Blogg

Bästa hemautomation Apple Watch Apps 2021

Förutom att låta dig skicka snabbmeddelanden, ringa och till och med spåra din kondition kan Apple Watch också bli ett utmärkt kontrollcenter för ditt hem. Du kan styra belysning, uppvärmning, ventilation, luftkonditionering, apparater, säkerhetslås för grindar och dörrar, dina tillgångar, fordon och andra saker direkt från din handled. Välkommen till en värld av smarta hemautomationsappar för Apple Watch!

1. augusti hem

Med en superhändig automatiseringsapp som "August Home" på din radar är det ganska enkelt att kontrollera smarta August-enheter direkt från handleden. Jag gillar den praktiska och snygga designen av den här appen.

Du kommer att kunna låsa och låsa upp din dörr med lätthet. Det finns också ett alternativ att erbjuda nyckelfri inträde till dina nära och kära.

Med August Doorbell Cam Pro kan du snabbt ta reda på vem som står vid din dörr och till och med be de okända besökarna att lämna. Dessutom kan du enkelt använda appen för att spåra dörrens status.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. IFTTT

Att avrunda de bästa automatiseringsapparna för iOS eller Apple Watch och saknas på IFTTT är som att göra en enorm misstag. Tja, om du tycker att den här frasen är lite för hög, ta en titt på vad den här förstklassiga automatiseringsappen har att erbjuda.

Vilka rubriker för denna app är möjligheten att låta dig ansluta eller snarare kontrollera över 6000 appar och enheter. Håll koll på de senaste nyheterna, använd virtuella assistenter för att få snabba svar på dina frågor eller kontrollera smarta enheter och till och med säkerhetskopiera dina viktiga filer till molntjänster för ökad säkerhet.

Dessutom integreras appen med Health-appen så att du kan hålla koll på hur du håller på med dina övningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Total anslutning

Honeywells Total Connect är grundad för att hjälpa dig att hålla kontakten med ditt dyrbara hem och även kontrollera det med den effektivitet som krävs. Oavsett om det är ett säkerhetssystem, videodörrklocka, lampor, lås, videokameror, termostater, nyanser eller garageportar kommer du att kunna hålla koll på dina tillgångar utan krångel.

Du kan se live videoströmmar och även spela in videoklipp. Appen låter dig se personer vid din ytterdörr och chatta med dem. Det låter dig också hitta fordon och till och med hitta förare. Dessutom informerar du omedelbart om alla viktiga händelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Honeywell

Livet är oförutsägbart. För ett ögonblick är du här, för nästa är du utanför hemmet, borta från staden eller kanske landet. Så hur skulle du hantera din termostat? Var inte orolig! Honeywell Lyric är en smart termostat som du kan styra var som helst - från ditt kontor eller från 30 000 fot medan du flyger högt.

När du har anslutit din Apple Watch till Honeywell Lyric-termostat identifierar den automatiskt din närvaro i huset. när du går bort kommer det att börja spara energi och när du kommer hem kommer det att värmas upp eller svalna dina hushållsapparater.

Med hjälp av din enhetsplats gör Lyric-appen önskade ändringar i din Lyric-termostats inställda temperaturer justerar din temperatur när du lämnar eller återvänder hem. Förutom geofencing, tillåter det också schemaläggning och skickar varningar för underhåll i tid för bättre systemdrift.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Hem + 4

Tack vare stödet för alla HomeKit-funktioner gör Home det möjligt för dig att ta full kontroll över dina HomeKit-tillbehör från olika tillverkare. Du kan också automatisera dina tillbehör med hjälp av utlösare. Kommer till exempel att kunna höja temperaturen i ditt vardagsrum om temperaturen går under 68 ° F.

