Blogg

Bästa iPad Mini 2-fodral från 2021

För de flesta bör Apples SmartCase / SmartCover för iPad mini 2 räcka. Men om du letar efter billigare och billigare lagertillbehör är marknaden översvämmad med många iPad mini 2-fodral som du kan välja bland. Vi har försökt hitta repliker av Apples SmartCase, inklusive framsidan och baksidan - som erbjuder något extra, kanske i form av bättre byggkvalitet, en extra funktion / funktion eller en billigare prislapp.

1. Poetiskt fall

Folk på Poetic är kända för de nyanserade iDevice-tillbehören. IPad Mini 2-fodralet från Poetic (SlimLine-serien) är ett underbart tillbehör för att skydda din iPad mini. Fallet har en bestämd stil som accentuerar iDevices kurvor. Med Poetic-fodralet får du ett tillbehör av hög kvalitet.

Slimline-fodralet för iPad mini (1 & 2) har en mapptypsdesign med innerfoder av mikrofiber och en mjuk, sammetslen interiör för att se till att din iPad är skyddad från repor. Snap-on / off gör att locket glider över och stängs snabbt och enkelt. PU-högkvalitativa PU ser till att fodralet fungerar i nästan alla miljöer du bär din iPad mini in i. För att inte glömma, folio fungerar också som ett stativ som liknar Apples officiella iPad mini SmartCover.

USP: Stötbeständig

Kolla in på Amazon

2. Fintiefall

Fintie SmartShell-fodralet för iPad mini 2 är nästan en kopia av Apples SmartCover. Det fungerar precis som skalet: ett foliofodral som skyddar ryggen med sin hårda PU-lädermakeup. Kåpan har magnetisk vändning / snäppning som sätter din enhet i vila när den täcks och låses upp direkt när du öppnar den.

Fintie-fodralets omslag fungerar också som ett stativ när du vill ha det. Den enda stora skillnaden är att till skillnad från Apples SmartCover, kan du inte ta bort frontluckan och hårskalet. Det är ett stycke som passar iPad mini 2 helt.

USP: Fodral i ett stycke

Köp det från Amazon

3. SEYMAC lager

SEYMAC-aktien presenterar ett tre lager tungt fodral för din iPad mini. Detta chocktäta smarta skydd är utrustat med den automatiska sömnväckningsfunktionen, vilket sparar batteri på din minitavla. SEYMAC-lager har använt en avtagbar magnetklaff för att säkerställa din enhets säkerhet.

Fodralet finns i sex livfulla färger och har en läderfunktion; du kan justera stativet i tre lägen - platt, horisontell och vertikal. Du kan använda någon av positionerna för affärsarbete, studier, filmvisning eller videochatt.

USP: Kraftigt fall

Kolla in på Amazon

4. SwitchEasy CoverBuddy

SwitchEasy's CoverBuddy är den hårda ryggen för iPad mini 2. Det fungerar bra både när du har en SmartCover och när det inte finns något skydd för iPad mini. Hardshell kommer i flera färger, som matchar de officiella färgerna på Apples SmartCover för iPad mini med näthinnesskärm.

Det som gör CoverBuddy till ett värdigt tillbehör är kvalitet. Fodralet har en hård / mjuk byggnad som ökar greppet och har en gummerad / UV-beläggning. Polykarbonatet är också stötsäkert och är ganska lätt och tunt.

USP: Ultratåligt polykarbonatmaterial

Kolla in på Amazon

5. JETech

JETech är ett ledande varumärke inom iPhone- och iPad-tillbehör. Detta smarta skal till iPad mini 2 är tillverkat av polyuretan och polykarbonatmaterial, som ger en syntetisk exteriör och slät interiör för din surfplatta. Fodralet skyddar din iPad från båda sidor.

