Blogg

Bästa Instagram Collage Maker-appar för iPhone 2021

Att föra samman flera fantastiska stunder i en ram är en trevlig upplevelse. När jag känner mig nostalgisk över de tider som jag tillbringade med vänner och nära och kära eller vill ge flera bilder från en speciell händelse mer spotlight, visar sig ett snyggt collage vara mitt främsta uttrycksvapen på Instagram.

För att skapa ett fantastiskt fotogalleri tar jag hjälp av några av de bästa apparna för Instagram-collage för iPhone. Jag föredrar de som har massor av proffsiga mallar och ger många redigeringsverktyg. Dessutom gillar jag också att få ut det mesta av coola filter för att försköna bilderna baserat på temat.

Om du tror att ditt skapande av Instagram-collage behöver en snabb boost, ge ett skott till följande appar. Jag slår vad om att du kommer att älska deras samling och lättanvända redigeringsverktyg!

# 1. PicCollage - Video & Pic Grids

För att skapa charmiga collage är PicCollage ett fantastiskt alternativ. Sportigt ganska snyggt användargränssnitt i kombination med ett brett utbud av redigeringsverktyg gör det enkelt att designa foton.

Baserat på vilken typ av bild du vill utforma kan du välja en lämplig rutnätlayout från det stora biblioteket. Du kommer att använda iögonfallande klistermärken och bakgrunder för att försköna din kreativitet.

Du kan också rita på din bild för att lägga till lite personlig touch. Tack vare den avancerade textredigeraren kommer du att kunna ändra typsnitt, färg och justering obefläckat. Dessutom kan du skriva ut dina bilder eller till och med förvandla dem till eleganta gratulationskort.

Pris: Gratis / $ 4,99 varje månad

Ladda ner

2. Adobe Photoshop Express

Oavsett om du vill redigera bilden eller designa enastående collage, bör "Adobe Photoshop Express" vara precis ovanpå din radar. Som skapare skulle du verkligen uppskatta de många olika verktyg som erbjuder mer flexibilitet.

För att göra din uppgift enklare föreslår appen föredragna collage-utgångar. Och med den super praktiska stilöverföringen och vackert designade layouter gör det att du kan skapa ett högkvalitativt rutnät.

Dessutom kan du beskära, rotera, bli av med röda ögon och dra nytta av mer än 45 effekter för att göra din Instagram-profil snygg. När du har gjort klart ditt foto kan du dela det på många sociala nätverkssajter som Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter och Flickr.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Instasize Photo Editor

Vad som har fångat mina ögon i "Instasize Photo Editor" är samlingen av över 80 premiumfilter. De är av högsta kvalitet och skulle få ditt collage att omedelbart fånga uppmärksamheten.

En annan sak som jag tyckte är mycket bedårande i det är möjligheten att formatera ett foto perfekt beroende på kanalen du vill dela. Med de överlägsna redigeringsverktygen till förfogande kan du ta kontroll över alla viktiga aspekter som färger, skärpa, exponering, kontrast och mer.

Ännu bättre, det finns också några skönhetsverktyg som låter dig ta bort fläckar så att dina bilder verkar tilltalande för ögonen. För mer information, besök Instasize.com.

Pris: Gratis / Premium $ 4,99

Ladda ner

4. PicsArt

PicsArt har länge varit en kraftfull collageproducent. Förpackad med över 3000 verktyg säkerställer att du har maximal frihet att utforma din Instagram-profil.

Förutom massor av imponerande verktyg, erbjuder den också massor av klistermärken så att du kan lägga till lite roligt element i ditt nät. De professionellt utformade mallarna gör inte bara din uppgift mycket enklare utan gör också din profil mer elegant.

Om du vill ge ditt galler lite kreativ touch, gör det mesta av borstar, lager och mycket märkbara ritverktyg. Dessutom har appen en unik funktion som heter Remix Chat så att du kan redigera bilder tillsammans med dina vänner.

Pris: Gratis / $ 2,99 från och med

Ladda ner

5. Pic Jointer för fotocollage

Om du vill ha maximal anpassning eller kontroll över ditt foto, behåll “Pic Jointer”. i dina tankar.

Appen levereras med en snabb fotoväljare så att du snabbt kan komma igång. När det gäller layouter finns de i stort antal. Så att få en som kan passa din specifika stil borde inte vara en stor sak.

