Blogg

iGeeksBlog - Bästa Apple Watch Series 2-band 2021

Apple Watch Series 2 har utformats för att dominera smartwatch-industrin globalt. Förpackad med överlägsna funktioner som vattenbeständig teknik, dual-core processor och GPS, har den mest populära smartklockan i sin senaste avatar fått fantastiska recensioner. Att köpa ett fängslande band till din helt nya Apple Watch S2 skulle vara en bra idé. Lyckligtvis finns det ett stort antal problem. Med tanke på alla val och behov har klockbanden blivit grundade för att ta din smartwatch för en fantastisk åktur.

1. Årsskede

Om du vill ge en chans till ett läderfodral kan "Yearscase" vara ett av de bättre valen. Jag säger det på grund av dess ganska raffinerade hantverk. Läder av högsta kvalitet lägger till rikedomar i sin profil, medan metalllåset ger ökad säkerhet.

På grund av den släta ytan får du önskad bekväm känsla. Vill du ha fler färgalternativ? Med mer än tio färgalternativ kan du välja ett bättre par till din smartwatch.

USP: Vintage design

Finns för: 42mm och 38mm

Kolla in på Amazon

2. Katalysator

Vad som skiljer Catalyst från sina konkurrenter är det militära chockmotståndet. Med en IP68-klassning låter detta klockband dig simma med mer frihet. Mer exakt kan du dyka 100 meter djupt i vattnet utan att vara orolig för din smartwatchs säkerhet.

På grund av den solida uppbyggnaden kan den vara längre. Denna chockbeständiga klocka finns endast för 42mm klocka. Alpine White och stealth black är de enda två tillgängliga färgalternativen.

USP: Gör Apple Watch vattentät

Finns för: 42mm

Kolla in på Amazon

3. Top4cus

Omfamna det här äkta läderuret från Top4cus för att göra din smartwatch mer professionell. Eftersom den andas får du önskad komfort när du bär den på handleden.

Spännet i metalllås ger mer bekvämlighet och säkerhet. Du kan enkelt justera den enligt din handledsstorlek. Detta klockband med professionellt utseende finns för både 38mm och 42mm Apple Watch och finns i mer än 15 färgalternativ som brunt, blått, svart och mer.

USP: Äkta läder

Finns för: 42mm och 38mm

Kolla in på Amazon

4. Marge Plus

Letar du efter ett premiumläderband till din helt nya Apple Watch? Marge Plus läderrem kan vara ett bra val för dig. Tillverkad av högkvalitativt läder, har det här klockbandet elegansen att se exceptionellt modern ut.

Det iögonfallande hantverket ger det en fördel. Den levereras med ett rostfritt stål polerat silverfärgat spänne. Klockbandet är halksäkert och svettabsorberande. Slutligen kan du välja Marge Plus i åtta raffinerade färger som svart, brun, mörkblå och mer.

USP: Läder av hög kvalitet

Finns för: 42mm och 38mm

Kolla in på Amazon

5. KYISGOS

KYISGOS har tillverkat överlägsen kvalitet 100% äkta läderband för din Apple Watch Series 2. Bland de anmärkningsvärda funktionerna i detta band är fashionabelt hantverk, snygg design, hudvänligt material och bekväm touchkänsla.

Du kan enkelt installera det här bandet på din klocka eftersom det levereras med adaptrar i rostfritt stål i båda ändar. du kan låsa fast klockan exakt och säkert. KYISGOS har skapat en unik design av rostfritt stålspänne, vilket är bekvämt och lätt att byta.

USP: Enkel installation

Finns för: 38mm och 42mm

Kolla in på Amazon

6. Benuo Vintage Series

Benuo Apple Watch Series 2-bandet är extremt bekvämt att bära. Kornläder av högsta kvalitet med raffinerat hantverk gör att det ser riktigt elegant ut. Mjukt mikrofiberfoder ökar bekväm nivå. Rostfritt stål spänne och låsstift gör att du säkert kan justera bandet.

Med flera tillgängliga hål finns det inga svårigheter att justera bandet enligt din komfort. Dessutom kommer Vintage Series-band i tre färgvarianter som svart, brun och mörkbrun.

USP: Kornläder av högsta kvalitet med raffinerat hantverk

Finns för: 38mm och 42mm

Kolla in på Amazon

7. Bandition

Detta Apple Watch-band består av premiummjuk silikon med en stift-och-tuck-spänne som förhindrar irritation på huden. Den är lätt att torka och förblir bekväm hela dagen. Den är flexibel, vattentät, smutsskyddad, slitstark och smidig för att säkerställa bästa bärupplevelse.

Samtidigt ser det elegant ut och har en snygg design. Du kan också få en gratis ersättning eller full återbetalning med tolv månaders köp om du har kvalitetsproblem. Välj mellan olika färger som matchar din stil.

USP: Bekväm passform

Finns för: 38mm och 42mm

Kolla in på Amazon

8. PUGO TOPP

PUGO TOP klockband har ett stiligt utseende. Det högkvalitativa rostfria materialet ger både livslängd och klass. Du kommer enkelt att kunna justera längden.

Med den dubbla vikningsdesignen kan du enkelt ta på eller ta bort den. Slutligen finns det 14 förbättrade färger för att välja rätt matchning för din klocka. Bandet finns tillgängligt för både 42mm och 38mm Apple Watch-modeller.

USP: Dubbel vikbar låsdesign

Finns för: 38mm och 42mm

Kolla in på Amazon

9. MKEKE

MKEKE klockarmband är tillverkat av det finaste hästläder. Det rika hantverket ökar både hållbarhet och design. Att vara halksäker och svettabsorberande, kommer du att kunna bära den längre och ännu viktigare; njut av att bära den under hela träningen.

Det stora rostfria spännet ger större stabilitet. De flera hålen gör att du kan justera bandet enligt din bekvämlighet.

USP: Rikt hantverk

Finns för: 38mm

Kolla in på Amazon

10. GOSETH

Finns i en mängd olika färger, kan GOSETH enkelt gå in i din speciella samling av läderurband. På grund av det förstklassiga materialet har det både den bedårande designen och livslängden att vara ett premiumband för klockan.

Säker låsmekanism hjälper den att passa sömlöst på smartwatchen. Det mjuka lädret känns ganska snyggt att ta på. Eftersom det kan absorbera svett, kommer du att fortsätta att gunga det hela dagen.

USP: Säker låsmekanism

Finns för: 38mm och 42mm

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Baserat på funktionalitet skulle dessa klockband uppfylla dina behov perfekt. Det är kvalitetsmaterialet, prisvärdheten och det snygga hantverket som gör dessa klockband så användarvänliga.

Vilket av dessa klockband har fått flest poäng i varje aspekt ur din synvinkel? Vi skulle vilja veta i kommentarerna.

Du skulle inte vilja missa:

  • Apple Watch band i rostfritt stål
  • Bluetooth-hörlurar för Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found