Blogg

Hur man endast tillåter administratör att skicka gruppmeddelanden i WhatsApp

När WhatsApp lanserade Group Chat-funktionen gick varje användare över denna nya anläggning som gör att flera användare kan interagera med varandra i en enda grupp. Användare började uppskatta detta tills de hittar hundratals meddelanden som ringer på sin iPhone och Android-telefon.

Och kom ihåg att du kanske inte är intresserad av alla samtal (beröring av sarkasm, smutsiga skämt eller en-liners riktade till specifika användare) som pågår i gruppen. Du vill bli av med detta kaot för gruppchattaviseringar.

Tack och lov kan användare fixa WhatsApp-gruppchattmeddelande kaos. Gruppchatten utformades faktiskt för att involvera likasinnade användare för att diskutera något konkret - som ett kontorsprojekt eller att organisera evenemang. Men när diskussioner börjar vila, förlorar vissa användare intresset för gruppchatten, och de vill inte vara med i den vardagliga konversationen. Lyckligtvis kan du bara tillåta utvalda personer att skicka meddelanden även i en grupp.

Hur man bara tillåter administratörer att skicka gruppmeddelanden i WhatsApp på iPhone och Android

Det bästa sättet är att välja gruppadministratören för att skicka meddelanden till din grupp. När du väl har valt att endast tillåta administratörer att skicka meddelanden till gruppen får du bara viktiga uppdateringar och information om gruppen och medlemmarna. Du kan rädda dig själv från lavinen av onödiga kommentarer och svar från alla dessa gruppmedlemmar.

Först och främst, uppdatera WhatsApp till den senaste versionen.

Steg 1. Öppna WhatsApp på din enhet.

Steg 2. Nu, peka på gruppen du vill hantera meddelanden om.

Steg 3. Klicka sedan på Gruppnamn → Tryck på Gruppinställningar.

På Android-telefon

Steg 4. Tryck sedan på Skicka meddelanden → Välj slutligen alternativet Endast administratörer.

På Android-telefon

Det är allt!

Nu får du bara aviseringar från dina administratörer i en viss grupp. Du kan följa samma steg för att korrigera meddelandekaoset i andra grupper också.

Över till dig…

WhatsApp popularitet vilar främst på det faktum att det är en ständigt växande och ständigt uppdaterad app. Inledningsvis användes WhatsApp av unga användare för att hålla kontakten med sina vänner och dela underhållande saker med varandra. Men nu har den appen snubblat till ett stort företag för Facebook. Den här nya funktionen kommer säkert att hjälpa seriösa användare, som vill hålla sig borta från nonsensinnehåll.

Du kanske vill hänvisa:

  • Hur man ändrar WhatsApp-språk på iPhone
  • WhatsApp videosamtal fungerar inte på iPhone
  • Använd flera WhatsApp-konton på Mac och Windows
  • Dölj senast sett i WhatsApp på iPhone

Vill du fixa WhatsApp-gruppchattmeddelande på ditt iPhone? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found