Blogg

Bästa iPhone 7 Heavy Duty-fodral 2021

När det gäller att ge king-size-skyddet kan inga andra fall matcha överlägsenheten för tunga väskor. Till skillnad från tidigare är Armor-fodral inte längre skrymmande. Ännu bättre, några av dem har ett avundsvärt smalt utseende. När du går på bergsklättring, cyklar eller andra äventyrliga aktiviteter, måste du se till att din iPhone har skölden för att överträffa oavsiktligt fall. Med den moderna designen passar de här mycket skyddande iPhone 7-skalen idealiskt också i din vanliga användning.

 1. ROCK Royce
 2. Ballistisk
 3. LUVVITT
 4. Spigen Tough Armor
 5. X-Doria
 6. i-Blason ArmorBox
 7. Maxboost SnapPro
 8. Caseology
 9. Beasyjoy
 10. ImpactStrong

# 1. ROCK Royce

Vill du ha ett tungt fodral som ser otroligt smalt ut? ROCK Royce kan vara ett snyggt svar på din strävan.

Det dubbla strukturskiktet förstärkt av den stötdämpande TPU och det robusta polykarbonatmaterialet, det har huggits för att motstå droppar. Den har metalliserade knappar som är mycket lyhörda. Den kompakta och minimalistiska profilen sätter sig vackert på iPhone 7. Royce tungt skal kommer i sex färger.

Pris: $ 11,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Kolla in på Amazon

# 2. Ballistisk tuff jacka Maxx-serien

Är du redo att välja ett starkt skyddshölje? Ballistic Tough Jacket Maxx-serien kan vara en rak vinnare av ditt val.

Vad som gör att detta fall sticker ut är de fyra skyddslagerna. Gjord för att överleva dropparna från 7 fot, det kan erbjuda den fantastiska skölden till din smartphone. Den har ett roterande hölsterklämma som kan hjälpa dig att bära din enhet med lätthet. Den här tunga dräkten ger en formpassad look.

Pris: $ 19,89 på Amazon medan vi skriver detta.

Kolla in på Amazon

# 3. LUVVITT Super Armor

Detta tunga fodral från LUVVITT är ganska snyggt. Med det muskulösa utseendet ger det ett smart köp.

Den perfekta integrationen av TPU och PC hårdskal ger styrkan att hålla länge. Den upphöjda läppen, såväl som bakskydd, hjälper den att ge skyddet till din smartphone. Dessutom kommer Super Armour i tre fantastiska färger för att charma dig.

Pris: $ 12,97 på Amazon när detta skrivs.

Kolla in på Amazon

# 4. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor förtjänar att tas med i denna exklusiva lista. Den extremt solida konstruktionen i kombination med den formanpassade designen ger den ett friskt utseende. (Kolla in utbudet av iPhone 7-fodral från Spigen.)

Det dubbla skyddet med högkvalitativ TPU hjälper det att motstå stötar från droppar. Luftdämpningstekniken, liksom den upphöjda läppen, gör den till ett komplett paket. Tough Armor finns i sex attraktiva färger.

Pris: $ 24,99 [$ 15,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

# 5. X-Doria Defense Gear Series

X-Doria Defense Gear-serien har utformats för att vara en mycket skyddande kostym. Med det här fodralet på kan din smartphone enkelt slå ner slaget från oavsiktliga droppar - från sex fot sex tum.

Välsignad med förbättrat hörnskydd samt dubbla lager av struktur är den exceptionellt hållbar. Tillverkad av högkvalitativt PolyOne, hårt polykarbonat, TPU samt anodiserad metall, det pryder ett nötigt utseende. Detta kraftiga fodral finns i fyra färger.

Pris: $ 34,95 [$ 27,95 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 6. i-Blason ArmorBox

Välj i-Blason ArmorBox för att ge din iPhone kroppsskydd. Medan det yttre hårda skalet har tillräckligt med styrka för att skydda din smartphone mot stötar, motstår den mjuka inredningen repor och slår också ner chocken. Den dubbla skiktstrukturen har förstärkts av hörnskyddet.

Det halkfria materialet ger bättre grepp för att hålla enheten bekvämt. Detta kraftiga fodral levereras med ett skärmskydd som skyddar pekskärmen från skador. ArmorBox finns i fem färgvarianter.

Pris: $ 19,99 [$ 14,45 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

# 7. Maxboost SnapPro

Den enda anledningen till att Maxboost SnapPro tunga skal är i nivå med det bästa är den fantastiska designen. Tillverkad av GXD-stötsäkert material, den utmärker sig i att ge den nödvändiga skyddet från grunden eller droppar.

Den upphöjda ramen skyddar både skärmen och kameran mot repor. Designen med öppen botten gör att den passar bekvämt med din iPhone 7 och 6 / 6s. Eftersom det är väldigt smalt passar detta pansarfodral snyggt med smarttelefonen.

Pris: $ 19,99 [$ 10,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

# 8. Caseology Legion Series

Caseology Legion-serien har tagits fram för dem som har en förkärlek för den snygga profilen. Det känns väldigt smidigt vid beröring.

Det dubbla lagerhöljet berikat med det flexibla TPU och det robusta polykarbonatmaterialet, det har tillräckligt med kraft för att skydda din smartphone från oönskat fall. Den stötdämpande konstruktionen håller på att repa. Titan Series finns i fyra fängslande färger.

Pris: $ 29,99 [$ 14,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 9. Beasyjoy

Beasyjoy militärfodral för iPhone 7 är en riktig affär. Den är vattentät och har en metallplatta fäst med skruvar för extremt skydd. Du kan klicka på bilder under vattnet utan att oroa dig för någonting. Även med så tufft skydd kan du enkelt komma åt alla funktioner och portar, som om det inte finns något fall alls.

Fallet är också IP68-certifierat. Sammantaget är det ett utmärkt fall för någon som gillar att gå på äventyr ofta. Slutligen kan du också välja mellan fyra ljusa färger.

Pris: $ 59,99 [$ 27,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 10. ImpactStrong

Fallet från ImpactStrong är verkligen ett tungt fall, men till skillnad från det ovan talar inte utseendet om dess seghet. Det ser ganska enkelt och elegant ut. Det kan skydda din iPhone 7 från några allvarliga fall och stötar. Det är ett fodral i tre lager som effektivt skyddar din enhet.

Hörnen är utrustade med unik stötdämpande silikon som ett extra skyddande skydd. Slutligen finns det åtta levande och solida färger att välja mellan.

Pris: $ 11,99 på Amazon när detta skrivs.

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Sammanfatta

Om du vill att din iPhone ska komma oskadd även från otäcka slag, skulle ett tungt fodral vara ett automatiskt val för det. Jag hoppas att dessa fall uppfyller dina förväntningar från alla aspekter. Låt oss veta det om du hittar något av de mest kraftfulla fall som är värda att inkludera i den här listan. Var säker, jag kommer att fortsätta uppdatera den här samlingen för att säkerställa att du enkelt kan ta det bästa.

Läs mer:

 • bästa iPhone 7-fodral av militär kvalitet.
 • Läderfodral till iPhone 7
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found