Blogg

Bästa iPad Pro 10,5-tums tangentbordsfodral 2021

Den 10,5-tums iPad Pro spioneras för att vara en värdig ersättning för din dator eller laptop. Och att titta på de kraftfulla funktionerna som surfplattan har fått påståendet verkar hålla sanningen (i stor utsträckning). Om du har köpt iPad och vill använda den som en fullfjädrad bärbar dator måste du para ihop den med ett mycket kompetent tangentbordsväska. Baserat på överlägsen funktionalitet och design är dessa de bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor som är värda att överväga.

 1. IVSO
 2. Logitech
 3. Mangotek
 4. Apple Smart Keyboard
 5. Boriyuan
 6. ZAGG
 7. Fintie
 8. Greenlaw
 9. ONHI
 10. Earto
 11. VVVV AZOLT

# 1. IVSO

Vad som gör IVSO enastående är tangentbordet i bärbar dator som ger förbättrad skrivupplevelse. Tangenterna har ett bättre klick och erbjuder taktil feedback för att säkerställa att du kan skriva smidigt. Tangentbordet är konstruerat med förstklassigt PU-läder och är extremt lätt och har en tunn profil.

Den mjuka mikrofiberinredningen låter inte repa skada din surfplatta genom att absorbera stötar. Den andra viktiga aspekten av detta praktiska tangentbord är att det räcker upp till 60 timmar på en enda laddning.

Stativfunktionen gör det extremt bekvämt att använda fodralet i önskad vinkel. Oavsett om du vill titta på en film eller vill skriva mer bekvämt så passar den perfekt dina behov. Slutligen kommer den i så många som fem snygga färger.

USP: Tangentbord i bärbar dator

Kolla in på Amazon

# 2. Logitech

Logitech har tillverkat hållbara tangentbord i flera år, och detta tangentbordsväska till iPad Pro 10.5 är tillverkat i samarbete med Apple. Tangentbordet stöder fyra lägen - typ, visa i liggande, visa i stående och läsa.

Tangentbordet ansluts med blixtkontakten på iPad Pro och därmed behöver det varken Bluetooth eller batterier. Slutligen skyddar fodralet också iPad från damm, smuts och normala stötar.

USP: Inga batterier eller Bluetooth krävs

Kolla in på Amazon

# 3. Mangotek

Väskan är gjord av högkvalitativt PU-läder och ser bra ut när den ligger på tomgång på skrivbordet. När det gäller att skriva är tangenterna smidiga och exakta medan du skriver in hastighet. Förutom det använder den inga batterier; du måste ansluta med den smarta kontakten. Detta eliminerar behovet av att ladda tangentbordet.

Dessutom är tangentbordet avtagbart och du kan bära din iPad Pro med bara fodralet när du inte behöver tangentbordet. Slutligen är den endast tillgänglig i svart färg.

USP: Avtagbart tangentbord

Kolla in på Amazon

# 4. Apple Smart Keyboard

Apples smarta tangentbord är riktigt dyrt men värt en titt; speciellt om du inte vill kompromissa med kvaliteten. Nycklarna är mycket lyhörda och låter dig skriva så smidigt som du vill. Med stativfunktionen klarar den uppgiften beundransvärt att liva upp din medievisning och typning.

Tillverkat av premiummaterial, det smarta tangentbordet håller länge. Det förbättrade greppet säkerställer att du har nödvändig bekvämlighet för att bära din surfplatta. Tangentbordsväskan har en kompakt design och är helt beväpnad med möjligheten att skydda din enhet från droppar.

USP: Apples officiella fall

Kolla in på Apple

# 5. Boriyuan

En av de mest imponerande funktionerna i detta tangentbordshölje är att den har sju färger bakgrundsbelyst, vilket ser ut som en regnbåge i mörkret. Bortsett från det förvandlar fodralet din iPad Pro-upplevelse till en bärbar datorupplevelse. Det gör att du kan luta din enhet i flera vinklar, precis som en bärbar dator.

Tangentbordet fungerar också med en Bluetooth-anslutning och batteriet kan hålla i 30 dagar utan bakgrundsbelysning efter full laddning. Dessutom finns det en mängd olika färgalternativ tillgängliga.

USP: bakgrundsbelyst i 7 färger

Kolla in på Amazon

# 6. ZAGG

Med mer än 1500 betyg har Zagg-tangentbordsfodralet för iPad Pro vunnit många förtroende. Den är robust i design och skyddar din iPad Pro perfekt. Det bästa med tangentbordet är att det kan ansluta till två enheter samtidigt och enkelt växla mellan dem. Väskans övergripande design är sådan att den på ett sätt förvandlar din iPad till en bärbar dator.

USP: Anslut med två enheter samtidigt

Kolla in på Amazon

# 7. Fintie

Fintie har gjort stora ansträngningar för att designa detta tangentbordsväska. Den är tillverkad av premium PU-läder tillsammans med halkskyddad gummifodrad interiör. Tangentbordet är tillverkat av högkvalitativt ABS-material och inte av silikon eller plast. Väskan har också en separat hållare för Apple Pencil.

Tangentbordet använder Bluetooth som ett anslutningsläge och det är avtagbart. Du kan ta bort den när du inte behöver och minska mängden. Det finns också i olika färger och mönster.

USP: Stor byggkvalitet

Kolla in på Amazon

# 8. Greenlaw

Greenlaw-tangentbordsväska erbjuder 360-graders rotation och 180-graders vändning. Båda dessa låter dig se på iPad Pro som du vill. Dessutom har tangentbordet sju bakgrundsbelysta färger och tre olika lägen. Dessutom är fodralet ett hårt skal som skyddar iPad Pro från damm, smuts och repor.

När du öppnar tangentbordsfodralet vaknar din iPad Pro automatiskt och tvärtom. Avslutningsvis är fodralet perfekt för daglig användning och dess pris är också konkurrenskraftigt.

USP: Hardshell-fall

Kolla in på Amazon

# 9. ONHI

ONHI-tangentbordsfodral har gjorts med högkvalitativt aluminiumlegeringsmaterial. Med den solida uppbyggnaden är den tillräckligt stark för att motstå stötar och hålla repor borta från att skada surfplattan.

Tangenterna är optimerade för att känna varje klick och påskynda din typ. Du kommer att tycka om att skriva så mycket som du gör i din anteckningsbok. Eftersom fodralet är snyggt kommer du att kunna bära det utan krångel. Dessutom har du tre charmiga färger som svart, guld och silver att välja mellan.

USP: Aluminiumlegerat fodral

Kolla in på Amazon

# 10. Earto

Earto tar med ett smart auto sova / vakna tangentbordsväska för din 10,5-tums iPad Pro. Med 360-graders rotation och 180-graders vändning möter detta tangentbordsväska alla dina synvinklar medan du skriver, tittar på videor / filmer och spelar spel. Tangentbordet gör att du kan förvandla din iPad Pro till en liten MacBook.

Finns i sju färger bakgrundsbelysning, du kan använda din iPad Pro under mörka timmar utan att störa andra i ditt hem. Du kan justera ljusstyrkan på tre nivåer och njuta av olika visuella upplevelser.

USP: Sju färger bakgrundsbelysning

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Över till dig

Vilket tangentbordsväska kommer äntligen att kopplas ihop med din iPad Pro? Är det den dyraste eller den som är mycket prisvärd men ändå mycket användarvänlig? Skjut din värdefulla feedback i kommentarerna nedan.

Du vill inte missa dessa inlägg:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Läderfodral för 10,5-tums iPad Pro 
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found