Detta magnetiska smarta skydd stöder automatisk viloläge och väckning, vilket sparar batteriets livslängd på din surfplatta. Använd dess tredubbla framsida för att visa och skriva innehåll. Njut av snabb och enkel åtkomst till alla portar, kontroller och knappar.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

6. ULAK

ULAK har tillverkat ett kraftfullt fodral för din iPad. Ett kraftigt stötsäkert fodral garanterar ultimat skydd med tre lager: polykarbonat fram och bak och ett mjukt silikonhölje. Din premium-surfplatta är säker från repor, droppar och stötar.

Det är roligt och bekvämt att skriva långa texter på din iPad, som behöver ett starkt stöd. ULAK: s kickstand erbjuder detta robusta stöd medan du skriver e-post eller skriver anteckningar på din enhet. Stödet står stadigt mot alla ytor, vilket ger dig oskaklig rygg när du skriver.

USP: 3-i-1-skydd

Kolla in på Amazon

7. LayYun

LayYun har smart designat detta iPad-skal för barn som ofta tappar surfplattor. Butterfingers kan också använda detta fodral eftersom LayYun ger ett extra band som du kan linda runt fodralet. Dessutom kan du föra fingrarna genom remmen för att hålla fast din iPad.

För flexibel liggande och stående visning kan du använda LayYuns 360-graders roterande stativ. Dina barn kan få ut det mesta av det här fallet när de arbetar med sina skolprojekt. För fullständigt skydd har LayYun använt syntetiskt läder av hög kvalitet och mjuk mikrofiber; båda materialen skyddar din iPad från utsidan och insidan.

USP: 360-graders roterande stativ

Kolla in på Amazon

8. LEDNICEKER

Ännu ett iPad-fodral för barn! Den här gången är det LEDNICEKER som erbjuder dig en portföljliknande omslag. Detta fodral ger ditt iPad fullt skydd eftersom det täcker surfplattan från alla sidor och hörn. Med ett handtag kan barnen bära sina iPads som en portfölj. Eftersom fodralet är för barn har LEDNICEKER gjort ett lätt och stötsäkert fodral.

Tjockt EVA-skum ger nödvändig höjd till din iPad-skärm, vilket garanterar liten skada från grova ytor. Utformningen av detta fodral hindrar aldrig dina barns interaktion med iPad; de kan enkelt komma åt alla portar, knappar och kontroller på surfplattan.

USP: Tjockt EVA-skum

Kolla in på Amazon

9. Ztotop

Ztotop presenterar ett läderfoliofodral till din iPad mini. Om du använder din surfplatta för ditt företag kan du installera detta skyddande fodral på din iPad för att skapa en professionell bild vid möten och konferenser. För att lägga till skönhet i fodralet har Ztotop använt lädermaterial av hög kvalitet. Vidare kan du se utmärkt hantverk på läderytan.

Medan du är på affärsresa kan du använda arrangörsfickan i detta fall för att lagra ditt dokument, telefonkort, bankkort, valutasedlar och mer.

USP: Utmärkt utförande

Kolla in på Amazon

10. Deck

Dteck har ett imponerande utbud av färgglada och kreativa mönster för iPad-omslag. Det finns mer än 40 vackra mönster som du kan utforska. För dina barn har Dteck använt djurmotiv av elefant, giraff, panda och andra. Väskan kan omvandlas till en kickstand med en lätt justering. Detta ger stabilitet och en perfekt position för att läsa e-böcker eller skriva e-post.

Det finns inre kortplatser och kontanthållare för att lagra dokument och kredit- / betalkort; bär också lite kontanter med dig. Dteck har köpt premium PU-läder för att hålla profilen mindre skrymmande.

USP: Premium PU-läder

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Finheten på din iPad kräver konstant skydd. Vår lista över fodral för iPad mini har högkvalitativa fodral för att behålla den elegansen under lång tid. Du kan välja mellan stil och styrka; några av fallen har båda.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPad Mini 2 tangentbordsväskor
  • Bästa iPad Mini-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found