Blogg

Bästa kraftbank för iPhone 11 Pro Max 2021

Powerbank sätter ihop din iPhone när du har ett hektiskt schema och inte har tid att ladda odjuret! Med tanke på iPhone-batterikapaciteten kan den pågå en dag men om du inte laddar den över natten vet du vad som kommer nästa! För att bli av med sådana situationer är en bärbar batteriladdare din sanna följeslagare för din iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max. Vi har sammanställt en lista över de bästa kraftbankerna för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11 idag. Om du letar efter en trådlös kraftbank snarare än att gå efter en trådbunden, kolla in dem här! 

 1. Anker
 2. Yoobao
 3. Jag går
 4. INIU
 5. Poweradd
 6. Cincred
 7. RAVPower
 8. iMuto
 9. Todamay
 10. ROMOSS

1. Anker

Powercore kan ladda din iPhone 11 från minst 3 till 4 gånger, vilket gör den till en av de mest potenta bankerna som finns tillgängliga. PowerIQ och VoltageBoost-tekniken gör att den kan ladda alla enheter med hög hastighet och effektivitet. Strömkärnan laddas inom 10 timmar med en 2A-laddare. 

Dess mest slående funktion är den kompakta designen som gör den lämplig för alla förvaringar; Ficka eller hand. Ankers vikt är jämförbar med en burk soppa, så det är precis som att ta med sig din dryck. Dessutom kommer strömkärnan med dubbla USB-portar för att stödja flera laddningar.

Den bärbara laddaren levererar 4,8 ampere med universell enhetskompatibilitet. Med 18 månaders garanti och väsentliga säkerhetsåtgärder är den verkligen tillgänglig till en bra affär.

USP: 20,100 mAh batteri

Kolla in på Amazon

2. Yoobao

Yoobao powerbank kommer att komplimangera din snygga iPhone 11 pro på grund av sin eleganta design och aluminiumskal. Med den anodiserade ytan mot fingeravtryck verkar det som om det är exklusivt gjord för din nya iPhone.

Dess dubbla ingångsalternativ gör att användaren kan ladda den med Type-C- eller Android-laddare, för snabb laddning och dessutom ger de dubbla utgångarna en effektiv och kraftfull laddning på 2,1 A. Dess robusta 20000 mAh-kapacitet laddar din iPhone 11 Pro Max för vid minst tre gånger.

Att lägga till sin snygga stil är smart och livlig LED-skärm. Även om vikten är lite extra kommer den att ge ett lyxigt utseende och bekväma alternativ för sitt förhållande. Den levereras med 18 månaders garanti.

USP: Alternativ med dubbla ingångar

Kolla in på Amazon

3. iWalk

Här är en super praktisk och bärbar kraftbank som levereras med en inbyggd blixtkabel. Det finns också en fingerring som gör det enkelt att hålla i eller lyfta upp din telefon för att titta på videor, ringa samtal etc.

Vidare, med nano-adsorption, kan du fästa en powerbank till din iPhone. Det har också ett dammskydd för att skydda nanolimet. Så du kan bära det bekvämt och det tar aldrig mycket utrymme. 5000mAh är inte mycket, men med tanke på fördelen med storlek är det acceptabelt. Finns i svarta och röda färger.

USP: 5000mAh effektkapacitet

Kolla in på Amazon

4. INIU

INIU levereras med sin ledande teknik som gör det möjligt för deras dubbla portar att erbjuda 2,4 A kraft varje. Den 10.000 mAh kraften laddar din iPhone 11 minst två gånger, eller så kan du ladda två iPhones samtidigt samtidigt.

Dess 37 wh jämfört med standard 100 wh gör det resevänligt; bära den vart du vill över hela världen. INUI: s gummifärg och det lätta polymerbatteriet gör det perfekt för en bärbar laddare. Den söta tassestetiken på kroppen fungerar också som en indikator för laddning.

Powerbanken levereras med LED-ficklampa, vilket eliminerar kravet på att ha en ny fackla för support. Företaget erbjuder 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och livstids kundsupport.

USP: 2.4A ström i båda USB-portarna

Kolla in på Amazon

5. Poweradd

Om du gillar ultrakompakta bärbara batteriladdare med livfulla färgscheman är Poweradd Slim 2 något för dig. Dess sexkantiga form och små dimensioner gör att den ser ut som en pinne, lätt att glida i valfri ficka och förvaring. Trots storleken kommer den med 5 000 mAh strömbackup som laddar din iPhone11 tillräckligt minst en gång, plus lite extra.

För mer användning, anslut den var som helst när du vilar eller umgås och ladda den inom 3 timmar för praktiska applikationer. Dess ID Identify-teknik känner igen vilken effekt din iPhone behöver för att leverera den effektivt.

Powerbanken kan leverera upp till 2,1 A ström och med 2a ingång för betydande laddningsalternativ. Den levereras med en utökad garanti på 24 månader med alla säkerhetsåtgärder som du kan förvänta dig att en batteriladdare integreras.