Appen gör det enklare att styra flera tillbehör samtidigt med Groups-funktionen. Ännu bättre, du kan också markera tjänster, grupper och scener som favoriter för att direkt få tillgång till dem från din enhet.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

6. HomeDash

Hantering av HomeKit-enheter görs enkelt med HomeDash! Kompatibiliteten med ett brett utbud av HomeKit-enheter inklusive Philips Hue-linjen, Ikea Tradfri, Elgato Eve-tillbehör, tado °, Netatmo Healthy Home Coach, D-Link Omna 180, Logitech Circle & Parce Plus, etc. gör det till en idealisk tillgång.

Du kan skapa en helt anpassad instrumentpanel för att hålla koll på dina smarta enheter och hantera dem utan problem. Baserat på ditt behov kommer du att kunna skapa grupper, zoner och rum och också kunna spara dina önskade inställningar som scener. Ännu bättre kan du också tillämpa ändringarna på en enhet på en eller flera liknande enheter.

Pris: 12,99 USD

Ladda ner

7. HomeRun för HomeKit

HomeRun ger snabb scenkontroll från din Apple Watch med den senaste watchOS 6. Uppskattad av Apple, den här appen erbjuder scener i ett rutnätformat, vilket gör det enkelt att komma ihåg var och vad varje åtgärd är. Öppna bara appen på din smartwatch och tryck för att köra en scen.

Appen kan länka en Apple Watch-komplikation till en scen. Dessutom, för att bättre kontrollera ditt smarta hem kan du anpassa en komplikation för varje urtavla. Dessutom kan du ställa in dagliga rutiner med komplikationer som byter sammanhang, ikon och färg under dagen. Till exempel kan en komplikation börja dagen med "göra ditt kaffe" och på kvällen "stänga av lampor för sängen". Siri-integration är en av de största prestationerna i HomeRun.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

8. Heatmiser Neo

Styr ditt hemvärme och varmvatten effektivt med appen Heatmiser Neo installerad på dina iOS-enheter. Den här appen upphäver behovet av att interagera med tidur eller termostater eftersom du kan styra allt direkt från din enhet.

Den intuitiva designen ger dig möjlighet att snabbt åsidosätta dina kommandon. Appen börjar automatiskt värma upp rummet när frosttemperaturen (om du redan har ställt in) nås; detta håller ditt hem mysigt och torrt och sparar energi. Om du äger ett stort hus kan du dela huset i zoner och styra varje zon oberoende av appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. ecobee

ecobee är ledande inom termostatteknik när den introducerade den första Wi-Fi-anslutna smarta termostaten 2009. Denna ecobee-mobilapp låter dig kontrollera och hantera ecobee Smart-, Smart Si- och ecobee3-termostater var som helst på dina iOS-enheter.

Med appen kan du redigera alla dina termostats inställningar, inklusive inomhustemperatur, fuktighetsnivå, systemstatus, systemläge och fläktens körtid. För att spara pengar och energi sätter den din termostat till 'Borta' när du ska ut en stund.

Du kan också skapa ett specifikt schema för när du är på semester. Ännu bättre, appen visar 4-dagars väderprognos så att du kan planera din minisemester smart.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Philips Hue

Philips Hue är helt enkelt coolt för att styra och anpassa belysning. Du kan ställa in en känslomässig miljö och skapa en passande atmosfär för varje ögonblick. Appen tillåter att dina rutiner aktiveras automatiskt vid soluppgång och solnedgång baserat på din hemposition också.

För att säkerställa att du har mer kontroll över solnedgångs- eller soluppgångsrutiner, kan du också justera starttidens förskjutning. (öppna Inställningar → Avancerat → Soluppgång och solnedgångsförskjutning och välj rätt förskjutning.) En annan anmärkningsvärd egenskap hos Philips Hue är möjligheten att stödja vissa språk inklusive engelska, tjeckiska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Vilken av dessa smarta automatiseringsappar har vunnit dig? Det skulle vara jättebra att veta namnet och de funktioner du har hittat märkbart i appen.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Apple Watch-hälsoappar
  • Apple Watch band och remmar
  • Bästa Apple Watch-laddare med magnetisk laddningskabel
  • Apple Watch-appar för studenter att hålla sig organiserade