla funktioner på din smartphone. Dessutom kan du 360-graders rotation placera din smartphone i önskad vinkel. Därför kan du bläddra igenom de senaste aviseringarna och kolla in meddelanden på ett bekvämare sätt.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

# 9. MyBand Inc.

MyBand Inc: s armband har stickat tyg som gör det exceptionellt töjbart. Som ett resultat får din muskel den nödvändiga friheten att böja sig. Det vattenbeständiga materialet förhindrar att svett skadar din enhet.

Kardborrbandet spelar en viktig roll för att hålla iPhone säker och stabil. För mig är kvaliteten som gör det praktiskt för många den stora kortplatsen där kort och kontanter enkelt kan lagras. Ännu bättre, du kan välja den både i liten och stor storlek baserat på armens storlek.

USP: Stickat tyg

Kolla in på Amazon

# 10. SPORTLINK

Detta är ännu ett armband som ger mer frihet att interagera med din iPhone. Om du vill hålla bulk borta skulle "SPORTLINK" vara det du bör tänka på.

Den levereras med två justerbara kardborreband så att du kan hålla din smartphone inte bara runt armen utan även handleden. Med den säkra låsmekanismen säkerställer SPORTLINK att det inte blir något besvärligt fumlande.

Och med bara ett klick kommer du att kunna släppa din enhet snabbt. Dessutom passar detta armband till din smartphone även med ett robust fodral - ett annat stort plus.

USP: Två justerbara kardborreband

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Vilket av ovanstående armband har blivit en långvarig följeslagare för inte bara din iPhone XR utan också din gymtillgång? Jag skulle vara glad att veta om den som har arresterat din uppmärksamhet och fått dig att göra det.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone XR plånboksfodral
  • iPhone XR skärmskydd
  • Bästa iPhone XR-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found