USP: Snabb 3-timmars uppladdning

Kolla in på Amazon

6. Cincred

Här är en kraftbank som har allt, PowerIQ Voltage Boost och Qualcomm snabb laddning. Det kommer att upptäcka kravet på din iPhone 11 och förse strömmen upp till 2.1A med effektiv laddning. Den bärbara laddaren kan ladda din telefon med sin typ-C-kabel inom 1 till 2 timmar vid max.

Cincred levereras med en kapacitet på 20 000 mAh, vilket gör att den kan ladda din senaste iPhone pro max-modell fyra gånger. Den levereras med tre unika USB-portar som laddar din iPhone och andra enheter samtidigt. Enheten levereras med en LCD-skärm som visar strömmen kvar i den och spänningsförsörjningen också.

Med kompatibilitet med alla viktiga enheter kommer den med Cincreds oklanderliga säkerhetsprotokoll. Dessutom tillhandahåller företaget en livstids återbetalningsgaranti.

USP: LCD-skärm för exakta avläsningar

Kolla in på Amazon

7. RAVPower

RAV Power Portable-laddare är en robust reservbackenhet med 32 000 mAh batteri och tre USB-portar för att ladda flera enheter. Den har kraftfull laddning sju gånger för iPhone 11-modeller med en effekt på 6 ampere eller 2,4 A per port.

Enheten kan ladda 60% snabbare med sina likströmsadaptrar och den är brand- och UV-beständig och eliminerar risken för överladdning och urladdning. Den är kompatibel med större enheter och innehåller USB 2.0-utgång och iSmart 2.0-teknik för automatiserade snabbare och säkrare laddningsalternativ.

Säkerhetskopian kommer med skyddet mot Power Surges och shot-circuit. Dessutom kommer den med en livstids garanti som visar försäkran om den fantastiska kvaliteten.

USP: 32.000 mAh batterikapacitet

Kolla in på Amazon

8. iMuto

iMuto bärbar laddare levereras med tre USB-portar och en exceptionell effekt på 30 000 mAh. Portarna är 3.0-versionskompatibla för Type-C-laddning, vilket gör den idealisk för iPhone 11 Pro Max. Den kan ladda andra modeller lika effektivt med portarna. 

På grund av dess exceptionella prestanda kan den ge upp till fyra gånger snabbare laddning än standardadaptrar. Den följer standard säkerhetsprotokoll och levereras med en digital mätare för indikering av återstående effekt. Med iM-Power-tekniken kan användare ansluta tre enheter samtidigt och ladda dem samtidigt.

Även om designen är kompakt och lätt att bära, är dimensionerna lite expansiva på grund av kraftfull batterikapacitet. Den levereras med 18 månaders garanti.

USP: 30000 mAh batteri

Kolla in på Amazon

9. Todamay

Läderstrukturen, den snygga designen och det livfulla färgschemat gör den till en idealisk bärbar strömkopia. Den levereras med 25 000 mAh kraftig effekt med LCD-skärm för laddning, strömöverföring i likströmsenheter samt indikering av batteritid.

Med en laddningsingång på 2,1 A laddas den snabbt. Todamay erbjuder kombinerad 3,1 A kraft uppdelad i två USB-portar. Dess kompatibilitet gör att den kan ladda vilken iPhone som helst. Den är integrerad med säkerhetsprotokoll som förhindrar kortslutning, överladdning, skada eller byta av utrustningen och säkerhetskopiering.

Anslut den över natten eller i 11 till 12 timmar för full laddning. Den kan ladda de flesta smartphones som iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

USP: LCD-skärm

Kolla in på Amazon

10. ROMOSS

Kolla in den här massiva kraftbanken på 30000 mAh som laddar QC-supportenheter upp till 80% på bara 35 minuter. Det är fyra gånger snabbare än konventionella laddare. 3 USB-utgångar möjliggör samtidig laddning av flera enheter med maximal hastighet upp till 3 ampere.

Det tar elva timmar att ladda helt med en 18W-laddare. Och det ger upp till en vecka med bekymmersfri kraft. Så det är ett utmärkt val när du ska åka camping eller spela direkt. Vidare kan den laddas med mikro-USB-, blixt- och typ C-kablar.

USP: Upp till 1 veckas ström

Kolla in på Amazon

Så det här är några av de bästa bärbara laddarna som finns tillgängliga för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro & iPhone 11. 

Slutlig dom!

Om jag skulle gå till en prisvärd och anständig batteriladdare skulle det vara Poweradd och om jag ville ha ett odjur med den högsta batterikapaciteten skulle jag föredra RAVPower varje dag. Vilka av dessa kraftbanker skulle du gärna vilja köpa till din senaste iPhone? Låt oss veta det direkt i kommentarsektionen!

Relaterade inlägg du skulle vilja läsa!

 • Bästa iPhone Power Banks
 • Bästa Apple Watch Power Banks
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found