Beroende på temat kan du välja bakgrunden som ytterligare kan förbättra överklagandet av ditt foto. Och med de roliga klistermärkena liksom en mängd olika former i början kommer du aldrig att ta slut på inspiration för att hålla dina Insta-anhängare förvånade.

Pris: Gratis / $ 2,99 per vecka

Ladda ner

6. Layout från Instagram

Denna collage-app från Instagram i sig är en lek att använda och därför ett av de bästa alternativen där ute. Du behöver bara välja foton från ditt bibliotek och välja en layout efter eget val. Eller använd den inbyggda Photo Booth för att ta snabba bilder.

Njut av fullständig kreativ kontroll för att vända, zooma, ändra storlek på spegeln och ersätta bilder tills du är nöjd. Samla upp till nio bilder åt gången och använd fliken Ansikten för att snabbt hitta foton med människor i dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Collage Maker

Den här visar sig vara en förstklassig bildcollage maker-cum fotoredigerare. Det som står bra är den massiva samlingen med mer än 5000 layouter. Så om du aldrig tycks nöja dig med en viss typ av rutnät eller alltid vill ge din Instagram-profil ett unikt utseende, kan det massiva biblioteket passa in i din smak.

Med så många tillgängliga verktyg kan du finjustera layouter efter eget hjärta. Du kommer att välja mellan ett antal filter för att pryda din profil. Dessutom finns det många iögonfallande bakgrunder som gör att ditt college ser ut som enastående.

Pris: Gratis / $ 4,99 från och med

Ladda ner

8. PhotoGrid

”PhotoGrid” förtjänar att nämnas särskilt eftersom det har mycket att erbjuda. Funktioner som klippbok, AR-ansiktsfilter, GIF-generator, bildspel, videogaller och bildcollage gör det till en av de hetaste ingredienserna inte bara för Instagram utan också för hälsan hos alla dina favoritappar för sociala nätverk.

Appen har flera fantastiska rutnät och låter dig också redigera dem för att passa dina behov bättre. Du kan kombinera flera videor för att skapa en trevlig film med alla dina minnesvärda stunder.

Vill du ha memes? Med "PhotoGrid" kan du också skapa galnaste memes för att skicka Instagram på en blitzkrieg.

Pris: Gratis / $ 2,99

Ladda ner

9. Grid Post Maker för Instagram

När du vill skapa ett iögonfallande collage för delning på sociala webbplatser är det som är mycket praktiskt det breda utbudet av verktyg. Och med den här appen på gång har du ett stort bibliotek med verktyg att experimentera.

Det låter dig göra mer än 50 typer av attraktiva galler. Så det spelar ingen roll om du vill gå för ett glamoröst utseende eller vill omfamna elegant utseende, chansen är stor att du hittar den typ av rutnät som kan leva upp till din efterfrågan.

För att ge ditt collage ett snyggt utseende, låter appen dig också lägga till videor. Dessutom erbjuder appen till och med tips så att ditt rutnät kan vinna ögongloben direkt.

Pris: Gratis / $ 1,99 Pro-version

Ladda ner

10. InstaMag

InstaMag gör collage-skapande super enkelt. Så även om du inte är bra på att designa bilder kommer du att kunna skapa en fantastisk Instagram-profil med liten ansträngning.

Få ut mesta möjliga av över 10 000 layouter för att skapa collage i tidskriftsstil. Eftersom stilarna finns i många lägen som porträtt, fyrkant, landskap och ränder, kan de sömlöst passa in i dina bilder.

Dessutom gör det också textredigering problemfri. Och med alternativen som textbubbla, teckensnitt och märkbara klistermärken kommer ditt foto att se lockande.

Pris: Gratis

Ladda ner

Varsågod!

Ditt bästa val!

Förhoppningsvis har du upptäckt knep för att skapa fantastiska Instagram-collage. Kom ihåg att det handlar om att experimentera med olika layouter och prova heta filter samt smarta redigeringsverktyg. Så utnyttja dem på bästa sätt för att skapa spännande fotogaller och vinna många hjärtan.

Du vill också läsa dessa appuppsättningar:

  • Bästa sociala Medica-appar för iPhone och iPad
  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone
  • Appar för videosamtal för iPhone och iPad
  • Bästa iMessage-alternativ för iPhone och iPad

Förresten, vilken är din favorit Instagram collage maker för iOS och varför?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found